Tietoa meistä

Olen Pinja, -98 syntynyt ja tällä hetkellä lukion viimeistä vuotta käyvä opiskelija Kuopiosta. Blogi painottuu hevosiin ja hratsastukseen, jonka olen aloittanut 6-vuotiaana ja edelleen ratsastus on pääosassa blogin puolella. Lukion viimeisen vuoden aiheuttamien koulukiireiden, hevosten, salilla käynnin ja muun elämän ohella bloggailen omasta elämästäni ja erityisesti ratsastuksesta. Blogi on ollut pystyssä jo vuodesta 2011 asti ja innostus kirjoittamiseen, kuvaamiseen ja videoiden tekemiseen pysyy varmasti tulevaisuudessakin. 

Meidän kodin pihassa on kolmen hevosen talli. Tallissa asuu tällä hetkellä Bon Bon, blogissa pääosassa esiintyvä valkoinen kärpäskimo tamma kutsumanimeltään Lilli. Lilli on tuota Belgiasta Suomeen nuorena ja me ostimme Lillin ensimmäisenä ponina kun olin 11-vuotias. Lilli on arvioidulta iältään syntynyt 1999 vuonna ja tällä hetkellä pitkän kisauran jälkeen se on kevyemmällä käytöllä. Kolmen hevosen tallissa asuu myös Voitto, siskoni Tiian hevonen joka ostettiin pari vuotta Lillin tulon jälkeen.  Lisää Tiiasta ja Voitosta voit lukea täältä.

Pienempänä valmentauduin, kisasin ja treenasin Lillin kanssa aktiivisesti. Oltiin parina vuonna Itä-Suomen aluevalmennusrenkaassa poniryhmässä ja kisoista tallin seinää koristaakin pitkä rivi meidän ruusukkeita estekisoista. Terveydentilan takia Lilli on nyt kevyellä käytöllä ja viimeiset pari vuotta olen ihan vaan ratsastellut sillä kotona ilman korkeampia tavoitteita. Lilli on hyvässä kunnossa ikäänsä nähden ja ehkä itsekin vielä joskus tulevaisuudessa jatkan hyppäämistä uudella hevosella!

YOUTUBESSA voiceoffortuna
INSTAGRAMISSA @pinjasuomalainen 
SNAPCHATISSA pinja1998

2 kommenttia:

  1. "Blogi painottuu hevosiin ja _h_ratsastukseen,"
    pikku virhe

    VastaaPoista
  2. Minkä rotuinen Lilli on?

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.