torstai 2. maaliskuuta 2017

Kevään uusia juttuja -VIDEO


Valkoset kengät on jo pidemmän aikaa ollut hankintalistalla, kun vanhat alkaa näyttää lähinnä ruskeille kovan käytön takia. Videolla muutamia uusia juttuja ja vaikka ilma ei videolla ole kauhean käväinen, niin monena päivänä on ollut ihana ilma, lämmintä ja kunnolla aurinkoista! Toivottavasti pidätte myös tämän tyylisistä videoista :) 


14 kommenttia:

 1. I love your cool sneakers!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 2. Tykkään kyllä tämän kaltaisista videoista, mutten oikein lämmennyt noille välähdyksille. Ei kerennyt oikein keskittyä itse tuotteeseen kun piti äkkiä lukea tekstit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää jatkossa huomioida! itsekin huomasin jälkeenpäin että tuli aika kiire lukea nuo jos halusi katsoa itse videotakin :)

   Poista
 3. Mä tykkään tämän tyyppisistä videoista kyllä! :) Oli tosi kivasti editoitu tämä video. Kivoja tuotteita ja olet tosi nätti, Pinja! :D Kiva kun teidän kanavalle tulee niin monenlaisia videoita eri aiheista. Teidän kanava on mun lemppari Youtubessa, ja tykkään lukea myös sun ja Tiian blogeja :)

  VastaaPoista
 4. Nice shoes. Do you have any Asics shoes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, I don't have! Almost all my shoes are Nike :)

   Poista
 5. Kiva video, vaikka se oli ehkä jotenkin vähän liian "nopea" noiden välähdysten takia. Ihana toi ensimmäisen asun kello♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Itsekin huomasin jälkeenpäin että meni vähän nopeasti kaikki kohdat...

   Poista
 6. Moikka! Ensimmäiseksi haluan sanoa, että oot kyllä kaunis! Ajattelin kysyä, että käytätkö sä meikkiä joka päivä (esim koulussa)? Mietin vaan ku usein teidän videoissa näyttää et sulla ei ois meikkiä tai sitte on vaa niin vähä etten huomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Käytän yleensä koulussa mutta ihan tosi vähän ja sitten vaan viikonloppusin ja "kunnon" juttuihin meikaan ihan kunnolla :)

   Poista
 7. Mikä biisi snäpissä soi tossa videon pätkällä? �� yrittäny vaikka kuinka ettii sanoja googlesta mut en löydä tota biisiä ja nyt häiritsee. "tapasin sut, ilmas oli taikaa tuli deja vu" jotenki noin meni.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.