lauantai 16. syyskuuta 2017

Tallivideopostaus - Lillin juoksutusOlen ollut pidemmän aikaa kipeänä ja Lilli on ollut todella kevyellä liikunnalla ja suurimman osan vapaalla. Enää se ei voi olla vapaana pihallakaan syömässä, joten ne on Voiton kanssa tarhaillut vaan hiekkatarhassa pitkiä päiviä. Toivotaan että olo alkaa parantua nopeasti, että pääsen liikuttamaan sitä taas kunnolla pitkästä aikaa. 

Juoksutan Lilliä todella isolla ympyrällä ja kävelen paljon itse. Tästä on aina useita eri mielipiteitä, mutta nyt kun juoksutuksen tarkoitus oli vaan saada Lilli liikkeelle, se sai juosta isolla ympyrällä ja kävelin itse paljon mukana. Kirjojen oikeaoppisessa juoksutuksessa keskellä pyöritään itse pientä ympyrää, mutta Lillin huomioiden ja tilanteen mukaan sitten kävelen lähes aina mukana. Jalkojen rasitus vähenee ja itse juoksutus on näin kevyempi. Tänään sain Sinin liikuttamaan Lillin ja Tiia toivottavasti pääsee joku päivä auttamaan, niin itse ehtisin parantua kunnolla ja pikkuhiljaa sitten ensi viikolla takaisin selkään ja raskaampiin tallihommiin. 

Toivottavati tykkäätte perinteisestä tallivideopostauksesta, kun näitä toivotaan aina paljon!

13 kommenttia:

 1. I wish you by my heart it works!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 2. Tämä oli hyvä video! Hyvä Pinja!

  VastaaPoista
 3. Kiva video ja tykkään sun äänestä videolla. Puhut oikealla rytmityksellä ja ääni on mukavan kuuloista. Tiia voisi kuunnella sun rytmitystä ja ääntä. Tosi hyvä sulla ��.

  Mun on pakko sanoa oma mielipide aiheeseen hevosen käsittely. Itse en antaisi hepan lähteä eteenpäin ilman ihmisen lupaa, sen tulee seistä paikalla, kunnes sinä annat luvan. Juoksutuksessa taas pyytäisin hepoa liikkumaan energisemmin eteen ja nostelemaan jalkojaan. Nyt Lilli laahaa takasijaan kaikissa askellajeissa. Jokainen toki tekee niin, kuin haluaa.
  Voiton kylkiluut näkyvät ikävästi. En, tiedä näenkö väärin,mutta näkyvät silmällä.
  Toivottavasti olet jo parantunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitton lihakset on tippuneet, kun ei sillä voi mennä muuta kuin käyntiä ja väkirehut ilmeisesti kiellettiin(?).. Tiian blogissa lukee lisää Voiton tilantesta, joten jos et ole lukenut niin käyhän kurkkaamassa!

   Poista
  2. Lilli on aina vähän laahajalka :D Ja nyt ei tosiaan ollut tarkoitus mitään äärimmäisiä liikkeitä siltä vaatia tai erityisen rankkaa juoksutusta, vaan ihan vaan että se pääsi vähän liikumaan. Ja Voitto tosiaan laiha, kun se saa syödä ainoastaan heinää ja pellavaa tällä hetkellä.

   Poista
 4. Tosi hyvä video! :) Toi on kiva tyyli kun laitat noita nopeutettuja pätkiä väliin (esim. siitä juoksutuksesta), niin ei ole liian yksitoikkoista mutta kuitenkin näkee mitä tapahtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä, kun mietin jo muokatessa tuliko liikaa noita nopeutettuja pätkiä :)

   Poista
  2. Joo ei niitä ollut mitenkään liikaa! :D

   Poista
 5. Milloinkas niitä Belgia vaate-ostosten esittely on tulossa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaanki kannattaa! :D Pikkusen myöhässä xDDD

   Poista
  2. Odotin että Jenni tulee suomeen niin saadaan yhdessä kuvattua :)

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.