perjantai 16. syyskuuta 2016

VIDEOPOSTAUS

Moikka! Kuvailin eilen Nerean ja Einarin kanssa videopostausta. Einar ja Nerea ovat siis meidän serkkuja ja joka viikko ollaan pidetty "ratsastuskoulu" jolloin pikkuiset pääsee ratsastamaan Lillillä ja tekemään tallihommia. Videota ollaan pyydetty paljon, joten toivottavasti tämä on mieleinen kaikille!

Olen nyt päässyt myös itse ratsastamaan, kun polvi ei ole enää kipeä rasituksenkaan jälkeen. Olen käynyt nyt myös salilla ja jalka edelleen tuntuu ihan hyvälle eli toivotaan nyt että polvessa oli joku väliaikanen juttu. Lilli oli yllättävän hyvä monen viikon jälkeen kun kipusin sen selkään. Tiia oli onneksi mennyt sillä sen verran säännöllisesti Sinin lisäksi että se oli saanut kunnolla ratsastettua sitä. Lillillekkin teki varmasti hyvää pikkuinen kevyt jakso ja nyt itsekin paljon energisempi olo lähteä talliin ja ratsastaa kunnolla kun on ollut ratsastamatta monta viikkoa. 

Tiia teki omaan blogiinsa postausta jossa ratsasti Lillillä ja testasi uutta Back On Trackin satulahuopaa. Lilli siis sai uuden mustan huovan joka on kiva sen koulusatulaan ja tulee ehdottomasti käyttöön, kun osa huovista alkaa olla niin vanhoja eikä enää yhtä siistejä kun uutena. Oli kyllä kiva pitkästä aikaa ottaa kuvia ratsastuksesta ja tällä hetkellä on niin hieno syksyinen tausta kentältä joka suuntaan. Alla muutama kuva ja lisää Lillistä siltä ratsastus kerralta löytyy Tiian tekemästä postauksesta. Linkki tässä.
Keskiviikkona on enkun yo:n kirjallinen koe, jonka jälkeen alan sitten seuraavana keskittymään vasta kevään seuraaviin kirjoituksiin. Voitaisiin joku päivä yrittää Tiian kanssa kuvailla kun minäkin menen Lillillä, jmistä ei ole pitkään aikaan ollut kuvia. Nyt tulisi kivoja syksyisiäkin kuvia kun puissa on keltaisia lehtiä kunhan vaan saataisiin aikaiseksi ottaa kamerat mukaan ja mennä kuvaamaan myös hevosia ulos!

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja kuvat :) Video oli tosi hyvä!! Nerea ja Einar ovat söpöjä ja Lilli on ihana <3 <3 Se oli hauska kohta, kun Lilli meinasi syödä jäätelön :D

  VastaaPoista
 2. Postaus oli ihan jees.�� Mutta videossa olisi voinut olla loppu sanat ja myöskin se kun otitte Lilliltä varusteet pois ja veitte sen jälkeen laitumelle tai tarhaan.��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Kaikkea ei aina voida kuvata, tuossa kuitenkin oli ihan kaikki muu :D

   Poista
 3. Hyvä postaus taas kerran! ;D Nää videot on iihan parhaita ku Nerea ja Einar tulee teille!! :D Tulee aina hymy huulille ku katsoo näitä :)Piristää aina mun päivää nää c:

  VastaaPoista
 4. Ihqu postaus ja video. Oot paras! ��

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kommentoin nytte vaa johonki :D Mutta siis eli kun laitoin kommentin teidän uusinpaa vidiin missä kysyttii että mitä haasteita voisitte tehä nii voisitteko käydä kattoo sen kommentin minkä mä laitoin,mä siis laitoin siihe mota kysymystä ja mun nimi koodi on siellä inkakuunmarsut :) jos voisitte vastata että teettekö jonkun niistä vai ette sinne tai sitte tänne vastaisitte? :) ps. laitoin blogiin,koska videon tiedoissa luki että emme yleensä vastaa yt kommentteihin jos haluatte vastauksia kysymyksiin niin kysykää blogissa. jotai tommosta :D ootte oarhaita :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.