tiistai 11. huhtikuuta 2017

Tampereen Hevosmessut - VIDEOPOSTAUS


Moikka! Tässä postauksessa jaan teille meidän videopostauksen Tampereelta Hevoset 2017 -messuilta, joilla käytiin nopeasti päiväseltään sunnuntaina. Meiltä tuli ajomatkaa reilusti, joten lähdettiin aamulla aika ajoissa, oltiin messuilla ehkä sen pari tuntia ja sitten lähdettiin kotiin päin.

Pitkä ajomatka meni kivasti kun vaihdettiin välissä kuskia ja nyt ensimmäistä kertaa kun itse ajoin pitkää matkaa, ei ollut niin puuduttavaa istua vaan kyydissä kun sai itsekin ajaa. 

Messuilla oltiin käyty muinakin vuosina, joten itse tapahtuma ja paikka oli tuttuja. Meillä oli sovittu Hamppukaupan pisteelle tapaaminen teidän lukijoiden ja YouTube seuraajien kanssa. Meidän heppojen karinoissa on siis tällä hetkellä kyseistä Hamppukaupan super hyvää hammppua, jota he olivat esittelemässä messuilla.  Puhuttiin juuri että enää tuon jälkeen ei pystytä vaihtamaan takaisin pölisevään puruun tai tummaan turpeeseen jotka ei sovi valkoiselle karsinassa ramppaavalle hevoselle yhtään.  Videolla näkyy lisää tapaamisesta josta ei nyt muita kuvia ole ja hammpukaupan pisteeltä minne saatiin tulla tapaamaan teitä.   Kiitos paljon kaikille ketkä tuli paikalle ja toivottavasti moni joka laitteli viestiä ja kyseli millon ja missä ollaan pääsi itse paikalle, vaikka ei lauantaina valitettavsti oltu messuilla niinkuin moni toivoi etukäteen. 


Kaiken kaikkiaan reissu meni hyvin, vaikka etukäteen vähän väsytti ajatus päiväseltään ajaa Tampereelle asti ja illalla takaisin, mutta  matka ei ollutkaan niin paha mitä ajateltiin. Kokonaisuutena tänä vuonna messuilla oli muutenkin ehkä vähän väljempää ja helpompi liikkua. Hennalla oli kepit ja kävelin aika monesti autolle ulos hakemaan tavaroita, mutta kuitenkin käytävillä mahtui liikkumaan hyvin. Joinakin vuosina tuntunut että ihmisiä on niin paljon ja ahdasta ettei pysty liikkumaan mihinkään ja meinaa alkaa ahdistaa kuumuus ja ihmisten paljous.  Kuten joka vuonna, tänäkin vuonna messuilla oli hienoja hevosia, taitavia ratsastajia ja kiva tunnelma!
Oletko katsonut myös:
Snapchatissa Pinja1998 ja Instagramissa pinjasuomalainen

5 kommenttia:

 1. Kiitos upeista kuvista ja pirteästä videosta! Pikainen tapaaminen oli myös kiva, kiitos.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia, ja tosi kiva kun teitte videpostauksen messuilta! Video oli tooooosi hyvä ja toi käyttämänne laajakulma sopi hyvin välittämään messutunnelmia :) Harmi etten päässyt tapaamaan teitä kun olin tuolla vain lauantaina :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tosiaan moni oli ilmeisesti lauantaina, mutta valitettavasti ei sillon päästy itse paikalle :(

   Poista
 3. Moi! Ei mitenkään pahalla Tiialle mutta mun mielestä sä, Pinja näytät vanhemmalta.��

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.