tiistai 1. marraskuuta 2016

VIDEOPOSTAUS

Moikka! Kuvailtiin tänään pitkästä aikaa tallissa vähän videota. Olen siis ollut kipeänä tässä vähän aikaa ja nyt oli kuitenkin pakko kivuta molempien hevosten selkään kun niitä on liikutettu niin vähän. Tiiakaan ei voinut ratsastaa sen käsien takia, joten minulle jäi molempien hevosten liikutus. Tiia onneksi auttoi sitten tallihommissa ja talutteli Lilliä sen aikaa kun menin alkuun Voitolla.

Lumet pysyi muutaman päivän maassa. Tänne on taas luvattu pakkasta joten lunta voi tulla uudestaan tällä viikolla!
Meillä oli jo tässä vähän aikaa sitten muutaman päivän lunta, mutta se ei pitkään kestänyt ja nyt on vaan ikävän märkää ja pimeää. Toisaalta hyvä kun ollut lämpimämpää niin päässyt kentällä menemään vielä jonkin aikaa, koska vasta nyt tulevalla viikolla alkaa tulla enemmän pakkasta ja kenttä jäätyy lopullisesti. Menin Voitolla siis ilman satulaa perus käyntiä ja vähän taivuttelin. Lillillä sitten menin kunnolla kaikki askellajit kun sillä oli ollut edellisenä päivänä vapaata. Videolla sitten lisää itse ratsastuksesta ja muista tallihommista!


Viikonloppuna ollaan lähdössä blogeihin liittyen Helsinkiin pariksi päiväksi ja sieltäkin on tulossa videota ja varmaan postausta tänne. Toivotaan nyt että paranen kunnolla ja ollaan kaikki terveitä, niin päästään lähtemään.  Toivottavasti tykkäsitte pitkästä aikaa ihan tavallisesta tallivideosta, kun usein pyydetään ihan perus videoita meidän arjesta tallissa! 


10 kommenttia:

 1. Kiva oli, ei ookkaa hetkeen tullu yhteisiä videopostauksia! (:

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus pitkästä aikaa! Nää on kyl ihan parhaita nää videopostaukset :) Mut voisitteko tehä joskus vähän pidemmän videopostauksen esim. 15 min kestävän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tulee sitten pidempiä, kaikki ei jaksa ja halua katsoa aina niin pitkiä niin välillä lyhyempiäkin :)

   Poista
 3. Mihin oot ajatellu hakee lukion jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkikseen tämän hetken suunnitelman mukaan :)

   Poista
 4. Jee, kiva kun ehdit pitkästä aikaa päivittää blogia! Tosi hyvä videopostaus! :D Toivottavasti paranet flunssasta. Kiva jos tulee jotain materiaalia sieltä Helsingistäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.