keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulukalenteri 2016 ja Chiquelle Haul


Moikka! Joulukuu lähenee ja tänä vuonna meiltä Tiian kanssa on tulossa yhteinen video joulukalenteri. Viime vuonna ei jaksettu ja ehditty panostaa joulukalenteriin, kun molemmilla oli koulu ja heppajutut vei enemmän aikaa. Nyt sitten kun Tiialla on koulu loppu ja hevosten kanssa on  vähemmän aktiivista niin Tiia on ehtinyt panostaa enemmän blogi- ja YouTube puoleen. Videot ovat siis yhteisiä ja joka päivä tulee yksi uusi video blogeihin. Aiheina tänä vuonna on erilaiset haasteet, ruoka, muoti, meikit, perus MyDay videot joita pyydetään paljon sekä sitten tietenkin hevosvideoita.

LINKKI VIDEOON
linkit Chiquelle vaatteisiin: Harmaa neule, Ruskea neuleRuskea mekkoBleizer takkiNahkatakki

Huomenna eli torstaina sitten aukeaa ensimmäinen luukku täällä blogin puolella ja siitä eteenpäin joka päivä yksi luukku 24 päivän ajan. Aika menee kyllä nopeasti ja tuntuu että juuri oli vasta kesä. Meillä alkaa olla jo kivan lumista ja kovempia pakkasia. Olen päässyt nyt hyvin ratsastelemaan kentällä ja pellolla sekä tiellä hangessa. Tiian Ylioppilasjuhlat lähenee nopeasti ja niiden valmistelussa menee aikaa. Eilen otettiin myös ihanassa aurinkoisessa ilmassa kuvia lakki päässä joten niitäkin on varmaan tulossa Tiian blogin puolelle lähiaikoina. Minulla juhlat ovat sitten toivottavasti keväällä vähän lämpimimmissä merkeissä puolen vuoden päästä :D

Muistakaa siis huomenna käydä katsomassa ensimmäinen luukku täältä! Kello 7.00 pitäisi tulla joka päivä aamusta postaus ja sitten myöhemmin päivällä videot tulee julkiseksi myös YouTubeen. 

5 kommenttia:

 1. Ihana kun teette joulukalenterin<3

  VastaaPoista
 2. Ootan joulukalenterii innolla! Asutte muuten Tiian kanssa kahdestaan tuolla kotona vai asuuko teidän vanhemmat ja Sinikin siellä teidän kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne asuu niiden perheen kaa :) sori vastasin pinjan puolesta.

   Poista
 3. Oon kattonu teidän vanhan joulukalenterin. Ja kyllä mä inolla odotan huomista.❤️

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.