sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kuvia jäältä

Käytiin iltapäivällä jäällä kävelemässä. Voitto ei päässyt tällä kertaa mukaan, vaan Lilli kävi ensin testailemassa vähän millainen pohja on. Kenttä on nyt taas sulanut sen verran ja jäätynyt uudelleen että se ei ole enää pehmeä, vaan lähinnä jäinen ja osittain luminen. Jäällä oli kuitenkin lopulta tosi hyvä mennä, kun meni vanhoja uria joista oli ajettu, tai ihan pelkällä lumella joka oli kivan pehmeää. Pystyin jopa vähän ravailla, vaikka Lilli olikin vähän jännittynyt muista jäällä liikkujista. Kuvauksen puolesta hyvä, kun se aina jäätyy tuijottamaan jotain tarkasti.
 
 
Ehdittiin juuri sopivasti auringon laskiessa jäälle, heti kun oltiin otettu jonkin verran kuvia aurinko laski niin, että se peittyi puiden alle ja kuvista ei enää tullut niin hyviä. Hevoset kyllä aina on ihmeissään jäällä, kun kaikkialle näkyy niin kauas ja usein vielä jäällä on muitakin kulkijoita. Jäällä on vaan jännä ratsastaa, vaikka eihän kestävyydessä pitäisi olla mitään ongelmaa, mutta silti aina vähän pelottaa. Monena talvena ei olla uskallettu edes mennä ratsastamaan, kun ei ole tullut kunnon jäitä.


Kuvista olisi kyllä tullut paljon parempia, jos Lillillä ei olisi ollut heijastinta. Lilli on vaan niin vaalea, että se uppoaa ihan taustaan ja vähän hämärällä parempi käyttää heijastinta niin kukaan ei aja ainakaan päälle. Tänään heti aamusta käytiin uudestaan jäällä, vähän pidemmällä lenkillä ja Voittokin oli mukana. Kuvattiin reissusta videopostaus, joka ilmestyy myöhemmin myös tänne blogiin niin näette maisemia myös videon välityksellä kun jäällä näyttää aina niin hienolle!

14 kommenttia:

 1. Tosikivoja kuvia! Videopostausta ollaankin jo vähän odoteltu ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia sinusta&lillistä.
  Videopostaus oli ihana.millon teet my day..☺

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia sinusta&lillistä.
  Videopostaus oli ihana.millon teet my day..☺

  VastaaPoista
 4. Ihanii kuvia!
  Käythän kurkkaamassa?
  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Onpas upeita kuvia! :o :) Mä asun Etelä-Suomessa, eikä täällä pysty ratsastamaan jäällä kuin harvoin kun ei tule kunnon jäätä... :/ Mutta olis kyllä hienoa jos pystyis!

  VastaaPoista
 6. Tehkää videopostauksia ja mydayta joissa EI oo musiikkia päälle raivostuttavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei huvita selostaa niin kivempi laittaa musiikkia päälle :D

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.