lauantai 24. joulukuuta 2016

Blogin joulukalenteri - 24.12.


10 kommenttia:

 1. Tämä joulukalenteri oli aivan huippu alusta loppuun, kiitos siitä teille Pinja ja Tiia!! :) :) Oikein mukavaa joulua ja uutta vuotta, ja rapsutukset hepoille! ps. Edellisen postauksen jouhikorusta tuli todella hieno :D

  VastaaPoista
 2. Ihana joulukalenteri!❤❤

  VastaaPoista
 3. Itse olin sun osalta aika pettynyt tähän joulukalenteriin. Näyit videoissa harvoin, ja tuntui vähän tyhmältä, että julkaisit tänne jotain Tiian kuvaamia Myday-videoita.
  Ymmärrän tietenkin, että sulla oli koulu ja Tiialla ei, mutta tuskin olisi ollut hirveän vaikeaa kuvata vaikka 4min kestävä video päivässä. Olisit nyt mielummin tehnyt ihan oman kalenterin tai jättänyt kokonaan välistä, jos ei voi yhtään panostaa.

  Sitten blogiin. Selailin tossa vähän blogiasi, ja huomasin, että viimeeksi kunnon kuulumis postaus oli tullut joskus lokakuun puolessa välissä?
  Lisäksi kuvagalleria yläsivu ei ole enää käytössä, eikä myöskään ylhäällä oleva kuva, jonka pitäisi viedä jollekkin yläsivulle, niin sivua ei ole enää käytössä.
  Lisäksi olisi mukavaa, jos blogissa olisi joku muukin yläsivu kuin yhteistöitä varten, vaikka blogissa ei tosin muun laisia postauksia hirveästi näe.
  Ulkoasu sekä banneri ovat mielestäni todella tylsät.

  Postausten perusteella vaikuttaa siltä, että sinulle bloggaus on enää tapa ansaita ilmaisia tavaroita. Postauksia tulee kuukaudessa suunnilleen 3 tai 4, ja niistä puolet joko yhteistyö taikka jotain todella lyhyitä postauksia. Eihän blogia pakko ole pitää, jos sen kirjoittaminen on niin vaikeaa. Vaikka tietenkin hyödyt yhteistöiden kauttaa yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn tähän mielipiteeseen! Hyvä että joku rohkea kertoo oikean, rehellisen mielipiteensä. Olen nimittäin samaa mieltä Emilian kanssa.

   Poista
  2. Samaa mieltä!! Banneri on aivan KAMALA. Ei siitä ainakaan kovin hyvää ensivaikutelmaa saa.. Lisäksi pinjasta ja lillistä pitäisi olla yläsivut... taidanpa lopettaa lukemisen tähän

   Poista
  3. Tää on totta.. Kun blogiin tulee ei edes huomaa, että suloinen lilli on mukana :(

   Poista
  4. Osittain samaa mieltä. Toki voisihan päivittää blogin kunnolla ja käyttää vaikka vklp tai lomilla hyvin runsaasti aikaa _TODELLA_ kin upeaan tulokseen. Toisaalta ymmärrän Pinjaa mutta tämä loputon postausten odotuskaan ei ole kovin nautinnollista. :/ Ehkä alkaa tuo kiinnostus loppumaan pikkuhiljaa, tai siltä se ainakin vaikuttaa.
   En kuitenkaan tuomitse, hänen itsensä päätettävissä mitä blogilleen tekee :)

   Poista
  5. Minäkin olen samaa mieltä! ei lisättävää! :/

   Poista
  6. Todella hyvä että Emilia, kirjoitit ihan asiaa. Ja olit todella rohkea. :) :) Tänä vuonna Postauksia on tullut Pinjalta 62kpl. Ei oikein kiinnosta lukea tätä blogia enää. Ja tässä joulukalenterissa Pinjaa ei kauheasti näkynyt. Ja muutenkin tuolla Youtube (Voiceoffortuna) kanavilla on enimmäkseen Tiian videoita.:P :O

   Poista
 4. Luin joitain aikaisempia postauksia. Oliko Lillillä siis niveltulehdus joskus kun sille piikitettii niveleen kortisonia?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.