torstai 5. toukokuuta 2016

Meille tuli kesä!

Moikka! Ihan kauhea postaus tauko taas takana, kun pariin viikkoon ei ole tullut yhtään uutta, mutta oli välillä muiden kiireiden ohella kiva pitää taukoa ja keskittyä muihin asioihin. Viime postauksen kuvat oli vielä aika harmaita, mutta nyt ilokseni voin huomata että meillä alkaa olla oikeasti vihreää. Kuvista tulee heti paljon eloisampia kun maa ei ole harmaa, vaan raikkaan vihreä.

Kävin eilen Lillin kanssa itsekin maasta kävellen pidemmällä maastolenkillä. Lillillä oli päitset ja taluttelin sitä liinassa, joten välissä kun kohdalle sattui hyvää tuoretta heinää Lilli pääsi syömään. Ollaan myös kerätty ihan pieniä pussillisia ruohoa ja aloitettu totuttelu pikkuhiljaa. Kohta kun heinä vielä kasvaa ja hevoset pystyy itse paremmin syödä sitä päästään kunnolla syöttelemään tallin ympäristöön ja meidän pihaan.


Nyt viimeiset päivät täällä on ollut lähes parikymmentä lämmintä ja hevosetkin on nauttinut ulkona pitkiä päiviä. Vielä kun ei ole ötököitä lähes yhtään, ne pystyy olla ulkona ihan aamusta iltaan asti. Molemmat myös ovat nukkuneet ahkerasti ja lähes joka aamu Voitto tai jopa Lillikin nukkuu makuultaan ihan pitkiä pätkiä. Parhaimmillaan Voitto makaa ihan kyljellään hiekalla ja Lilli vieressä, kuitenkin niin että pää on ylhäällä ja se voi tarkkailla ympärille.

Tänään aamusta kun menin ottamaan  kuvia, ehdin juuri ja juuri aukaista oven,kun Lilli jo nousi ylös ruuan toivossa. Valitettavasti en ehtinyt siitä ottaa kuvia makuullaan. Voitto nukkui vielä hetken ja sain siitä muutaman makuullaan olevan kuvan, mutta sitten sekin nousi odottelemaan heiniä.


Laitumet kasvaa hyvää vauhtia, mutta menee vielä varmaan muutama viikko, ennen kuin hevoset saadaan laitumille. Nyt kesälomaa kohden ehkä myös blogin kanssa innostus kasvaa ja elämä muuttuu taas ihan kokonaan kun ei tarvitse istua päiviä koulussa. Ratsastuksen suhteen ei ole tulossa mitään uutta, mutta tallissa saattaa tapahtua muutoksia ja kesällä meille tuleekin tuttuun tapaan varmaan kesähevonen omien hevosten lisäksi.  Missä päin itse asutte, onko teillä jo yhtä ihanan vihreää kuin meillä, vaikkei kauhean etelässä asutakaan? :)

25 kommenttia:

 1. Voitko tehdä uuden ulkan :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :)! Sulla on ihana blogi! Teillä on mahtavat hevoset ja ymmärrätte niitä tosi hyvin :) !

   Poista
 2. Me asutaan aika pohjoisessa, mutta täälläkin on ollut monena päivänä jo aika lämmintä. Aamut on vielä aika viileitä, mutta iltapäivää kohti yleensä lämpenee jo aika hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus. Ja me asutaan eteläsuomessa. Ja meillä on tällä hetjellä 21astetta lämmintä. Ja oli niin mahtava se Voiton silmä kuca. Ja muutenkii ihanii kuvii et ei voi muuta kun ihailla.❤

  VastaaPoista
 4. Jee, olinkin jo odotellut uutta postausta :) Hienoja kuvia! Mä asun pääkaupunkiseudulla, täällä on tosi lämmintä ollut, tänäänkin 20 astetta!

  VastaaPoista
 5. Tänään oli +25! Ja asun siis etelä-pohjanmaalla, hevosia ollaan alettu totuttelemaan vihreään ja on jo yötä päivää tarhoissa ��

  VastaaPoista
 6. Moi. Katotko fitnespäiväkirjoja? Mä katon. Ja tykkäätkö siitä? Milloin mydey?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En katso tällä hetkellä, mutta edellisen kauden katsoin ja tykkäsin :)

   Poista
 7. Meillä oli eilen +30 astetta,eli tosi lämmintä.

  VastaaPoista
 8. Asun Kouvolassa päin ja ollaa totuteltu heppoja vihreeseen kanssa. Lämmintä ollu maksimissaan +23 astetta. Harmi vaan kun tulin vähä aika sitten kipeäksi kun lämpöset kelit alko. Mutta nyt oon jo melkeen terve ja pääsen tänään ratsastamaan! 😊 JJa kesällä uittamaan meidän heppoja😊

  VastaaPoista
 9. Minä asun Pirkanmaalla ja täällä on jo luonnon vihertäminen hyvässä vauhdissa! :) kuten myös valitettavasti koivun siitepölykausikin....
  Päivä-lämpötilat ovat olleet täällä nyt n. 18-22° ja taivas täysin pilvetön. Vuokra-heppa tarhailee ilman loimea tyytyväisen oloisena ja ollaan aloitettu treenit loppukuun koulukisoja varten :)

  VastaaPoista
 10. Asun Kuopiossa. xD Lämmintä on.

  VastaaPoista
 11. Ootko harkinnit muuten sitä, että alkaisit leikkimään parelleja Lillin kanssa?

  Ihanat kuvat, sä oot huippukaunis♥

  VastaaPoista
 12. ihana postaus pinja<3mulla ois kysyttävää että voiko tarrallasia suojia pestä pesukoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ja miksipä ei, laittaa vaan tarrat kiinni. Me ainakin ollaan pesty ja ei ole miksikään mennyt :D

   Poista
  2. okei no sitten mä uskallan laittaa mun hepan suojat pesukoneeseen:)

   Poista
 13. Asun etelämmässä ja meillä hepat olleet pääsiäisestä asti laitumella ympäri vuorokauden. :)

  VastaaPoista
 14. Aiotko tehdä summer bucet listin niinkuin Tiia?

  VastaaPoista
 15. voitko tehä lisää hevos videoita?kun oon kattonut ne kaikki:Doot muuten tosi kaunis:)

  VastaaPoista
 16. Ihania kuvia! Ja aiotteko ostaa jossain vaiheessa sulle jonkun hevosen?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.