tiistai 9. helmikuuta 2016

Tiia ja Lilli - ratsastuskuvia

Olin sairaana loppuviikosta, ja jouduin olla pois koulusta koeviikollakin pari päivää. Tiia ratsasti Lillin muutamana päivänä, mutta nyt onneksi pystyn jo itse liikuttamaan sen. Kuvailin yhtenä päivänä, kun Tiia ratsasteli Lillin ilman satulaa. Alussa yritettiin kentällä, mutta siellä oli liikaa lunta joten Tiia kävi Lillillä maastossa ja otin sitten kuvia tieltä. Pitkään aikaan ei ole kyllä tullut kuvailtua ihan ajan kanssa ratsastusta, ja nyt kun katsoo kuvia niistä tuli kyllä hyviä kun otin kunnon kameralla ja hyvässä valossa.
 
Tällä hetkellä kentällä alkaa olla niin paljon lunta, että siinä ei pysty muuta kuin kävellä. Lumi ei ole tasoittunut yhtään pohjalle, kun kahdella hevosella ei pysty ratsastamaan niin paljoa, että lumi tasoittuisi kunnolla. Pellollakin on yhtä paljon lunta, joten ollaan nyt maastoiltu reilummin mitä normaalisti. Tiet on onneksi hyvässä kunnossa ja ollaan myös käyty jäällä pariin kertaan kävelemässä. Nyt kun ilmat on tosi lämpimät ja täällä on satanut vettäkin parina päivänä, lumi alkaa vähenemään ja kohta pääsee taas ratsastelemaan kunnolla. Ainakin lumessa kävely ja liikkuminen on tehnyt hyvää, kun Lillillä ei normaalisti ole mitkään laajimmat liikkeet ja nyt se on joutunut tehdä vähän työtä ja nostella jalkoja.


Tiialla on sitten päällä aika paljon normaalia isompi Kingslandin untuvatakki ja sen alla turvaliivi, joten kuvistakin ehkä voi huomata että vaatteet tekee normaalia isomman näköiseksi pikkuisen Lillin selässä. Kovilla pakkasilla Lilli kasvatti niin pitkää karvaa, että se pudottaa sitä jo nyt. Yleensä itsekin tykkään käyttää satulahuopaa, vaikka ei olisikaan satulaa, jotta housut ei mene ihan pölyyn ja karvaan. Olisi helpointa vaan tässä vaiheessa klipata Lilli, jotta voisi välttyä kaikelta irtokarvalta.

 
Postausken teko on edelleen vähän hidasta, ja pitää varata paljon aikaa kuvien muokkaamiseen, kun omassa koneessani ei tällä hetkellä ole mitään muokkausohjelmia. Joudun juosta oman ja Tiian koneen väliä ja siirrellä kuvia Tiian hitaalla koneella.
 
Tällä kertaa onneksi oli paljon valinnanvaraa kuvien suhteen ja kivoja kuvia tuli paljon! Ainoa ongelma mihin aina Lillin kanssa törmää, on valkoisuus. Lilli on niin valkea, että se uppoaa tosi helposti taustaan. Otin samana päivänä myös Voitosta kuvia ja kuvat oli huomattavasti parempia Voiton tumman värin takia.

 
Tällä kertaa laittelin pystykuvat myös yksinään postaukseen. Kun korkeutta ei ole liikaa, mielestäni ne näyttävät kivemmille näin erikseen kun vierekkäin laitettuna. Lillillä oli tänään vapaapäivä, joten ehdin hyvin tehdä postauksen, vaikka aikaa vierähtikin lähemmäs yli tunti. Ajattelen aina että postauksessa menee vaan hetki, mutta kyllä kun avaa koneen ja alan tekemään kaikkea muuta tässä samalla, aikaa saa kulumaan kevyesti parikin tuntia. 
 
Ehdin myös miettiä blogin ulkoasua, jossa alkaa olla aika vanha banneri. Nyt kun koneella on enemmän talvisia kuvia, voisin kokeilla tehdä myös uutta banneria vanhan tilalle. Nykyinen banneri on ollut jo niin pitkään ja vähän kesäinen tähän vuodenaikaan.

22 kommenttia:

 1. Ihanania kuvia‼ mää oon ny kipee

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja hienoja kuvia (kuten aina :D!). Kiva kans jos teet uuden bannerin, muttei vanhassakaan mitään vikaa ole :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia!:) Ja tee ihmeessä joku kaunista talvinen banneri ne on niin kauniita! Milloin olisi videopostausta tulossa tai myday?

  VastaaPoista
 4. Minusta lillille sopii tosi hyvin toi violettiloimi joka sillä 2 ekassa kuvassa päällä. Must toi on vaan niin kaunis ja sopii lillille tosi hyvin! Muuten hyvä postaus tykkäsin ja loput kuvat niin oli must ihan semi hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja valkeaan kyllä sopii lähes kaikki värit :)

   Poista
 5. Vähänkö kiva postaus tällänen ihan "perus" :)

  VastaaPoista
 6. Kysyn nyt tässä, että saan varmemmin vastauksen, mutta mistä nuo edellispostauksessa näkyneet ihanat pirteät lenkkarit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Niken lenkkarit, jotka olen tilannut ihan Niken sivulta joskus kauan aikaa sitten :)

   Poista
 7. Kannattaa odottaa kevääseen ja käyttää sitten aikaa keväisempään banneriin, eiköhän nää lumet jo sula pois. t. Talvivihaaja
  Ihania kuvia kyllä!

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvia taas!:) kiva lukea blogia, jossa on aina laadukkaat postaukset, kiitos tästä :)

  VastaaPoista
 9. Kokeilkaa joskus pulkka-tai hiihtoratsastusta ja laittakaa videoita tänne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole oikeita varusteita ja valjaita, joten ei valitettavasti voida...

   Poista
 10. ihania kuvia<33 ratsastiko Tiia ilman satulaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.
   Sori että vastasin Pinjan puolesta

   Poista
  2. kiitos vastauksesta,en vaan nähnyt Tiian jalan alta

   Poista
 11. Ihania kuvia!
  Lilli on kyllä niin kaunis!

  VastaaPoista
 12. Voisitko tehä kuvapostauksen wanhoista?����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois tosi kiva! Ja kysymyspostus wanhoista ois kans kiva!

   Poista
 13. Keneltä ostitte Lillin? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.