BlogiyhteistyöBLOGI SOSIAALISESSA MEDIASSA (luvut päivitetty elokuussa 2017)
  • YouTubessa kanavalla voiceoffortuna yli 35 000 tilaajaa. Suosituimmat videot ovat keränneet yli 100 000 katselukertaa
  • Snapchatissa pinja1998
  • Blogi osana Suomen suurinta Indiedays blogiportaalia 

YHTEYDENOTOT/ CONTACT: pinja.suomalainen@dnainternet.net 

RATSASTUSKOULUT TESTISSÄ KUVAN POSTAUKSEEN TÄSTÄ
"Isoilla hevosilla on tullut ratsastettua huomattavasti enemmän, joten oli kyllä ihana mennä muullakin ponilla kun Lillillä. Menin Danny nimisellä hieno liikkeisellä ruskealla ponilla, joka oli ehkä hieman pienempi ja vähän ponimaisempi kuin Lilli.Talli oli entuudestaan täysin vieras, eikä oltu käyty siellä ikinä aikaisemmin..."

INDIEDAYS INSPIRATION TAPAHTUMA BLOGAAJILLE KUVAN VIDEOON TÄSTÄ

HORSE SHOW LUKIJOIDEN TAPAAMINEN KUVAN VIDEOON TÄSTÄ

SYKSYN UUTUUKSIA TESTISSÄ KUVAN POSTAUKSEEN TÄSTÄ
"Olen opetellut juomaan kahvia vasta menneen kesäloman aikana kunnolla. Suklaalevyssä on juuri täydellinen mieto maku ja tuoksu kahvista. Pari vuotta sitten en olisi ehkä ollut niin innoissani tästä suklaasta, mutta nyt se maistuu paremmin kuin hyvin! Yhdessä proteiinipatukassa on 17g proteeinia ja noita on helppo ottaa liikkumisen jälkeen tai ennen nopeaksi evääksi..."

 AAMUPALALLE WEETABIX KUVAN POSTAUKSEEN TÄSTÄ
"Paketissa tuli Alpenin mysliä ja banaani sekä original Weetabixiä. -- Tässä oli omat ideat minkä kanssa yhdistää Weetabixejä, uusia ideoita löytyy paljon, mutta oma suosikkini on ehdottomasti banaanin makuiset maidon ja jäisten mustikoiden kanssa yhdistettynä..."


LILLIN KARSINAN KUIVITTAA HAMPPUKAUPPA KUVAN POSTAUKSEEN TÄSTÄ
"Hyviä puolia  ja asiat mitkä ehdottomasti ovat itselleni olleet syyt siirtyä kokonaan purusta hamppuun ovat mm. rakenne, joka takaa super tiiviin, pehmeän, mutta joustavan alustan Lillille. Sillä oli usein tapana yön aikana pyöriä kaikki purut reunoille ja keskusta jäi näin betonille. Enää hampun kanssa kyseistä ongelmaa ei ole ollut."

INSAGRAMISSA @PINJASUOMALAINEN