maanantai 13. helmikuuta 2017

Testissä laajakulma


Saatiin nyt väliaikaisesti testiin laajakulma objektiivi meidän järkkäriin. Otettiin viikonloppuna muutama kuva ja kuvattiin videopostaus maastosta!
Putkessa ei ole automaattista tarkennusta, joten alkuun vähän oli hankala saada käsin tarkennus kohdalleen. Video näyttää ihan hyvälle, mutta kuvissa tarkennus on vielä vähän hakusassa. Videon kuvaaminen tuolla on kyllä kivan erilaista ja saa vähän erilaisia pätkiä kun kyseessä on laajakulma. 

Käytiin ihan vaan kävelemässä maastossa. Valitettavasti ei saatu sinne kuvaajaa mukaan, joten maastosta videot on kuvattu puhelimella turvallisuussyistä. Tie oli sen verran kova ettei siinä voinut pahemmin ravailla ja Voitolla saa vaan kävellä, joten menin vielä kävely maaston jälkeen kentälle ravailemaan ja laukkailemaan ihan hetkeksi. Ilma oli sopivasti aurinkoinen ja viikonloppuisin aina kiva käydä maastossa heti aamusta kun ei ole paljoa liikennettä ja ihanan valosaa!6 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista & videosta! Molempia oli hauska katsoa, mutta laajakulmaobjektiivi tuntui hieman - "merisairaudelle" - kävelyosuuksilla eli se taitaa vaatia maltilliset liikkeet kuvaajalta, jee. "No hätä, but" -asenteella hyvä tulee!

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä laajakulma video ei ole oikein hyvä. Tykkään tavallisella kameralla kuvatuista videoista.��

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva video! Mä tykkäsin tosta objektiivista, sai jotenkin paljon paremman käsityksen ympäristöstä, esim. siitä miltä teidän tallissa näyttää :)

  VastaaPoista
 4. No musta tämä oli tosi kiva video, olen itekki miettiny fisunsilmäobj. ja tää on just hyvä! :)

  VastaaPoista
 5. Mie en välitä tuosta laajakulmakuvasta. Ennemmin videot tavallisella linssillä :) Toki hauskaa vaihtelua.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.