torstai 15. lokakuuta 2015

Tallivideopostaukset ja kuulumisia

Moikka! Moni ei seuraa meitä YouTubessa tai ei ole huomannut uusia videoita, joten laitan ne nyt tänne blogiinkin. Kuvattiin siis kaksi videopostausta, koska niitä on toivottu niin paljon. Uudempi on Tallivideopostaus meidän serkkujen Nerean ja Einarin kanssa ja toinen on videopostaus, jossa minä ratsastan Voiton ja Sini Lillin.http://4.bp.blogspot.com/-0wCMNbG12Oo/Vhvm0V3P2SI/AAAAAAAASPs/0WuzMlTriFw/s1600/P1010047%2Bcopy.jpg
Nyt syyslomalla ollaan kuvailtu enemmän videoita ja blogillekkin on jäänyt enemmän aikaa. Huomenna täytän myös vihdoin 17, joten siitäkin päivästä olisi tulossa jonkinnäköistä videota. Tiia kuvasi vähän aikaa sitten myös aamurutiinin videolla, jonka pääset katsomaan tästä. Jos olette kiinnostuneita, voisin itsekin kuvata aamurutiinini videolla.

Samalla voisin kertoa myös vähän Lillin kuulumisia. Sain eilen Tiian mukaan kävelemään maastoon, joten käytiin pidemmällä kävelemässä. Meidän lähettyvillä ei valitettavasti ole kauhean hyviä maastoja, joten jouduttiin hetki mennä pyörätiellä. Lilli on onneksi yksin aina hyvin maastossa eikä pahemmin katsele autoja tai muita asioita.

Tänään Sini ratsasti Lillillä heti aamusta. Lillillä alkaa kyllä olla jo niin paksu karva, että sille tulee nopeasti kuuma. Valitettavasti ei olla klipattu Lilliä edes talveksi, koska halutaan pitää loimittaminen minimissä. Helpottaisi kyllä paljon liikutuksen ja hikoamisen suhteen, mutta toisaalta ikävä loimittaa ponia joka yö ja pitää ulkona paksuissa loimikerroksissa.

Horse Showhun ei ole enää pitkä aika, kiva lähteä Helsinkiin ja katsomaan taas isoja kisoja. Lillille olisi myös exposta etsinnässä ohut loimi, jossa on liukas kuori sisällä. Sen tämänhetkinen loimi on nimittäin fleece vuorella, joka valuu helpommin, eikä sitten enää liiku takaisin eteenpäin vastakarvaan. Pidemmittä puheitta, toivottavasti piditte videoista ja pikaisista kuulumisista!

18 kommenttia:

 1. Uhana postaus. Ja hyvä video lisää tämmösii. Kuinka pitkä oot?:D

  VastaaPoista
 2. Hauska video. Se laulu oli kiva:D mistä Nerea ja Einar sen on oppinnu? Ja Einar ja Nerea on kasvannu paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit :) Ja Tiia laulo sitä nii ne oppi sen...

   Poista
 3. Ratsastaako nerea ilman taluttajaa

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea jo etu käteen. Ja voisit kuvasta. Aamu tutiini videon. Jos haluut. Ja kiva kun huomeen tulee videoo!!:D♡♡

  VastaaPoista
 5. Kaikenlaisia lifestyle-tyyppisiä videoita on kiva kattella heppsjuttujen lomasta! Piristävää vaihtelua ja monipuolisuutta postauksiin :)
  Omaa poniruunaa en oo klippauttanut ennen, mutta iho on joka syksy/alkutalvi niin huonossa kunnossa kaulasta (hinkkaa rikki tietämättömästä syystä), niin testataan tänä vuonna klippaamista. Saa nähdä, auttaako! :)

  //withprinssi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva :) Ja kuulostaa kyllä oudolle, voiko olla että on likainen iho tai jotain, että kutisee sen takia? Toivottavasti klippaus auttaa!

   Poista
 6. Ois kiva jos kuvaisit saman tyylisen aamu rutiini videon kuin Tiia :)

  VastaaPoista
 7. Hyvää syntymäpäivää! Sullahan on vuoden päästä sitten ajokoulu edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja niin on, en jaksais enää odottaa!

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Tosi kivat videot! Ja joo tee aamurutiini :) minä päivinä ootte Horse show'ssa,teettekö sieltä videopostausta ?:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.