lauantai 26. maaliskuuta 2016

Aurinkoisia kuvia ja videopostaus jäältä

Moikka! Viimeisten bilsan YO-kokeeseen kertailujen välissä tulin päivittelemään blogia. Keskiviikkona loppuu lukeminen ja pitäisi tehdä itse koe, sen jälkeen kyllä kiva kun saa hengähtää rauhassa ja jää aikaa muuhunkin. Onko täällä muita jotka kirjoittaa keskiviikkona bilsan tai jotain muuta?  Moni on varmaan jo huomannutkin että meiltä tuli uusi kunnon videopostaus mitä on toivottu ihan jatkuvasti. Nyt siis postauksen yhteydessä videopostaus, jossa puhutaan ja käydään jäällä vähän pidemmällä lenkillä.
 
Samalla ajattelin lisäillä kuvia, joita otettiin yksi päivä ihan vaan kentällä meistä ja hevosista. Ilma oli kivan aurinkoinen, mutta voimakkaat valon ja varjojen vaihtelut tuotti vähän ongelmia kuvatessa. Lilli vielä uppoaa taustaan pahasti kun kaikki näyttää niin siniselle.
 

Lilli piehtaroi kahdesti, kun sitä kutittaa nyt niin paljon irtoava karva. Ilma oli sen verran kylmä että ei otettu edes kuvien ajaksi loimia pois ja Lillin loimi lopulta sopii ihan kivasti meidän violettiin väriteemaan. Sattumalta ensin oli violetti Eskadronin naru, sitten tuli Spooksin takki, jota ei alun perin edes ostettu minulle ja vikana alkutalvesta sitten Hööksistä löytyi Lillille etsimämme violetti kuoriloimi.  
 
Kuvat taidettiin ottaa viime viikonloppuna, silloin oli vielä vähän kylmemmät ilmat, kun nyt täällä ainakin alkaa lämmetä ja tälläkin hetkellä ulkona sataa lähes vettä. Alkoi kyllä olla viimeiset hetket käydä myös hevosten kanssa jäällä, kun nyt sääennuste lupaa että lämpenee pidemmäksi aikaa.

 
Viimeksi tuli kyllä jyrkkää palautetta videopostauksesta, joka kuvattiin Sinin kanssa. Nyt kuitenkin toiveita on kuunneltu ja kuvattiin vähän perinteisempi selostus video. Käytiin siis jäitä pitkin tapaamassa pikaisesti malttamattomien hevosten kanssa meidän serkkuja Nereaa ja Einaria jotka tulivat jäälle vastaan. Matka oli suuntaansa vähän reilu 2km eli yhteensä 4km lenkki. Käveltiin suurin osa matkasta ja otin vaan muutamia ravipätkiä. Pohja oli hyvä kun meni vähän painunutta moottorikelkka uraa pitkin joka oli tasainen eikä upottanut yhtään. Jos meni vähän sivuun uralta lunta oli sen verran että kavio upposi sinne vähän enemmän, niin sivussa pystyi ravailla hyvin pehmeällä pohjalla.  
 
Lilli kiihtyi kotiin päin mentäessä ja sille tuli ihan hiki kun mentiin puolet kotimatkasta sellaista ravin ja käynnin välimuotoa. Lopulta Voitto käveli edellä varmaan sadan metrin välimatkalla ja me muut käveltiin sitten taempana. Voitto oli koko reissun ihan rauhallinen ja se ei välittänyt yhtään missä Lilli meni ja ehkä vaan parempi pysyä erillään ettei Lillin kiihtyvyys tartu Voittoon :D
 

 
Toivottavasti tykkäsitte videosta ja ihanaa pääsiäistä kaikille!

15 kommenttia:

 1. Kiva postaus jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo kuvat!:) Meilläpäin kenttä on tosi huonossa kunnossa, joten ollaan käyty vaan maastossa parin viikon ajan. Tiet on sulanut jo niin hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mekin pystytään nyt lähinnä käynnissä taivutella hevosia kentällä, kun se alkaa olla jäinen ja vaan vähän lunta jäljellä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Käythän kurkkaamassa?
   http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/

   Poista
 4. Tosi hyvä video, ja hienoja kuvia! :) Ihana toi liila väri loimessa, takissa ja riimunnarussa <3 <3 Vaikka kirjoitit että edellisestä videopostauksesta (Sini ratsastaa) tuli jyrkkää palautetta, niin mun mielestä sekin oli kiva video :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia voisi saada hyvän bannerin! Ja tosi kiva video lisää vaan:)
  Oot muuten tosi kaunis ♡
  Ja vielä sulla on ihana nimi!
  Lillille terkkuja!!:D

  VastaaPoista
 6. Eihän tästä videosta voikun tykätä tää oli tosi hyvä!������ Lisää tämmöisiä nää on tosi parhaita ja myös tosi mukavia.❤️��������

  VastaaPoista
 7. Ootteko tulossa hevosmessuille Tampereelle?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna ei poikkeuksellisesti oltu messuilla :)

   Poista
 8. Tosi kiva postaus ja video myös :)

  VastaaPoista
 9. Ihanii kuvii. Ja ihana video. Milloin mydey?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.