keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tiia ja Lilli


Minulla on vielä muutama päivä jäljellä lääkkeitä yskään, korvatulehdukseen ja nuhaan, joten Tiia on saanut mennä Lillillä taas välillä kunnolla. Olen kuitenkin itse mennyt kevyinä päivinä, kun on voinut vaan kävellä ilman satulaa ja vähän taivutella tai kävellä rennosti maastossa.
Tiia on sitten hoitanut raskaammat päivät, kun on pitänyt ratsastaa ihan tosissaan. Pikkuhiljaa alan olla terve, ja nyt jo huomaa että esim. karsinoita siivotessa ei enää samalla tavalla tunnu kipeältä, vaikka vähän rasittuukin ja tulee lämmin. Jossain vaiheessa pelkkä talliin kävely tuntui raskaalta ja ylivoimaiselta suoritukselta kipeänä, mutta nyt olen jaksanut jo tehdä kaiken aikalailla  normaalisti. 


Kuvat ovat edelliseltä viikolta kun Tiia meni Lillin ja olin taas tallissa apuna siivoilemassa ja samalla sitten otin muutaman kuvan ratsastuksesta. Ehdittiinkin talliin melkein auringonpaisteessa, mutta kentälle päästessä aurinko oli jo melkein laskenut ja jäi juuri puiden taakse. Kuvissa se kyllä näkyy vielä vähän, mutta ei ollut enää yhtä valosaa mitä olisin kuvien puolesta toivonut. Nyt kuitenkin kun olen itsekin lukulomalla koulusta, päivät kotona, tallilla on kiva käydä hyvissä ajoin valosalla. 


Lilli menee ihan kivasti ja rennosti Tiialla nykyään! Jossain vaiheessa Tiia itsekin sanoi että ei osaa yhtään mennä Lillillä ja ei edes jaksanut kunnolla yrittää. Nyt kuitenkin homma on alkanut sujua ja Lilli on saanut hyvin liikuntaa, vaikka itse olenkin vielä parantumassa. Kuvista tulee kyllä hyviä, kun se venyttää askelia vähän enemmän. Kesällä Lillillä on vaan tapana laahailla jalkoja hiekassa. Koko talvena ei olla menty puomeja tai kavaletteja kotona, mutta lumihanki onkin aika hyvin ajanut asiansa ja  varmaan taas kohta pellolla hanki pehmenee sen verran, että sinne pääsee  menemään kunnolla kentän lisäksi.  


Tänään kuvattiin myös yhteinen hevosten vaihto videopostaus, joka tulossa myöhemmin blogiin!

5 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja kivoja kuvia, Lilli menee nätisti! :D Mä odotan innolla jo tota hevosten vaihto -videopostausta. Teidän Youtube-kanavalle on muutenkin tullut viime aikoina TODELLA hyviä videoita!! :) :) Sun ja Tiian blogit ja teidän kanava ovat parhaita!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Lillikin taisi nauttia menosta?

  VastaaPoista
 3. kiva postaus ja hienoja kuvia Lillikin menee hyvin:) ja ootte mun lempi tubettajia. Pikaisia paranemisia.

  VastaaPoista
 4. Oot paras tubettubettaja/blogin kirjottaja

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.