torstai 9. helmikuuta 2017

Kaksi videota tallista


Nyt alkaa olla viimeiset tunnit ennen tämän kevään ensimmäisiä ylioppilaskirjoituksia jotka alkaa huomenna aamulla. Kaikki valmiina pakattuna ja jäljellä enää viimeiset nopeat kertaukset ennen äidinkielen tekstitaitoja.  Blogista olen ottanut lomaa tässä reilun viikon ja täysin keskittynyt lukemiseen.
Koulussa ei ole tarvinnut käydä, muutakuin matikan ja kemian preleissä ja loppu aika on jäänyt sitten lukemiseen, ratsastukseen ja muuhun elämään jota tällä hetkellä ei kyllä paljoa ehdi olla.

Ollaan Tiian kanssa kuvattu tallista kaksi videota, jotka nyt ajattelin upottaa myös teille tänne blogiin. Videot ovat olleen jo muutaman päivän YouTubessa ja moni varmaan siellä tilaileekin meidän kanavaa. Kyseessä siis perinteinen snäppi q&a video, jossa vastaillaan tallissa hevosiin liittyviin juttuihin sekä videopostaus jossa vaihdetaan hevosia.  Toivottavasti tykkäätte kun videoita toivotaan aina paljon!Instagram: pinjasuomalainen
Snapchat: pinja1998

3 kommenttia:

  1. Miten pitkä oot? Oon kysyny tätä ennenkin, mutta en muista missä postauksessa, joten kysyn vielä uudelleen D:

    VastaaPoista
  2. Onnea kirjoituksiin & hienoa keskittymisesi lukemiseen! Videoihin tutustuin tosiaan YouTuben puolella, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja videoita molemmat! :) Parhaita videopostauksia on mun mielestä my dayt ja tallivideot, mut on noi q&a-videotkin ihan kivoja. Onnea yo-kirjoituksiin!

    VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.