maanantai 18. heinäkuuta 2016

Seuraatko vielä näitä?

Vaikka blogi toimii tavallaan tärkeinpänä paikkana, käytän aktiivisesti muitakin someja. Moni varmaan seuraileekin minua muualla netin välityksellä muuallakin kuin blogin kautta. Nyt postausta vähän missä mennään ja mistä minut voi löytää blogin lisäksi.  Uusia kanavia jakaa kuvia ja ajatuksia tulee jatkuvasti lisää, mutta itse olen keskittänyt oman käytön lähinnä näihin kolmeen sosiaaliseen mediaan: 
Instagramiin päivittelen oikeastaan lähinnä muita kuin hevoskuvia. Tällä hetkellä seuraajia löytyy vähän yli 16k. Instagramissa kuvat on otettu suoraan puhelimella, jossain välissä yritin ottaa meidän pikkukameralla kuvia, mutta niiden pyöritys koneen kautta takaisin puhelimeen kaatoi lopulta koko homman. Seuraan Instagramissa itsekin paljon muita bloggaajia ja vloggaajia ja someista Snapchatin lisäksi Instaa tulee käytettyä ehkä eniten nykyään. Minut löytää suoraan käyttäjällä @pinjasuomalainen


YouTube onkin varmaan kaikille blogin seuraajille tutumpi paikka. Minulla ja Tiialla löytyy yhteinen kanava, johon ollaan jo useiden vuosien ajan laiteltu videoita. Olen aina pitänyt blogia pääkanavanani, mutta ilmeisesti moni myös seuraa meidän elämää pelkästään YouTuben kautta. Usein videot minulta ilmestyy ensin blogiin ja sen jälkeen vasta itse YouTubeen.Jossain vaiheessa minulla oli oma kanava, mutta lopulta teknisten ongelmien takia siirryttiin saman kanavan alle ja meidät videot löytyy voiceoffortuna kanavalta. Tilaajia on pian 30 tuhatta ja sen kunniaksi tavoite olisikin kuvata jotain vähän erikoisempaa videota.


Snapchat on vielä ehkä vähän blogista irrallaan oleva some, jota käytän myös nykyään paljon. Snapchatissa lisäämällä käyttäjäni pinja1998 pääsee katsomaan lisäämäni mystoryt, mutta ei pysty lähettämään minulle snäppiä. Snäppiä käytän lähinnä omiin henkilökohtaisiin vistittelyihin, mutta pyrin myös lisäämään aktiivisesti teidän nähtäville kuvia ja videoita.

Muista käydä myös katsomassa edellinen postaus, jossa ratsastuskouluun tutustumista ja videopostaus!

8 kommenttia:

 1. Honestly I'm not a member if any of these platforms as I prefer it only to read blogs :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, this blog is the most important social media :)

   Poista
 2. Mä en ees tienny että sulla ylipäätään on snäppiä xD

  VastaaPoista
 3. Mä seuraan sua ja Tiiaa vaan blogeissa ja Youtuben kautta, ei kaikkea ehdi joten pakko valikoita ;) Kiitos silti vinkeistä!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mainitsit yhdessä postauksessa banaaniletut joissa oli banaaneja, jauhoja ja kananmunia(?). Niin paljon mitäkin aineita tulee? Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlaamalla löytyy tarkat määrät lättyihin jonkun ohjeesta, itse teen aina vähän soveltamalla kahdesta kananmunasta yhtä banaania kohti :)

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.