Tietoa meistä

Olen Pinja, -98 syntynyt juuri lukiosta valmistautunut heppa- ja lifestyle-bloggaaja. Blogi painottuu hevosiin ja hratsastukseen, jonka olen aloittanut 6-vuotiaana. Blogi on ollut pystyssä jo vuodesta 2011 asti ja innostus kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja videoiden tekemiseen on vahvasti läsnä arjessa ja blogin puolella.

Meidän kotona on kolmen hevosen talli. Tallissa asuu tällä hetkellä Bon Bon, blogissa pääosassa esiintyvä valkoinen kärpäskimo tamma kutsumanimeltään Lilli. Lilli on tuota Belgiasta Suomeen nuorena ja me ostimme Lillin ensimmäisenä ponina kun olin 11-vuotias. Lilli on arvioidulta iältään syntynyt 1999 vuonna ja tällä hetkellä pitkän kisauran jälkeen se on kevyemmällä käytöllä. Lillin seurana kotona asuu myös meidän toinen hevonen hollantilainen puoliverinen Voice Of Fortuna eli Voitto, siskoni Tiian hevonen joka ostettiin pari vuotta Lillin tulon jälkeen.  Lisää Tiiasta ja Voitosta voit lukea täältä.

Pienempänä valmentauduin, kisasin ja treenasin Lillin kanssa aktiivisesti. Oltiin parina vuonna Itä-Suomen aluevalmennusrenkaassa ja kisoista tallin seinää koristaakin pitkä rivi meidän ruusukkeita estekisoista. Terveydentilan takia Lilli on nyt kevyellä käytöllä ja viimeiset pari vuotta olen ihan vaan ratsastellut sillä kotona ilman korkeampia tavoitteita. Lilli on hyvässä kunnossa ikäänsä nähden ja ehkä itsekin vielä joskus tulevaisuudessa jatkan hyppäämistä uudella hevosella...

YOUTUBESSA @VOICEOFFORTUNA
INSTAGRAMISSA @PINJASUOMALAINEN
SNAPCHATISSA PINJA1998