sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Tämä viikko on sujunut ratsastusten kannalta hyvin, koska kenttä on taas sula, eikä ole tilsa ongelmaa. Sitä edellisellä viikolla menin lähes joka päivä tiellä, joinakin päivinä ihan lyhyen lenkin, mutta kerran käytiin pidemmällä. Järkyttävää kun joka välissä sai olla putsaamassa tilsoja ja Lillinkin ikävä kävellä jos jalat on ihan ihme asennossa. Onneksi nyt kuitenkin olen päässyt ratsastamaan kunnolla. Lilli oli huomattavasti huonompi kävely viikon jälkeen ja varsinkin toiseen suuntaan jumissa. Nyt pari päivää olen mennyt sillä kunnolla, joten tänään ajattelin pitää vapaapäivän ja keskittyä itse ensi viikon viimeisiin kokeisiin.

 
Otettiin kuvia, kun Tiia juoksutti Voittoa ja minä menin Lillillä ilman satulaa. Ehkä ensimmäisen kerran ikinä kuvat oli niin huonoja, etten voinut laittaa niitä tänne blogiin. Ylempänä oleva vasemman puoleinen kuva Lillistä, on siltä kuvauskerralta. Kuvat oli niin pimeitä, Lilli oli likainen ja sen karva näytti epäsiistille, joten jätän suosiolla laittamatta blogiin sellaisia kuvia. Tiian juoksutus kuvista tuli vielä ihan hyviä, kun oli valoisaa. Lillin ratsastus jäi sen verran hämärään, että kuvista ei kyllä tullut mitään :D
 

Tein muuten itsekin nyt vihdoin Periscopen, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kuvata yhtään lähetystä. Voisin kyllä ensi viikon aikana kuvailla, jos sopiva väli sattuu! Mutta käykää seuraamassa jos kiinnostaa, minut löytää nimellä pinjasuomalainen. Moni on myös kysellyt, onko blogiin tulossa mahdollisesti joulukalenteria, mutta tänä vuonna aika ja voimat ei valitettavasti riitä sellaiseen kaiken muun ohella. Olisi kyllä ollut kiva tehdä jotain joulukalenteria, kun sitä jo aiemmin tänä vuonna suunniteltiin, mutta sitten koko asia vähän jäi.

12 kommenttia:

 1. Ihan kiva postaus :) Teetkö jotain jouluspessua joulukalenterin sijasta? Itse ainakin toivoisin jotain tonttukuvia - ja niiden ottamisesta ja siltä tallikerralta videopostausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja kyllä varmasti otetaan jouluisia kuvia!

   Poista
 2. onko sulla ip 6 vai 6s vai mikä?

  VastaaPoista
 3. Oikean puoleinen kuva lillistä** ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!voisitko tehdä enemmän postauksia nerean ja einarin kanssa ? Tai jouluna jonkun talli postauksen ? Ootte tiian kanssa molemmat nättejä ja hyviä ratsastamaan teidän videotkin on ihan parhaimpia .löysin teidän kanavan vasta tänä vuonna mutta silti on tullu katottuu teidän kaikki videot! Lilli ja Voitto on ihania ja niin tekin. Vastaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja voidaan, voitaisiin ensi kerralla kuvata video Einarin ja Nerean kanssa...

   Poista
 5. Voitko tehdä postausta teidän kameroista ja kuvausvälineistä? Kiva postaus ja hyvää itsenäisyys päivää sulle. Aiotko kattoa linnan juhlat?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.