perjantai 1. tammikuuta 2016

Meidän vuosi 2015

Blogin, koulun ja kaiken kannalta viime vuosi meni nopeasti ja oli kiireinen. Toivottavasti kaikkien vuoden vaihdos meni kivoissa merkeissä!  Katselin vanhoja postauksia, joita oli lähes puolet vähemmän kun viime vuonna tehtyjä postauksia. Saa nähdä miten tänä vuonna blogin kannalta tilanne muuttuu. Vuoden aikana postailin enemmän muitakin kun ratsastus juttuja ja hevos kuulumisia blogissa.
 

Ratsastus on kokonaisuudessaan jäänyt menneenä vuonna taka-alalle. Voiton saikun takia ei olla paljoa käyty missään hevosten kanssa ja viimeisessä valmennuksessa valmentajan hevosella taisin käydä loppu kesästä. Koko  viime vuosi on mennyt vähän vaan Lillillä kotona ratsastellessa. Takana on kuitenkin niin monta vuotta kun ollaan kuljettu hevosten kanssa ja käyty raskaissa valmennuksissa koulun jälkeen ja kaikki viikonloput meni kisoihin, niin jotenkin ei ole edes tehnyt erityisemmin mieli ratsastaa enempää. Kiva välillä pitää taukoa ja keskittyä muihin juttuihin! Erityisesti koulu ja ensimmäinen kokonainen vuosi uudessa koulussa, lukiossa on tuonut haastetta ja on saanut alkaa tehdä töitä ihan tosissaan.  


2015 oli Nipsun ensimmäinen vuosi meillä. Löysin ihania kesäisiä kuvia menneeltä vuodelta ja oli kiva itsekin muistella mitä kaikkea vuoden aikana on tapahtunut. Kesällä olin myös kuukauden, ikuisuudelta tuntuvan ajan käsi kantositeessä. Kerrankin onnettomuus, joka ei tapahtunut hevosten parissa ja sillä aikaa muut ja erityisesti Sini ratsasti Lillillä.


Horse Show lokakuussa, samoihin aikoihin kun täytin 17vuotta. Tänä vuonna sitten alkaa ajokortin ajaminen ja täytän 18, valitettavasti vasta kesäloman jälkeen. Tänä vuonna olen tehnyt myös suunnitelmia tulevalle ja koulun kanssa aika menee nopeasti, kun nyt jo pitäisi tietää mitä aion kirjoittaa ja mitä teen tulevaisuudessa. Tällä hetkellä jännitän ja odotan jo kovasti kevään kirjoituksia.
 

Saa nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaan ja mitä kaikkea ehtii taas tapahtua vuoden aikana. Toivottavasti kaikkien vuosi oli yhtä ihana ja odotatte innolla tulevaa. Yllä eilen otettu kuva sädetikuista, jonka laitoinkin jo Instagramiin @pinjasuomalainen. Hyvää Uutta vuotta 2016 myös täältä blogin puolelta kaikille lukijoille ja blogissa vierailijoille! :)


34 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! ja kiitos samoin sullekkin hyvää uutta vuotta 2016!!

  VastaaPoista
 2. Milloin videpostausta!? ja voisitteko tänä vuonna kuvata vähän enemmän videopostauskia kun viime vuonna??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinähän sen päätät :DD pitäskö pinjan vaan jatkuvasti kuvata videota blogiin eikä sais olla mitään omaa elämää?

   Poista
  2. Videoita ja mydayta kysellään paljon, teen aina kun jaksan ja itse haluan, eli kommenteilla ei oikein voi vaikuttaa siihen että alkaisin tekemään lisää :D Kyllä niitä videoita tulee ajan kanssa...

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta sulle ja Lillille! ♥ Kiitos menneen vuoden kivoista postauksista! ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja onnea alkaneelle vuodelle! Voisitko kuvata jonkun viikonloppu mydayn tai höpöttelyvideon?

  VastaaPoista
 5. Käytkö sä lukion ihan normisti kolmeen vuoteen? Tanssitko vanhat? Eli loppuuko sun lukio 2017?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn, tanssin ja jos nyt oikein mietin niin loppuu, eli ei tänä kesänä vaan ensi joka on 2017 :)

   Poista
 6. ihanaa uuttavuotta sulle, Tiialle, Lillille ja Voitolle! :) Sul on hyvä Blogi!

  VastaaPoista
 7. Tuutteko tänä vuonna apassionataan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja vastasi jo edellisen postauksen kommenteissa, etteivät tule Apassionataan :)

   Poista
 8. Tosi kiva postaus!;)

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus! Oot paras!��

  VastaaPoista
 10. ajoitko jossain vaiheessa ostaa uuden hepan tai ponin?

  VastaaPoista
 11. Moikka!
  Sillon kun silta murtui nilkka ja sanoit siinä postauksessa, että se jää kankeammaksi kuin toinen, niin minä,ainakin huomaan sen että se on vähän kankeampi kuin toinen. esim. päivä videolla se kun kävelet pois päin Matkuksesta siinä sen (tai ainakin minun mielestä) huomaa.

  VastaaPoista
 12. ite en kyl oo huomannu koska en oo kiinnittäny huomioo, mut pitääpä kattoo jos huomais!:)

  VastaaPoista
 13. Sori jos tää on vähän turha kysymys kun oon vaan sillon tällöin lukenut postauksia, mut minkä rotunen Lilli on?
  Ja lisäksi et voisitteko Tiian kanssa tehdä yhteisiä videopostauksia tallilta, koska ne on tosi hyviä;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lueppa Esittely-välilehti, niin saat sieltä rodun selville.

   Poista
 14. Sori jos tää on vähän turha kysymys kun oon vaan sillon tällöin lukenut postauksia, mut minkä rotunen Lilli on?
  Ja lisäksi et voisitteko Tiian kanssa tehdä yhteisiä videopostauksia tallilta, koska ne on tosi hyviä;).

  VastaaPoista
 15. Tiiätkö minkä kokoisia lilli ja voitto on? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on 300km korkusia, että niiden selkään pitää kiivetä monen kerrostalon katolta.:)
   Sori kun vastasin Pinja sun puolest!

   Poista
  2. Lillin säkä: http://www.sukuposti.net/hevoset/bon-bon/438226
   Voiton säkä: http://www.lillivoitto.fi/p/voitto.html
   Niitä välilehtiä kannattaa lukea, kun tähänkin kysymykseen löytyi vastaukset alle minuutissa!

   Poista
 16. Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
 17. Onko sulla yleensä aina motivaatiota kouluhommiin, vai miten jaksat tehdä ja lukea kouluhommia? :) Oletko perso makealle vai suolaiselle, mikä on sun lempi(makea)herkku? Oletko koskaan pitänyt kunnon herkkulakkoa (kauan kesti, mitä siihen kuului, joista lakkosit :D), reikiintyvätkö hampaasi helposti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole motivaatiota, mutta tiedän että hommat vaan pakko tehdä ja sitten kun ryhtyy tekemään koulu juttuja ja läksyjä niin ne on ihan kivoja ja helposti vierähtää pidempikin aika kun alkaa jotain lukemaan tai tekemään. Makealle, suolaisia on vaan harvoja joista erityisemmin pidän. En oikeastaan ole ollut herkkulakossa, välillä kausia kun en syö karkkia, mutta muita makeita leivonnaisia kyllä. Ainakaan tähän mennessä en omista onneksi yhtään reikää :)

   Poista
 18. Pinja oot tosi kaunis ja sul on mahtava kroppa! Minkälaista liikuntaa harrastat? Käytkö salilla, jos käyt niin kuinka usein? Onko sulla suositella jotain proteiinijuomajauheita? Onko sulla vinkkejä siihen, jos haluaisi käydä salilla mutta ei vaan uskalla koska jos kaikki tuijottaa? Onnee vuodelle 2016! Sun blogi on niin inspiroiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kuulla! Käyn salilla viikoittain ja ratsastan + muut liikunta aktiviteetit jota kauden mukaan tulee tehtyä. Kannattaa kysyä mukaan kaveri joka osaa salilla tehdä laitteilla ja neuvoa vähän oikeita tekniikoita yms. sarjoja joita kannattaa ruveta tekemään. Tai jos oikeasti haluaa oppia niin ottaa PT ohjeistamaan. Netistä löytyy myös helppoja ohjeita ja neuvoja jos haluaa aloittaa salilla käynnin ja eihän siinä mitään pelättävää ole jos ihmiset tuijottaa :)

   Poista
 19. Vissii vähä jääny tää blogi?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.