maanantai 28. elokuuta 2017

Arkipäivä videolla - ei koulua, ei töitä

Juttelin Snäpissä yksi päivä seuraajille ja siellä tuli paljon toiveita, että kuvaisin MyDay videon. Nyt sitten sen innoittamana sain vihdoin aikaiseksi kuvailla viime viikolla yhden päivän teille aamusta iltaan. Kun enää ei ole koulua ja tällä hetkellä ei töitäkään, niin päivät on aika rentoja ja videolla hoitelenkin hevosia, käyn kampaajalla ja teen koneella töitä eli ihan perinteinen arkipäivä. Tällä hetkellä blogi on vähän uudistuksen tarpeessa, mutta vielä suunnitteluvaiheessa. Sama vanha pitkään ollut ulkoasu ja sisältö menee vaihtoon ja pikkuhiljaa lisäilen juttuja tännekin.

Ehkä kivoimmat salihousut House of Brandonilta. Kuva joka löytyy Instagramista @pinjasuomalainen harmaat Superdryn housut pinkeillä ja valkoisilla teksteillä. 

Meillä on tällä hetkellä kahdessa paikassa koneita ja kameroita, joten videon tekeminen venyi ongelmien takia, kun aina oli joku osa kamerasta tai koneesta väärässä paikassa. Nyt kuitenkin alkaa tulemaan videoita enemmän, kunhan saadaan kaikki sujuvammaksi ja vuorotellaan koneita ja oikeita kameroita sen mukaan kuka niitä tarvitsee ja missäkin. Seuraavana voisin kuvailla perinteistä videopostausta tallista, joka myös MyDay videoiden lisäksi on yksi toivotuimmista jutuista.40 kommenttia:

 1. Väität aika kiven kovaa, että sulla on edelleen muka "lyhyet hiukset".�� Eihän nuo ees oo sinne päinkään. Puhu sitten vasta "lyhyistä" hiuksista, kun ne on olkapäihin asti.��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle itselle lyhyet on jo tällaiset mitkä nyt leikkasin jos vertaa edellisiin, mutta jokaisella tietenkin eri käsitys :D

   Poista
 2. Ihan hyvä video, mutta sinua itseäsi ei kyllä paljoa näkynyt... Toivoisin seuraavan kerran, kun kuvaat niin sinuakin näkyisi siinä edes vähän enemmän kun kuvaat videota kun videota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ensi kerralla pitää kiinnittää huomiota :)

   Poista
 3. Miksi tunget ton järkyn duckfacen joka kuvaa ? Tai jos oot täyttäny huulias niin erittäin epäonnistunu lopputulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin itsekkin :D

   Poista
  2. ����������������

   Poista
 4. Mikä musiikki ihan tossa alussa? Ja sit muutenkin tällä videolla nää musiikit. Millä nimellä ja kenen laulamia nämä biisit tällä videolla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikit on YouTuben äänikirjastosta, nimeltä en osaa nyt sanoa :)

   Poista
  2. Aha olisi aika kiva jos sinäkin jatkossa laittaisit (linkittäisit) noi musiikit/ biisit tonne ihan alas niiku Tiiakin tekee joka videolle jos taustalla soi musiikkia. :P

   Poista
 5. Mikset hae töitä ja mene töihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole ollut ajankohtaista, mutta haen kyllä :)

   Poista
 6. Tää oli kiva video, mukavaa että teidän kanavalle tulee välillä sultakin videoita! :) Lilli ja Voitto on nättejä <3

  VastaaPoista
 7. Tiialla on kyllä minun mielestä ihan omat tietokoneet, jonka se sai sieltä Asus workshopista.. että kenenköhän kanssa sinä vuorottelet "olevinaan" koneita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on eri koneilla eri jutut eli ihan tiian kanssa kyllä vuorotelaan kun käytössä on kaksi eri konetta, kaksi näyttöä ja monta kameraa missä kaikissa koneissa on eri ohjelmat :)

   Poista
 8. Yli puolet saa sinun Myday videosta katsoa, ennen kun sinun naamaa edes näkee. Toisin kun Tiia näyttää naamansa jo ensimmäisillä minuuteilla, mikä on minusta tosi hyvä juttu :) (y) ja onko sinusta Pinja tullut "kasvissyöjä" eli vegaani, kun et videossa syö mitään muuta kun kasviksia. Silläkö meinasit elää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLihan sillä lihaa tyylii joka ruoan seassa, ja kyllä vegaanitkin selviää kasviruoka valiolla, siihen kun kuuluu muutakin kun porkkanaa ja salaatinlehtiä.

   Tosi kiva tämmönen video pitkästä aikaa! (:

   Poista
  2. Pitää kiinnitää huomiota seuraavalla kerralla! Ja kaikissa ruuissa lihaa. Aamupalalla kalkkunaa ja kananmunia. Päivällä kanaa ja naudan lihaa sekä iltaruualla. En kyllä tiedä mistä olet käsityksen saanut että tuo olisi vegaani tai kasvisruokaa? :D

   Poista
  3. No esimerkiksi siitä et sinä syöt videolla vaan salaattia ja kasviksia :D :D :D

   Poista
 9. Paljon parempi kun Tiian tekemät myday <3

  VastaaPoista
 10. Itse olen eri mieltä minusta Tiian videot on parempia, kun Pinjan, koska Pinja ei kuvaa paljoo yhtää mitää myday:tä. :P

  VastaaPoista
 11. Kivan pitkä video! Voisitko tehdä postauksen liittyen lukioon? Miten koit lukion? Oliko mielestäsi koeviikot rankkoja? Luitko paljon kokeisiin? Ja kaikkea muuta liittyen lukio opiskeluusi. Olisi kiinnostavaa tietää, kun itse olen juuri aloittanut lukiossa��

  VastaaPoista
 12. Ensin valitetaan kun sulta ei tule videota, ja sitten kun yli 12 minuutin video tulee niin ei kelpaa? Mistä te oikeasti löydätte jokaisesta fuckin videosta aina valitettavaa?! Olisitte tyytyväisiä

  VastaaPoista
 13. Haluaisin kysyä, että onko oikeasti niinkin vähäinen asia kuin pukeutuminen sinulle noin kauhea kynnyskysymys, esim toi kun mietit sopiiko takki hiusten väriin ? Itsetunto nollissa, vai mikä on ongelma? Kaikki ovt kauneimpia luonnollisina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnollisuuteen ei mielestäni vaikuta se minkä värisen takin haluaisin. Ja itse olen aina miettinyt ja tulen varmasti miettimäänkin tarkasti vaatteet, eikä se mielestäni kerro itsetunnosta mitään :D

   Poista
  2. Sanoit videolla näin : ''mutta en sitten tiiä näyttääkö vaaleenpunanen takki ruskeitten hiuksien kanssa tyhmältä'' XD

   Poista
 14. jos nää kaikki kuvat on kuvattu iphonella ni aika paska laatu :D :D

  VastaaPoista
 15. Tosi kiva kun tuli videota. Kiva aina välillä nähdä muutenkin sun ratsastelua Lillillä. :)
  Millainen muuten suurin piirtein on teidän tallin "aikataulu"? Eli mihin aikaan annatte heinät yleensä ja kuinka monta tuntia yleensä on ulkona (riippuu varmaan säästä)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hepat menee ulos 7.00 aamuruokinnaan jälkeen heinien kanssa tarhaan. klo.12 päiväheinät tarhaan. klo. 16 lisää heinää tarhaan (talvella huonoilla keleillä jo neljältä otetaan sisälle) ja sitten viimeistään 20.00 ne otetaan sisälle ja annetaan iltaruuat karsinoihin :)

   Poista
 16. Milloin tulee Belgian reissusta vaatteiden esittely video?? :)

  VastaaPoista
 17. Itse en ymmärrä, miten sinun ikäisen ei ole ajankohtaista hakea töitä? Olet jo aikuinen! Monet ysiluokkalaiset jo aloittavat kesätyöt ja elleivät pääse kouluun, niin etsivät välivuodeksi töitä. Ymmärtääkseni olet yrittäjäperheen lapsi. Kun, vanhempasi tekevät aamusta iltaan töitä firmassaan, niin miten antavat aikuisen lorvia kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ole Pinjan oma asia koska hakee töitä. Ja Pinja on kyllä aikuinen, mutta ei se tarkoita sitä että olisi pakko töitä hakea. Sitä paitsi, et varmaan tiedä millainen on Pinjan oikea elämä.Sopiiko siihen esim työt juuri nyt?
   Blogiin harva mitään yksityiselämäänsä alkaa purkamaan, joten lukijoiden mielikuva kirjoittajasta on siinä mitä teksti antaa kertoa ja omissa luuloissa. :)

   Poista
  2. Tosiaan en ole blogissa paljoa kertonut minkä tyylistä työtä teen ja vanhempieni työt eivät tänne kuulukaan. Varmasti kaikki perheet tekee eri tavalla ja ei huolta kyllä minäkin töitä teen näin välivuotena lukemisen ohella :)

   Poista
 18. En oo varma, mut jostakin Tiian jutusta muistelen ettei Pinjan äiti ole töissä. Voin olla väärässäkin. Äiti kai heillä hoiti hevoset kun muut on töissä, Ei kaikkien tarvii käydä töissä. Jokainen tyylillään.

  VastaaPoista
 19. Tosi kiva postaus ja toi video oli kyllä ihana! ♥️ Ootko ottanut huuliin täytettä? Ja jos olet missä olet ottanut sitä? ;) Olisi kiva jos tekisit useamminkin MyDayta, tykkään paljon :D Vielä että voisitko tehdä kysymyspostauksen?

  VastaaPoista
 20. Siis ootko oikeesti täyttänyt huulesi? Ne ei kyllä koskaan näytä luonnollisilta ja mielestäni sulla on ennestään kauniit. Tykkään muutenkin enemmän luonnollisesta lookista ja sullekin se sopii paljon paremmin kuin kauhea kasa meikkiä. Mutta jokaisen oma asia ja kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ei mun mielestä Pinjan huulet näytä mitenkään "erikoisilta"? Jos Pinja on kumminkin täyttänyt huuliaan, niin ei ole paha! Olen kyllä nähnyt paljon täytetympiä huulia, joita en sitten ymmärrä yhtään.

   Itsekin kyllä rakastan luonnollista lookkia, mutta eihän täällä maalla ole paljon ihmisiä jotka katsoisi sitä edes.. :D Pinjan tyyli on kyllä muuttunut huomattavasti "rajummaksi" (eli meikki näyttävämpää yms), kuin muutama vuosi sitten.

   Mutta luonnollisuus on kaunista, kuten myös meikkaaminen kohtuudella!

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.