maanantai 29. toukokuuta 2017

Ensimmäiset vihreät - tietoa tulevasta!


Viime kesänä hevoset olivat jo laitumilla hyvää vauhtia tähän aikaan. Nyt ollaan vielä siinä vaiheessa, että syötellään niitä joka päivä tallin lähellä ja totutellaan vihreään heinään. Erityisesti poneilla kaviokuume riski kasvaa suuresti kun siirrytään laitumelle sekä tietenkin ähkyt ja muut vatsaongelmat joita voi tulla pahimmillaan. Alussa kerättiin vaan vähän heinää, nyt sitten hevoset saa jo syödä pidempää aikaa päivittäin ja Lilli osaakin olla hienosti vapaana syömässä tallin lähellä. Voitto ei valitettavsti osaa olla vapaana, joten sitä pitää pitää narussa ja Lilli saa sitten kulkea oman tahdon mukaan kunhan pysyy hyvissä paikoissa eikä lähde harhailemaan kauemmas. Ruoho on kyllä tällä hetkellä niiden mielestä niin hyvää pitkän talven jälkeen, että Lilli ei paljoa päätä turhaa nosta tai lähde kävelemään minnekään kun kerran pääsee pois hiekkatarhasta. 

Minä en välttämättä ole kotona tai edes Suomessa siihen aikaan kun hevoset pääsevät laitumelle, joten toivotaan että Tiia käyttää sitten kameraa ahkerasti kun hevoset pääsevät laitumelle ensimmäistä kertaa. Tosiaan nyt viikonloppuna kun alkaa kouluissa kesälomat, minulla on ylioppilasjuhlat joita ollaan tässä kovasti valmisteltu ja sen jälkeen tiedossa olisikin jotain ihan muuta hevosiin liittyen! Mitään en välttämättä pysty itse matkalta päivittää (riippuu otanko konetta mukaan). Mutta tietoa tapahtumista ja kaikesta tulee sitten viimeistään ensi kuun lopulla juhannuksen aikoihin riippuen ihan miten kaikki sujuu ja päätyykö kamerat ja kone matkaan...Nyt kannattaa käydä lisäilemässä Snapchatissa @pinja1998, koska sinne ainakin on tulossa paljon kaikkea ja varmaan ensimmäinen paikka josta saa ajankohtaista kuvaa ja videota heti ensi viikon alusta.

Nyt käytän tämän viikon kaiken energian paranemiseen omiin juhliini, koska tottakai sairastuin flunssaan sopivasti juuri ennen lauantaita :D Odotan innolla juhlia ja niistä tulossa myöhemmin blogiin lisää juttua ja tavoitteena olisi kuvailla videota juhlapäivältä, jos nyt kaikelta kiireeltä ja muulta kuvaamiselta ehditään.


Kivaa viimeistä kouluviikkoa kaikille joilla alkaa loma!


5 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja ihania kuvia :) Kuulostaa jännältä noi sun suunnitelmat! :D Toivottavasti ehdit kuvata videota ylioppilasjuhlista, se olisi tosi kiva nähdä. Niin, ja onnea valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
 2. Onnea, paranemisia & kiitos kuulumisistasi! Jännää tulossa ...

  VastaaPoista
 3. Veikkaisin että lähdet Jennin mukana Belgiaan

  VastaaPoista
 4. Lähdet Jennin mukaan Belgiaan! Sieltä videoita!!! Onnea valmistumisesta :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus ja onnea:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.