perjantai 20. marraskuuta 2015

Viime viikko puhelimella
Valkoiset kengät on nyt jäänyt vähän vähemmälle käytölle, kun kuraa on joka puolella. Ostin kyllä kenkien kanssa samalla hyvän suihkeen, jolla saa vähän suojaa kenkien pinnalle kosteutta ja likaa vastaan.

Tein vähän isomman muutoksen nyt lukio suunnitelmaa koskien, kirjoitan biologian jo ennemmin mitä alkuperäinen suunnitelmani oli nyt kakkosvuodelle. Pikkuhiljaa olen siis aloitellut jo lukemaan ja käymään läpi kuutta biologian kirjaa, kasaa monisteita ja vihkoja. Onneksi vielä on aikaa!

Lillin uusi loimi, joka on ihan pienellä täytteellä tarkoitettu ns. sadeloimeksi nyt välikausi ajaksi. Loimi on toistaiseksi ollut tosi hyvä ja liukkaan sisäpinnan ansiosta ei kurista yhtään Lilliä. Toivotaan nyt että Voitto ei revi tuotakin loimea heti palasiksi, kuten Lillin edelliselle loimelle kävi. Väri on vielä Lillille sopiva ja erottuu hyvin lumista sekä ruskeaa taustaa vasten.

Kävin kampaajalla ihan vaan leikkaamassa huonoja latvoja pois. Mukaan tarttui kaksi putelia Color Mask vaaleampaa ja kylmemmän tumman ruskeaa sävyttävää hoitoainetta. Nuo tekee hiuksista tosi sileät, vielä kun oma hiuslaatuni on kuivahko ja pörröinen, sekä antaa kivan värin hiuksille. Purkissa lukee että ainetta pitää käyttää n. 5min, mutta itse kampaajani ohjeen mukaan pidän ainetta pesun jälkeen päässä puolesta tunnista tuntiin.


Paketti, jota postin ansiosta sain odottaa pienen ikuisuuden. Sisällöstä on tulossa videota, joten siitä ei vielä sen enempää.
Lemppari huivi päällä. Meillä koulussa on ihan tosi kylmä, ja olen viimeisen viikon oikeasti palellut lähes joka päivä jos on hetkenkään ilman takkia tai huivia koulussa. Pitäisi ehkä etsiä muutama tosi paksu ja lämmin neule, niin loppuisi paleleminen :D

Armin kanssa lenkillä, kun ei vielä ollut lunta. Ihana kun viikonloppuna ehtii oikeasti valosalla ulos pidemmäksi aikaa, koska arkena yleensä aikataulut menee niin että juuri valosan ajan olen koulussa.

Ja Lilli uudessa loimessa samana aamuna. Onneksi kenttä ei ole ollut vielä kauhean pitkään luminen tai jäässä, joten ollaan pystytty liikuttamaan hevosia suhteellisen hyvin. Tämän hetken ongelma on tilsat, jotka Lillin etusiin tulee rengaskengän takia heti kun on vähänkin lunta.

 
 Ehkä parasta ruokaa ikinä! Sushit ja salaatti puffetista. Koulun jälkeen kun on kova nälkä, mikään ei ole parempaa kun sushit, joita saa syödä niin paljon kun jaksaa! Ja taas ne kengät. Pitäisi ehkä keksiä jotain muuta kuvattavaa kun lenkkarit :D
 

Muutaman päivänä täällä on ollut ihan luminen maa, ihanaa! Valkea lumi on niin paljon kivempaa kun pimeä loska johon uppoaa kenkiä myöten.
 
Kaksi seuraavaa kuvaa tämän päivän kouluvaatteista. Tuntuu että nykyään kaikki vaatteet alkaa olla sinisiä, mustia tai harmaita. Sama ongelma tuntuu olevan aika monella, mutta kaupat on vaan niin täynnä kivoja neuleita ja huiveja, että voisin ottaa jokaisen.
 
Sini ja Lilli alkuviikosta. En ole nyt yhtään kertonut Lillin kuulumisia, ehkä osa syynä se että ei ole tapahtunut mitään, ei ole ollut aikaa, eikä kuvia joita laittaa postaukseen. Nyt viikonloppuna jos vaan aikataulu antaa periksi olisi tarkoitus kuvata ratsastukset tai ottaa muita heppailu kuvia. Edelliseen postaukseen tulikin aika suoraa kommenttia, millaisia viime postaukset ovat olleet. En nyt halua mitään syitä alkaa luetella, mutta yksinkertaisesti tähän aikaan vuodesta ei vaan ole aikaa tai inspiraatiota tehdä erityisemmin postauksia tai ottaa kuvia. Juuri Tiian kanssa naurettiin että ei olla viikkoon tehty ainuttakaan postausta ja blogit ihan rappiolla. Onneksi nyt kuitenkin on viikonloppu joten ehkä saan aikaan muutaman postauksen ensi viikolle.  Kouluhommat painaa päälle ja nytkin olisi kuusiin kokeisiin luku viikonlopun aikana edessä, joten saa nähdä mitä todellisuudessa teen :D

23 kommenttia:

 1. Mistä noi puhelinkuoret on? Ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Miksi puette kauheasti lillille toppaloimia? Eihän sitä edes klipata ja varmasti kasvattaisi omankin karvan. Useimmat hevoset kyllä pärjää ilman loimea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mun heppa ei palele ollenkaan oli vaikka -30 astetta pakkasta. Monesti näkee 300g toppaloimet tälläiellä syys säällä(poislukien selkävaivaset hevost se on jo asia erikseen) älkää katsoko kalenteria vaan lämpömittaria.

   Poista
  2. Pinja tietää ja päättää varmaan itse miten lillin pukee ulos:)

   Poista
 3. Ihanii kuvii. Ja mitä suojii lillil käutät yleensä? Hyvää joulun odotusta. Oot ihana. ♡♡♡

  VastaaPoista
 4. Blogin nimi on Bon Bon ja täällä ei ole mitään hevospostauksia viimeajoilta... Ja sanon nyt tähän vielä tuosta YouTube-kanavastanne, jonka pitaisi olla hevoskanava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakottaako joku lukemaan tai katsomaan? : D Eiköhän se ole Pinjan itsensä päätös mitä kirjoittaa ja jos ei miellyttä niin sitten voit mennä lukemaan niitä blogeja jotka miellyttää sun omaa mielipidettäsi ;)

   Poista
  2. "Blogi sisältää aiheita laidasta laitaan kuten muotia, urheilua, valokuvaamista ja elämää oman tallin kanssa" Eikö se tuossa sivupalkissakin lue että blogissa on muutakin kuin Lilli? ;: D

   Poista
 5. Kesällä teidän piti tehdä paljon postauksia ja videoita mutta ette silloinkaan ehtineet. Koska on sitten hyvä aika tehdä näitä?

  VastaaPoista
 6. Nää postaukset on nykyään tylsiä, ennen oli kivoja kun hepoistakin oli jtn. Odotan innolla heppapostauksia!

  VastaaPoista
 7. Ootko kattonu kokonaa Orange is the new black sarjan netfilixistä?

  VastaaPoista
 8. Meillä oli lähes pyöreät kengät yhdellä hevosella ja aina kamalat tilsat, mutta sitten kengittäjä suositteli silikonisia (semmoset kellertävän kirkkaat ja pehmeät) tilsakumeja ja ne toimi ihan superhyvin kun ne ei mene kovaksi kylmässä! Kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä on kiva, että blogissa on muutakin kuin heppajuttuja, luen mielellään ihan kaikenlaisia postauksia. (: Toi sun kello on muuten tosi kiva, mistä se on?

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus!:)Lilli on ihana❤

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus!:) Mun mielestä ihmisten pitäis ymmärtää et aina ei ehi/jaksa tehä postauksii. Sun blogi on just kiva tällee et tulee erilaisia postauksia:)

  VastaaPoista
 12. Mua ei häiritse harvempi postaustahti mutta huolimaton kirjoitusasu senkin edestä. Nytkin bongasin lyhyestä postauksesta viisi aivan alkeellista yhdyssanavirhettä. Ymmärrän jos sulla on lukihäiriö, mutta muuten kannattaisi skarpata ihan tulevien kirjoitustenkin takia. Ei siis mitenkään pahalla, tuntuu vaan, että huolimaton kirjoittaminen on hirmu yleistä blogeissa senkin ikäisellä porukalla, jolla pitäisi olla kieliopin alkeet hallussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis mitenkään pahalla, ei ole pakko lukea jos häiritsee niin kovasti ettei omalla naamallaan uskalla tulla valittamaan ;)

   Poista
 13. Hei te kaikki "Ei oo pakko lukee jos ei miellytä, et uskalla omalla naamalla valittaa", haloo! Rakentava kritiikki on varmaan ihan ok.... Ei siis mitenkään pahalla!

  VastaaPoista
 14. Hei te kaikki "Ei oo pakko lukee jos ei miellytä, et uskalla omalla naamalla valittaa", haloo! Rakentava kritiikki on varmaan ihan ok.... Ei siis mitenkään pahalla!

  VastaaPoista
 15. Kiva postaus! Ja se ei haittaa että et oo tehny vähään aikaan videoo.

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.