tiistai 28. maaliskuuta 2017

Hevoset 2017 -messut ja kuulumisia - tule moikkaamaan meitä 9.4.


Moikka! Yllä oleva kuva vähän paljastaakin jo tulevaa aihetta näin postauksen alussa. Nyt minulla pitäisi olla kaikki ylioppilaskokeet ohi tältä kertaa ja toivottavasti (jos kaikki nyt meni läpi) koko lukion osalta ohi. Nyt vaan pitää odotella tuloksia ja sitten taas suunnitella seuraavaa mitä tuleman pitää keväällä.

Varmaa nyt ainakin on että pääsykokeet ja niihin valmistautumista on tiedossa. Perjantaina oli viimeinen kuuden tunnin rutistus eli kemian kirjoitus ja nyt pidän hetken pakollisen tauon kirjoista ja sitten parin päivän päästä varmaan aloitan taas lukemaan. 

Pari kertaa olen juhlia edeltävänä iltana vielä etsinyt kaupasta mekkoja ja vaatteita. Nyt olen kuitenkin ajoissa ja yksi asia vähemmän hoidettavien asioiden listalla! Postissa tuli mitä ihanin ja vähän vain alkuun ajatuksena testattavaksi tullut mekko minun omiin ylioppilasjuhliin. Mekko oli kuitenkin niin kiva päällä monien sovittelujen ja mietinnän jälkeen sekä sopii hyvin lakin ja kampauksen kanssa, että kuvan mekosta tulee varmaankin varsinainen mekko lakkiaisiin. Kyseessä on siis House Of Brandonin vähän vaalenpunaisen, persikan ja nuden sekoituksen värinen Vilan maksimekko. Suoraan mekkoon pääset tästä linkistä!


Joku tässä tänään vielä snäpissä ihmetteli mystorysta miten täällä on vielä lunta, mutta juuri tänään satoi reilusti lisää. Ilma oli jo niin kesäinen ja tiet alkoi olla kivan sulia, niin sitten tuli lyhyt lumimyrsky ja nyt kaikkialla on taas valkeaa. Hevosten tilanne on ollut vähän hankala, kun kenttä oli ihan peilijäässä ennen lumisadetta. Nyt alla on liukas jää ja päällä lunta joten ei paras yhdistelmä itse tai hevosen käveltäväksi. Tiet on onneksi vähän jo hiekalla ja pehmeitä, joten olen käynyt Lillin kanssa paljon kävelemässä, että se saa liikettä pitkien päivien lisäksi tarhassa liikkumiselle.

 Jossain vaiheessa kun treenattiin kunnolla ja Lillinkin oli pakko pysyä ihan kunnolla liikkeessä ja ratsastettavana jouduttiin lähteä tällaisina aikoina maneesille liikuttamaan hevoset. Homma tuntui jälkeenpäin ajateltuna niin raskaalle sekä meille että hevosille, joten olen ihan tyytyväinen nykyiseen vähän kevennettyyn versioon.  Nyt onneksi ei enää ole pakko lähteä kuskaamaan hevosia, kun aina jotenkin saadaan liikutus hoidettua ja kummallekkaan hevosella ei nyt ole pakottavaa tarvetta päästä kunnon ratsastukseen lähes päivittäin. 


Tiia ja Henna kuvailivat minun kirjoituspäivänä hevosten liikutuksesta videota. Jos et ole vielä katsonut videopostausta se löytyy tästä linkistä. Henna meni siis myös Lillillä ja ilmeisesti ainakin videon perusteella ratsastus sujui hyvin vähän huonosta kentän pohjasta huolimatta. 


Sitten ilmoitusta ensiviikonlopun isommasta reissusta joka päiväseltään tehdään Tampereelle. Sieltä on tulossa varmasti ainakin videota ja muuta postausta koska kamerat pakataan matkaan. Kyseessä on Tampereen Hevoset 2017- messut jossa ollaan ennenkin käyty ja nyt tänä vuonna meitä on mahdollista tulla taas moikkailemaan sunnuntaina 9.4. klo.11.30  Hamppukaupan osastolla ( osasto A210). Onko moni tulossa messuille? Messut ovat siis useamman päivän pituiset, mutta me päästään paikalle valitettavasti vaan sunnuntaina. Toivottavasti mahdollisimman monelle halukkaalle aikataulut osuu kohdilleen ja päästään juttelemaan ja tapaamaan myös teitä!


4 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia, ja ihana tuo mekko!! :) Harmi etten pääse Tampereelle tuolloin sunnuntaina, muuten tulisin kyllä teitä moikkaamaan mutta on silloin muuta menoa :/ Varmaan kuitenkin moni muu tulee. Olis huippua jos pystyisitte kuvaamaan sieltä videota :) Tsemppiä kans sulle pääsykokeeseen valmistautumiseen!

  VastaaPoista
 2. Me tullaan kaverin kanssa lauantaina (:

  VastaaPoista
 3. Yes, hieno saavutus Pinja! Rentoja opiskelusta vapaita päiviä heppojen kanssa ...

  VastaaPoista
 4. Mul olis sellanen videopostaus toive, jossa olis pidempää pätkää ratsastusvideota kun ratsastat Lillillä. :) Niitä on myös aina niin kiva katsoa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.