perjantai 22. heinäkuuta 2016

Vaellus Issikoilla -videopostaus

Moikka! Nyt ollaan päästy Tiian kautta tutustumaan ratsastuskouluihin. Keskiviikkona sitten vuorossa oli jotain vähän erilaista, nimittäin käytiin vaeltamassa islanninhevosilla. Kyseessä on siis Elämysten ja ystävyyden kartano, josta ollaan pienempänä vuokrattu meille monena kesänä issikoita moneksi viikoksi. Ikinä ennen ei oltu käyty kyseisessä paikassa vaeltamassa, mutta vuokrauksen kautta paikka oli tuttu. Vaellus issikoilla oli tuttua juttua, kun ollaan käyty muualla pariin kertaan vaeltamassa. Nyt reissu kesti neljä tuntia, josta osa ajasta (lähemmäs tunti) käytettiin ruokailuun laavulla. Loppu kolmisen tuntia sitten ratsastettiin erilaisissa maastoissa. Mentiin sekä metsässä pienempiä polkuja, että sitten lyhyitä pätkiä tien reunaa. Ratsastin Tvistur nimisellä issikalla, joka oli tosi kiva ja reipas menijä. Issikat on ihanan varmoja, ei tarvinut koko aikaa miettiä mitä ne säikähtää seuraavana ja voiko ne kaatua johonkin kivikkoon. 

Nyt alkuun pelkästään videopostaus reissusta. Myöhemmin vaelluksesta tulee kuvia kunhan ehdin olla koneella ja muokkailla kuvat. 
13 kommenttia:

 1. Minkä merkkiset ja mistä ostettu nuo Tiian ratsastushousut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Equilinen housut taidettu ostaa Horse Showsta jotain 300-400e :)

   Poista
 2. Todella mielenkiintoista katsottavaa tää sun ja Tiian postaus sarja!:)

  VastaaPoista
 3. I see you have a wonderful time! Thanks for the beautiful video <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä video! :) Kivan näköistä toi vaellus, itsekin pitää ehkä mennä :D Issikat on niin rauhallisia, kun mua välillä isompien hevosten selässä jännittää varsinkin maastossa...

  VastaaPoista
 5. Jos asut Tampere-Ylöjärvi-Kuru-Parkano seudulla, niin mene ihmeessä testaamaan Tiurantalli! Parempaa issikkatallia saa hakea :)

  VastaaPoista
 6. Jos joskus liikkuisitte Eteläsuomessa niin kannattaa kokeilla kirkkonummessa oleva issikkatalli, ankintalli. Tosi hieno talli, ihania hevosia ja taitavat opettajat.
  Ihanalta näytti vaellus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, uskon kyllä että ei tulla siellä heppa juttujen tai ainakaan issikka juttujen tiimoilta liikkumaan pahemmin :)

   Poista
 7. Mistä ootte ostanut teidän turvaliivit näyttävät tosi rennoilta ja hyvin istuvilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on vanha vähän jo pieni Kalle K. Toinen vaihtoehto olisi ollut Racesafe mutta se tahtoo hiertää kainaloihin, jos on lyhythihainen. Tiialla on Tipperaryn turvaliivi, joka on kaikista mukavin ja huomaamattomin päällä, mutta ei niin suojaava :)

   Poista
 8. Muuten onko tiialla omaa blogia? Tai onko tiia lopettamassa vlogaamisen?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.