tiistai 9. elokuuta 2016

Loppukesän puhelinkuvat

Taas on mennyt liian pitkä aika edellisestä postauksesta. Kesäloma lähenee loppuaan ja pitäisi jaksaa palata takaisiin kouluun. Nyt kuitenkin tulin postailemaan teille muutamia kuvia puhelimelta tältä ja edelliseltä viikolta. Oltiin viikonloppu lyhyellä matkalla ja Tiia on hoitanut Lilliä sen aikaa. Tämäkin postaus oli tarkoitus tehdä jo ennen reissua, mutta lopulta sekin vähän jäi kaikessa kiireessä.

Tallissa ehkä suurin viimeisin muutos on Lanjanan lähtö. Lanjana oli siis meillä talli- ja laidunpaikalla nyt jonkin aikaa kesällä. Kerroinkin moneen kertaan että Tiian kanssa ainoastaan siivoiltiin ja hoidettiin ruokinnat yms, mutta omistajat sitten itse kävi ratsastamassa Lanjanaa. Sain kyllä hienon tilaisuuden ja pääsin vähän käymään Lanjanan selässä omistajien ideasta. Harvoin pääsee noin isolla, hyvä liikkeisellä ja hienolla kouluhevosella ratsastamaan! Kesä meni kolmen hevosen kanssa moitteettomasti ja meidänkin hevoset ovat jo sopeutuneet olemaan uudestaan kaksin. Syksyn mittaan meille on kuitenkin tulossa talli täyteen uudemman kerran, mutta siitä te saatte tietää lisää vasta myöhemmin :D


Kesällä on tullut käytyä taas ahkerasti salilla. Autokoulun ja kesälukion aikaan tuli käytyä monesti viikossa, mutta nyt taas loppukesää kohti on ollut viikkoja, kun ollaan käyty vain kerran tai ei ollenkaan salilla. Kun koulut alkaa tulee varmana taas käytyä enemmän koulun jälkeen tai hypäreillä. | Instagramissa moni onkin varmaan huomannut tämän kuvan. Kyseessä on ihana Beauty Pop Upin paketti, joka saapui vähän aikaa sitten. Teen tuotteista postausta myöhemmin blogiin ja kerron kaikista vähän tarkemmin.  


Viimeinen vuosi lukiossa alkaa torstaina. Kirjoitan nyt syksyllä enkun ja keväällä sitten loput kolme ainetta joten kiirettä riittää. Kouluun on ihan kiva palata ja ensimmäinen jakso tulee olemaan tyhjä ja aikaa jaa hyvin lukemiseen. Ajatus siitä että minulla ei enää lukiossa ole yhtään neljään loppuvaa koulupäivää on myös lohduttava :D Instagramiin juuri tänään lisäämäni kuva muutamista meikeistä. Jos et seuraile vielä, niin minut löytää käyttäjältä @pinjasuomalainen 


Veneilykuva, sää oli harmillisen pilvinen mutta oli kyllä pitkästä aikaa kiva käydä lyhyellä reissulla omalla veneellä. | Olen tapetoimassa huonetta uudestaan, koko homma on kyllä vähän vaiheessa kun en ole löytänyt mistään hyvää vakoista tapettia. Kuvaa uudistetusta huoneesta tulee sitten kuin se on valmis, johon voi vielä vierähtää usempi viikko.


Harmittaa vähän kun koulun kanssa tulee olemaan taas koko lukuvuoden kiireitä, nyt kun kesällä on tottunut vaan olemaan ilman isompaa stressiä kokeista tai koulusta.


Auringonlasku omassa rannassa. Snäppi ja Instgram on kesän jäljiltä täynnä kyllä näitä auringonlasku kuvia jotka on aina yhtä hienoja! | Ihanaa puuroa, tuoreita itse kerättyjä mustikoita, banaania ja maapähkinävoita. 


Ainoa mekko mitä on nyt tullu käytettyä kesällä, nämäkin kuvat juhlista viikonlopulta joista toinen löytyy myös Instasta. Leikkasin ihan hetki sitten myös hiuksia nyt ennen koulun alkua siistimmiksi. Kampaajalla otettiin vain huonot latvat pois, mutta ero on iso ja nyt hiukset tuntuu niin lyhyille.


Beauty Pop Upin paketissa tullut ihana kuorintavoide jota olen jo testannut muutamaan otteeseen. Väri mitä ihanin ja samoin tuoksu. | Vasemmassa kuvassa uusi täydellinen SuperDryn  huppari jonka sain nyt tämän kuun paketissa House Of Brandonilta. Huppari on myös kivan pehmeä ja paksua kangasta talvea ja viileää syksyä ajatellen. En omista tällä hetkellä yhtään näin kivaa ja siistiä hupparia missä voisi liikkua myös muualla kuin kotona. Kannattaa käydä katsomassa jos kyseinen merkki ja sen tuotteet kiinnostaa HOB:in sivuilta tästä linkistä.  


18 kommenttia:

 1. Hyvä postaus, tykkäsin!���� Ja sama homma on myös minulla sillä mulla alkaa huommenna 10.8 jo koulu.����

  Milloin sinulla alkaa Pinja koulu? ��

  Ja voisitko vähän paljastaa että millä lomalla olit?�� Ja missä?��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meillä alkaa siis vasta torstaina 11. päivä eli ei vielä huomenna. Ei varsinaisesti ollut loma mutta käytiin sukulaisten luona ja juhlissa kauempana...

   Poista
 2. Millainen toi teidän oma vene on?�� Kiinnoistaisi vähän saada parempaa kuvaa, esim silleen että näy koko vene?��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vene ei valitettavasti kuulu tänne blogin puolelle, mitä nyt osassa kuvassa vähän näkyy reunaa tai valkoista...

   Poista
 3. nämä puhelinkuva postaukset on aivan ihania!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia Pinja nämä puhelin kuvat ovat kyllä ihania myös sekä nättejä☺

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnostaisi tietää vähäsen, että minkätyylinen oli lukutekniikkasi biologian yohon. Itse kirjoitan sen nyt syksyllä. Eli esim. painotitko lukemista erityisesti joihinkin tiettyihin kirjoihin (meillä on sama Bios kirjasarja), oliko kertauskirja tärkeässä asemassa, katsoitko vanhoja yo-tehtäviä yms.? Kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse opin hyvin muistamalla kuvien perusteella. Tein muistiinpanot kaikista viidestä kirjasta, luin kaikki läpi ja selailin tärkeimmät jutut. Katoin opetusvideoita, dokumentteja ja toki olin jo tunnilla hyvin kuunnellut asiat. Kertauskirjassa oli hyvin kaikki isommat essee asiat mitä nyt saattoi kuvitella, mutta kirjoissa sitten kaikissa oli tärkeimmät yksityiskohdat. Itselleni oli yllätys miten osa kysymyksistä oli hyvinkin tarkasti suoraan kirjoista joku pikkuinen kuvateksti tai muu tieto. Katselin myös paljon vanhoja yo tehtäviä kertauksena ja kun tuntui että niihin osasi vastata ihan suoraan niin silloin oli lukenut hyvin asiat. Sain kokeesta 2 pistettä vaille L joka kyllä jäi harmittamaan, mutta ainakaan vielä ei ole mitään tarvetta uusia jatko-opintojen kannalta bilsaa :)

   Poista
 7. Oot pinja tosi kaunis!!❤ Milloin einar ja nerea tulevat ratsastamaan Lillillä? Kuinka usein liikutat lillin viikossa? Ja olis kiva jos kurkkaisit mun blogin ja sanoisit mielipidettä? Ja ootteko tulossa horse showhun? www.saraallumurkku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus, puhelinkuvapostaukset on mukavia :) Hieno toi ulkoasu kun olet vaihtanut kuvat siihen!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvi♥♥Mille luokalle sie meet/minkä ikäinen sä oot? Siulla on ihana blogi♥. Jos haluat käydä kurkkaamassa minun blogini niin tervetuloa sinineläinystävät.blogsbot.com olen aina halunnut jonkun hyvän bloggaajan käyvän katsomassa blogiani ja sinä olisit hyvä vaihtoehto:)

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvi♥♥Mille luokalle sie meet/minkä ikäinen sä oot? Siulla on ihana blogi♥. Jos haluat käydä kurkkaamassa minun blogini niin tervetuloa sinineläinystävät.blogsbot.com olen aina halunnut jonkun hyvän bloggaajan käyvän katsomassa blogiani ja sinä olisit hyvä vaihtoehto:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.