torstai 6. huhtikuuta 2017

Ratsastuskoulu videopostaus


Sunnuntain Tampereen Hevosmessut lähestyy nopeasti! Me ollaan menossa käymään päiväseltään, joten ei valitettavasti itse messuilla ehditä pitkään olla kiireisen aikataulun takia. Videolla vielä tietoa messuista ja toivottavasti nyt me, ja mahdollisesti muut, osutaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan :D Tänään sain myös viimeiset eniten jännittäneet ylioppilaskokeiden alustavat tulokset ja olen kaikkiin ihan tytyväinen, vaikka tietenkin parantamisen varaa jäi.

Äidinkieli jäi ikävästi juuri E:n rajalle, eli sitä nyt varsinaisia tuloksia odotellessa jännitän eniten, ettei se laske pisterajojen paljon muuttuessa tai omien pisteiden laskiessa  sitten M:n puolelle. Keväällä tiedossa on siis juhlat ja nyt seuraava reilu kuukausi on vielä valmistautumista pääsykokeisiin. Tiedossa kesän ja kevään aikana on vähän isompia muutoksia kaiken suhteen näin lukion loputtua, mutta niistä lisää blogin puolella myöhemmin.

Kuvattiin tänään päivällä Einarin ja Nerean kanssa ratsastuksesta videopostausta. Videolla tuli paljon toivottua perinteistä tallissa puuhastelua ja näitä toivotaan paljon, joten toivottavasti video on mieleinen! 
 

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvä video! :D Toi oli hauska että "Tiia laittaa Voiton kakat Lillin karsinaan" :,,D Hyvä kun teidän videoissa on noita nopeutettuja kohtia, ei muuten välttämättä jaksaisi kokonaan katsoa. Olen tulossa Tampereelle, kiva kun teillä on pitkästä aikaa tollanen tapaaminen seuraajille :)

  VastaaPoista
 2. Teidän ratsastuskoulussa on pirteä tunnelma, yes! Toivotaan parasta, että arvosanat paranee yo-lautakunnassa.

  VastaaPoista
 3. Nää on jotenki hyväntuulisia videoita aina, vaikka Nerea ja Einar joskus huutaakin xD Onko Nerea ja Einar vielä laukannut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha välillä meinaa kaikilla vähän äänen taso nousta :D Nerea on, Einar ei vielä!

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.