torstai 16. marraskuuta 2017

Tallivideopostaus


linkki videoon

Moikka! Kaiken näköisen kiireen takia ja inspiraation puutteessa kuvaaminen ja päivittely on jäänyt vähän vähemmälle jokaisella sivulla. Nyt kuitenkin ihan perus videota tallista jonka kuvailin pari päivää sitten. Meillä on uusi kameran putki ja mikki joten kuvaaminen on huomattavasti helpompaa ja tulos parempaa. Nyt automaatti tarkennus toimii hyvin ja äänen laatu on tuplasti parempi mitä vanhalla kameralla! En ole ollut paljoa kotona viimeiseen pariin viikkoon ja Lilli on ollut kevyellä. Kenttä jäätyi, lunta satoi vähän ja hevosilta puuttuu hokit sekä tilsakumit niin kunnon liikkuminen oli mahdotonta. Sitä on kuitenkin kävelytetty paljon ja hepat liikkuu tarhassa onneksi hyvin. Lillillä alkoi kuitenkin kerätä vähän tilsojen kanssa tarhassa liikkumisesta, sekä yhtäkkisestä kävelyjaksosta takasiin nestettä, joka on nyt lähtenyt kun olen taas päässyt ratsastamaan ja kävelemään sen kanssa paremmin. Näin ilman maneesia varsinkin alkutalvi ja kevät meinaa olla hankalia kotona, mutta onneksi hevoset selviää kyllä hyvin vähän kevyemmistä jaksoista, kun kesällä Lilli on ollut niin säännöllisessä liikutuksessa. Kengitys on myös lähiaikoina, joten sen jälkeen elämä helpottaa kun saadaan molemmille hokit ja tilsakumit.

Onko ihan tavalliset tallivideot mieluisia vai katsotteko mieluummin niitä päiviä kun tapahtuu jotain erikoisempaa? 

9 kommenttia:

 1. I see the results with your new camera are really fantastic!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 2. Vihdoin sinäkin olet kuvannut videota. Olisiko seuraavaksi sinulta tulossa minkälaista videota? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurailla @voiceoffortuna YouTubessa sinne tulee aina uusimmat videot! :)

   Poista
 3. Kiva video! 26v "ikuinen ponityttökin" jaksoi katsella ja hämmästellä sen kokonaisuudessaan. Lisää tämmösiä! :)

  Ja hei - oisko joku sellanen vidoe kiva, missä näytätte teidän "hacksit", eli talliniksit/ ideat mitkä olette huomannut että helpottaa hevostenhoidossa tai tallin siivouksessa ym? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Ja voisi olla hyvä video idea :)

   Poista
 4. Mitä tarkoittaa, että ratsastat kunnolla? Mitä siis silloin teet Lillin kanssa? Olisi kiva tietää, mitä kunnolla meno tarkoittaa?
  Jollei kentällä voi mennä, niin käytkö silloin pitkillä maastolenkeillä? Jos, niin miten pitkillä?Käyttekö Tiian kanssa pitkillä maastoulla yhdessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillillä kunnolla meno tarkoittaa 30-60 min ratsastusta suhteellisen reippaasti ravi ja laukka työskentelyineen. Ja maastoillaan paljon, pituuksia en osaa tarkkaan sanoa mutta useimmiten kun maastoon lähdetään lenkit vaihtelee ehkä noin 2-5km. Ja Voitolla ei enää paljoa mennä tai maastoilla pitkiä lenkkejä, niin käyn sitten Lillin kanssa yksin :)

   Poista
 5. Toi oli tosi kiva video! :) Mä tykkään ihan "tavallisista" tallivideoista paljon, mut jos jotain erikoisempaa tapahtuu niin on nekin videot kyllä kivoja. Parasta on jos tulee monipuolisesti erilaisia videoita, niin kuin teidän kanavalle on tullutkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.