keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Päivän asu ja uudet lenkkarit


Kuvissa näkyy tämän päivän vaatteet, sekä nahkatakki, huivi ja neule yhdistelmä alkuviikolta. Babe paita on Tiialta lainassa. Farkut on omat suosikkini eli Dr.Denimit, olen nyt tykästynyt tuohon väriin ja sininen sopii myös hyvin uusiin valkeisiin Niken lenkkareihin. Nahkatakin kanssa käytin Sheinsideltä saamaani vaaleaa huivia, joka on aavistuksen pieni omaan makuuni, mutta meni vielä hyvin alkuviikosta, kun ei ollut pakkasta. Nahkatakin alla on ohut Sheinsideltä saatu musta perusneule , joka näkyy vähän helmasta kuvassakin.
 
Nyt viimeaikoina olen tykästynyt erityisesti neuleisiin ja vähän paksumpiin college paitoihin, jotka menee hyvin perus farkkujen ja tennareiden kanssa viileämmälläkin kelillä. Tänään aamulla auto oli ensimmäisiä kertoja ihan jäässä, joten pikkuhiljaa saa alkaa kaivaa paksuimpia takkeja kaapeista esille.


Niken VALKEAT lenkkarit ehkä huonoin ostos ikinä, mutta ne näyttää ja tuntuu jaloissa vaan niin kivalle! Helsingissä etsin kenkiä ja kierreltiin paljon kauppoja, mutta lopulta törmäsin näihin ihanuuksiin Stockmannin urheiluosastolla. En edes alkanut sovittamaan muita kenkiä, vaikka valinnan varaa oli. Kaapissa on jo ennestään pinkit ja mustat lenkkarit joten valkeat oli nyt sopivan erilaiset ja ehdottomasti tulee kovaan käyttöön! Kengissä on vielä kiva materiaali, johon väri ei pinty niin pahasti. Ostettiin myös samalla valkeille kengille ja muutenkin jalkineille suunnattu suihke, jonka pitäisi suojata valkeaa väriä edes vähän.
 
Käytättekö lenkkareita ihan koulussa ja vapaa-ajalla? Itselläni pitkät koulupäivät aiheutti ennen huonoilla kengillä jaloissa vähän joka paikassa kipua, mutta nykyään kun käytän lähes aina lenkkareita, jalat ei ole olleet läheskään yhtä kipeät kun ennen. Ehkä paras muoti ikinä ja itse olen tykästynyt kovasti lenkkareihin, jotka sopii lähes kaikkiin asuihin paremmin kuin hyvin!

16 kommenttia:

 1. Kuinka monet kengät ihminen tarvitsee??? Mulla 1 lenkkarit, tennarit, crocsit ja uggit. Riittää hyvin, mutta talvikengät pitää ostaa :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt sano että tarvitsee, mutta tykkään kengistä ja erilaisista eri vuodenajoille. Itselläni ei vielä mielestäni ole kauheasti housuja kun joillain vaatekaapillinen täynnä kenkiä :D

   Poista
 2. Mä käytän vähän vaihdellen lenkkareita, riippuu onko päivä asu semmone mihin ne sopii vai iskeekö vaan laiskuus ja haluan jotain mukavaa jalkaan : )

  VastaaPoista
 3. "musta persuneule" :'D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Moi! Ja olen käyttänny niken lenkkareit koulus. Ja mulla on toi musta neule. Se on ihana. Ja ne niken lenkkrit sopii hyvin liikuntaan! Vai mitä sä oot mieltä? Ja milloin tulee horse sowsta ostosten esittelly? Ei tarvi lähipäivänä tehä! Ja mä oon miettinny et nyt kun meil oli jo -7 astetta aamul pakkast. Nii varmaan pitä ottaa jo toppa takkii esille! Mut hienoi kuvii. Tuleeko hallowiiniin videoo? Mut hyvää loppu viikko teille. Ja mitä kuuluu.

   Poista
 5. Ihana postaus, mutta olen kuullut että jos pitää aina lenkkareita: jalan lihakset surkastuvat, koska lenkkarit ovat niin jalkaa tukevat kengät... En sitten tiedä onko ihan totta, mutta näin olen kuullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan totta, jos on sellaiset jalalle muotoillut kengät, mutta noissa Niken lenkkareissa ei ole ainakaan paljoa tukea yms. Ollaan kaupoissa monesti myyjien kanssa katsottu niitä ja olen saanut fysioterapeutilta ohjeet oikeisiin kenkiin. Hyvä myös kun on monet kengät ja kaikissa vähän erilaiset pohjat, niin jalka saa vaihtelua :)

   Poista
 6. Bloggerin etusivulla kun sulla on tullut uusi postaus, näkyy "Tiia blogissa Bon Bon". Kannattaa vaihtaa profiilista käyttäjänimi, ellette käytä yhteistä profiilia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä joudun muokkaamaan Tiian koneella kuvat ja videot ja siirtää suoraan sieltä bloggeriin, joten Tiian nimi saattaa näkyä postauksissa :)

   Poista
 7. Mitä niissä starbucksin kasseissa oli jotka näkyy sun ig kuvassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittelen ostokset myöhemmin videolla, niin sillon selviää :)

   Poista
 8. Kuinka pitkiä sinä ja Tiia ootte?:)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia, ja söpö paita ♥

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.