maanantai 11. syyskuuta 2017

Syksyisiä kuvia Lillistä

Tiian omasta blogista löytyy lisää kuvia Tiiasta ja Lillistä. Postaukseen pääset tästä.
Moikka! Meillä alkaa jo olla todella syksyiset maisemat kotona. Puissa on keltaista ja ilmat on kylmät, sateiset ja hepoilla oli eilen pitkästä aikaa taas kesän jälkeen sadeloimet päällä koko päivän. Lilli on ollut viimeisen reilun viikon todella kevyellä liikunnalla. Kengitys viivästyi parilla viikolla joten kaviot pääsi pitkiksi. Kengät alkoi olla loppuajasta löysällä joten en tämän kaiken ja oman sairastelun takia paljoa sitä liikuttanut. Hepat liikkuu onneksi tarhassa paljon, ja menin kentällä sen mitä itse pystyin ja Tiia kävi pari kertaa ratsastamassa vähän reippaamin. Kerkesin vähän parantua välissä ja tehdä itsekin tallihommia, kunnes nyt taas sairastuin uudestaan ja olo sellainen että pelkkä tallille kävely tuntuu raskaalle suoritukselle. Kengitys on kuitenkin nyt kunnossa ja Lillillä pääsee menemään heti kunhan tästä itse toivun taas.

Otettiin tosiaan Tiian kanssa viikonloppuna molemmista hepoista muutamat syksyiset kuvat. Tiia ratsasti Lillin kevyesti, otettiin kuvia ja sitten vaihdettiin Voitto kävelylle ja kuvaukseen. Päivä oli tosiaan vähän sateinen ja harmaa, mutta kuvista kyllä yleensä tulee parempia tuollaisena lähes sateisena päivänä, kun valot ja varjot ei ole niin voimakkaita. Ihan tallin lähellä on hieno pihlaja jossa on tällä hetkellä paljon punaisia marjoja. Alussa meinasi olla vähän ongelmia kun Lilli halusi vaan kokoajan syödä ruohoa, eikä poseerata kuviin. Lilli myös sujuvasti söi pihlajan lehtiä ja ainakin otti suuhun marjoja, jota suuresti epäilen syökö hevoset normaalisti pihlajaa? Tällä hetkellä hepat ei enää oikeastaan saa olla vihreällä, kun yöllä lämpötila on käynyt alle nollan ja ruoho on jäätynyt monesta kohtaa meidänkin pihassa.

En ole pitkään aikaan kuvannut isolla kameralla, mutta kuvista tuli yllättävän hyviä ja punaiset marjat näyttää kivoille taustalla. Aikaa meni myös yllättävän vähän kun Lilli lopulta aina pari sekuntia suostui olla paikallaan ja katsoa korvat hörössä. Ajoitus on aina tärkein, kun tosiaan parhaimmillaan korvat on sen sekunnin eteenpäin ja sen jälkeen palaa taaksepäin ja pitää odottaa seuraavaa lyhyttä hetkeä ja uutta hyvää ilmettä. Vaihdettiin myös lopussa kuvauspaikkaa, mutta ne kuvat julkaisen myöhemmin toisessa postauksessa.

Edellisessä postauksessa kommenttiboksin puolella puitiinkin paljon kaikkea tämän hetken asioita niin töistä kun täytetyistä huulista, joten ajattelin että voisin kuvailla tai kirjoittaa jonkun tyylisen life update postauksen, jossa selkenee ehkä vähän tämän hetken elämäntilanteeni. Usein myös toivotaan paljon videoita, joten siinä olisi vähän erilainen aihe.

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, Lilli on tosi nätti <3 Kiva postaus muutenkin! Ja joku elämäntilanne-postaus olis kyllä mielenkiintoinen :)

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kuvia ja hyvin kirjoitettu postaus! ♥️

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.