perjantai 18. joulukuuta 2015

Loman tärkeimmät

Tänään on satanut ihan tosi paljon lunta ainakin meille. Pikkuhiljaa alkaa tuntua jouluiselta ja olen pystynyt liikuttamaan Lilliäkin reippaasti pellolla. Nyt vähän talvisia kuvia ja lyhyesti suunnitelmat mitä joululomalla itselläni olisi tiedossa. Ei mitään ihmeellisempää, mutta kuitenkin ihanaa lomaa koulusta ja saa vaan olla kotona ja nukkua!
 
 
Biologian kirjoihin syventyminen
Vähän ikävä, mutta kuitenkin ihan mieluinen homma lomalle. Eli kirjoitan nyt poikkeuksellisesti jo kakkosen keväällä ensimmäisen aineeni, jotta kirjoituskertoja tulee kolme ja aineet jakautuvat niille tasaisemmin. Kunhan itse joulusta on päästy, alan ihan tosissani lukemaan, koska vielä on paljon hommaa tehtävänä ennen kevättä. Onneksi kotona lukemisen hyvä puoli on se, että voi makoilla rennosti sängyssä kirjojen äärellä herkkujen kanssa koulussa istumisen sijaan.

Postailu ja kuvaaminen valosassa!
Nimittäin kerrankin kun pääsee valosalla ulos, on joku mahdollisuus saada hyviä kuvia ja ehkä jopa kuvailla videota. Yleensä arkena en ole hetkeäkään ulkona kun on valoisaa, joten nyt pitää ottaa kaikki ilo irti. Lunta on myös tullut kivasti, ollaan päästy ratsastamaan hyvin pellolla joka alkaa olla kivan pehmeä lumesta. Blogissa siis tiedossa aktiivista postailua!

Herkkujen syönti ja salilla käynti
Ei ehkä paras yhdistelmä, mutta kuitenkin sallittua lomalla :D Käyn salilla ehkä pari kerran viikossa, nyt kun ostin taas jäsenyyden. Jouluna toivottavasti löytyy aikaa myös sille muun liikunnan ohella. Jouluruoka ja kaikki herkut on myös ehkä parasta lomassa ja joulussa. Jotenkin joulu tuli tänä vuonna kauhean nopeasti, kun loma alkaa jo ensiviikolla!

Kunnolla ratsastaminen ja tallihommat ilman kiirettä
Perus kiireisten talli iltojen jälkeen on kiva myös viettää aikaa tallilla ilman kiirettä ja kellon kanssa kilpaa juosten. Tallilla on paljon perushommia ja siivoilemista. Lomalla on myös aikaa paremmin ratsastaa ja voisi käydä pidemmällä maastolenkillä kun valosaa riittää.
 
Enää muutama päivä koulua ja sitten alkaakin jo loma ja joulun vietto! Ihan outoa että aika menee näin nopeasti, kun tuntuu että juuri vasta oltiin joulukuun alussa. Onko toiveita postauksille tai videoille mitä voisin toteuttaa loman aikana? :)

15 kommenttia:

 1. Olen nyt lukion ykkösellä, ja ajattelin itsekin kirjoittaa bilsan kakkosen keväällä. Olisi mahtavaa, jos voisit tehdä postauksen siitä, miten ja millaisella aikataululla aiot lukea. Mitkä kaikki kurssit olet käynyt? Sinulla on aivan ihana blogi, kiitos siitä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan sitten kun saan itse tulokset miten luku on mennyt :D Kiitos paljon! Ja olen käynyt tietty kaikki 5 + kertauskursin.

   Poista
 2. Olis kiva semmonen talli videopostaus jonka kuvaamisen aloitat ihan aamulla ja kuvaat kun teet erilaisia talli hommia ja ratsasat ja sitte kuvaat ihan iltaan asti. Eli siis tallivideopostaus jossa kuvaat vaan kaikkia talli hommia. Vähän vaikeesti selitetty , toivottavasti ymmärsit tuosta kommentista edes jotain :D Mutta semmoinen videopostaus olisi toiveena

  VastaaPoista
 3. So wonderful it snowed in your area - I understand you got now into Christmas mood!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 4. Haha mulla alkoi tänään jo loma:D

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja ihania kuvia! Meiltä suli kaikki lumet tänään eikä taida valkea joulu toteutua täällä etelässä :(

  VastaaPoista
 6. Tehkää My Day!:)
  Kiva postaus ja ihania kuvia.

  VastaaPoista
 7. Nonni, katotaan kuinka paljon tulee postauksia :)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus meillä ei oo lunta😟. Ja koska tulee videoo?

  VastaaPoista
 9. Mulla ei mitään ihmeempiä toiveita kun vaan paljon postauksia ja videopostaukset on kyllä aivan ihania! Hienoja kuvia olette ottaneet!

  VastaaPoista
 10. PALJON videopostauksia!! ne on parhaita:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.