torstai 24. joulukuuta 2015

Jouluaatto


Moikka! Ehdittiin hyvin ratsastella valosan aikaan päivällä ja Sini otti meille kuvia. Ilma oli ihan ihmeellinen, kun aurinko paistoi alhaalta loppuajasta, mutta ilmassa oli sumua ja siksi osa kuvista on häiritsevän erilaisia. Ihan kun osa olisi otettu eri päivinä :D Kenttä oli nyt hyvä ja pehmeä, kun pohjalla oli lähes sula hiekka ja päällä reilusti pehmeää lunta. Onneksi meillekin tuli valkea joulu! Nimittäin epäilyksistä huolimatta koko viime yön satoi lunta ja aamulla sitä oli ihanan paksu kerros. Ilma oli siis kivan jouluinen ja pakkastakin oli vähän.


Sumua, joka koko ajan lisääntyi kentällä ja ympäröivillä pelloilla. Kuvista tuli kyllä tosi kivoja, vaikka itse sanonkin. Lilli harmillisesti katoaa vähän sinisessä taustassa ja sekoittuu lumeen. Sumu näyttää hienolle osissa kuvissa, mutta kaukaa otetut kuvat oli aika sumeita. Usein kun itse silmillä katsoo, sumu näyttää hienolle, mutta sitten kameran läpi se suorastaan katoaa tai ei näy ollenkaan muuta kuin epätarkkuutena.


Lilli ei oikein hyvistä yrityksistä huolimatta innostunut tonttulakista, joten tällä kertaa vähän erilaisia tonttuilu kuvia :D Nyt näiden talvisten kuvien myötä toivottelen kaikille lukijoille ihanaa Joulua!

32 kommenttia:

 1. Oi vähän ihania kuvia! Erityisesti tykkään tuosta ekasta kuvasta ❤

  VastaaPoista
 2. Sun blogi on nykyään mun lemppari hevosblogi<3 jotenkin tosi sun tyylinen ja kirjotat tosi kivasti, mukava lukea:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo kuva missä Voiton pää on sun "sylissä"! Välittyy sellanen tunnelma kuinka onnellisia hevoset ja te ootte :)

  VastaaPoista
 4. Eikä nuo lillin tonttulskki kuvat❤️
  Kauanko lilli ja vote on ollu teillä?

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ♡♡♡ Hyvää Joulua !

  VastaaPoista
 6. Olipa kivoja kuvia!:D olispa täälläkin lunta!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia!:)Hyvää joulua sinulle ja Lillille!

  VastaaPoista
 8. Söpöjä kuvia! Kuinka pitkä sä Pinja oot?:)

  VastaaPoista
 9. Söpöjä kuvia! Kuinka pitkä sä Pinja oot?:)

  VastaaPoista
 10. Mulla on pieni ongelma, koska haluisin alottaa bloggauksen liittyen mun koiraan mutta en tiiä millasen bannerin ja blogiosoitteen haluan. Onko sulla vinkkejä? Ps. Sulla on tosi kiva blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa vaan itse keksiä hyvä nimi joka kuva blogia, ei mitään liian yleistä tai perinteistä. Bannerin voi tehdä itse tai vaikka tilata joltain joka tekee ja osaa sitten tehdä itsellesi sopivan :)

   Poista
 11. Missä päin Kuopioo asutte? Montako kilometrii teidän kotolta on keskustaa ja ajatteko moottoritien kautta ollenkaan??! Ps milloin uutta videopostausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko et ne haluaa kertoa missä päin kuopioa asuu ja kuinka monta kilometriä kotoa minnekkin. Ja mistä ajaa ja minne ajaa. Jotkut voi paikantaa ja kertoa osotteen netissä.

   Poista
  2. Blogin puolelle ei kuulu meidän osoitteet yms. missä tarkasti asumme, koska halutaan pitää kuitenkin jonkinlainen yksityisyys :)

   Poista
 12. tuli muute mieleen että onko Lilli sairastanut kimosyöpää ikinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, itse en ole yhtään perehtynyt mitä oireita siitä ilmenee, mutta ilmeisesti jotain ihossa näkyviä muutoksia? Toivottavasti ei ikinä sairastakkaan!

   Poista
 13. Teetkö sie uutena vuotena/tänä vuonna ielä joitain postauksia? jos saa kysyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen vielä tämän vuoden puolella ainakin muutaman postauksen :)

   Poista
 14. Voitko nyt lomalla tehä postauksen Netflix-lemppareista, ja mitä sarjoja oot katsonu/aiot katsoa ja millaisia tykkäät katsoa ylipäätään? Ois kiva kuulla kans mitä oot tykänny niistä sarjoista mitkä oot kattonu ja esim. top 3 (tai 5) leffat & sarjat kauttaaikojen.

  VastaaPoista
 15. Miksi ette puhdista lillin ja voiton ruoka astioita? Ku ne näyttää tosi likaisilta. En haluaisi antaa negatiivistä palautetta mut haluaisin tuohon vastauksen☺ Sinun postaukset on tosi kivoja☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me putsataan, mutta ei joka syönnin jälkeen. Meillä on irrotettavat kipot, joten hevoset ei "putsaa" niitä esim. yön aikana itse nuolemalla, kuten kiinteitä kippoja usein :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta Pinja☺

   Poista
 16. Ihana loimi Lilliä<3Mistä ostit?

  http://pienijasiro.blogspot.fi

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia!:) tälläisiä olisi kiva lueskella lisääkin:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.