tiistai 27. lokakuuta 2015

Horse Show 2015 - Videot ja omat tunnelmat viikonlopulta

 
Viime viikonloppu kului nopeasti Helsingissä Horse Showssa. Tänä vuonna edellisiin vuosiin verrattuna vietimme vähemmän aikaa itse kisoja seuraten. Lauantaina aamusta oltiin kaupungilla kiertelemässä kauppoja ja mentiin myöhemmin Horse Showhun, jossa meillä oli lukijatapaaminen ja Tiialla muita "pakollisia" menoja, joiden ajan itse hyppäämistä tuli vaan seurattua näytöiltä. Kiitos kaikille ihanille lukijoille jotka kävivät moikkaamassa meitä, Instagramista oli kiva jälkeenpäin katsella kuvia ja toivotaan että kaikki jotka halusivat tapaamiseen myös löysivät sinne oikeaan aikaan!
 
Sunnuntaina oikeastaan ehdittiin katsoa itse kisoja ja tapahtumaa areenalla koko päivä, lukuun ottamatta pikaista expo kierrosta. Myöhemmin YouTubeen ilmestyy video ostoksista koko matkalta, joten niistä ei sen enempää vielä täällä blogin puolella. Varsinkin sunnuntain viimeinen pääluokka oli hyvä, vaikka Suomalaiset eivät palkintosijoille yltäneetkään jännitystä ja hienoja ratoja oli paljon.

lähes täydet katsomot sunnuntain pääluokassa
Samaan postaukseen ajattelin myös lisätä videot viikonlopulta. Toinen video on päivä kanssani tyylinen, joka on kuvattu perjantaina. Oltiin päivä koulussa ja sen jälkeen lähdettiin Helsinkiin. Video, joka on jo ollut YouTubessa pidemmän aikaan, eli Horse Show videopostaus, jossa näkyy vähän yleistunnelmaa ja meidän päivää lauantailta. Moni on jo voinut katsoa videon kun se on ollut julkinen niin monta päivää, mutta alempaa löydät, jos et ole vielä katsonut!

 

Itse en henkilökohtaisesti ole nyt Horse Shown paikan muutoksen jälkeen ollut yhtä tyytyväinen rakennukseen ja esim. expo alueen järjestykseen verrattuna vanhaan paikkaan, eli Hartwall areenaan. Jäähalli tuntuu vähän sokkeloiselta ja expo on ahdas ja sekava. Meille sattui tänä vuonna myös vähän huonot paikat, ylhäältä kaarteesta, johon tuuli ikävästi ja sai istua ulkovaatteet päällä katsomossa. Jäähallilla kuitenkin plussaa on verkka, jonne pääsee seuraamaan huippujen verkkaamista milloin vain, koska Hartwalilla samaa mahdollisuutta ei ollut.
 
Horse Show on kyllä joka vuosi ollut kiva tapahtuma ja edelleen tänäkin vuonna sieltä sai hyvää motivaatiota ja innostusta jaksaa itsekin ratsastaa ja treenata lisää. Olitteko te tänä vuonna paikalla? :)  

25 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ja tosi kivat videot! Kävin tapaamisessa, ja oli tosi kiva nähdä teidät! :) Mä tykkäsin Hartwall areenasta mm, ruokapaikkojen takia enemmän, mutta Jäähallilla on kiva kun pääse katsomaan verkkaa, ja on muutenkin molemmat aika samanlaisia ja kivoja. Paitsi Jäähallilla expo on mustakin vähän ahdas..Horse Show on kyllä tosi kiva tapahtuma, ja olin tänä vuonna torstaina ja lauantaina :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva kuulla! Ja tapahtuma on kyllä todella hieno, eikä expon ahtaus nyt ole kun pieni muutos koska kaikki muu pelaa hyvin :)

   Poista
 2. Itse en ollut viime vuonna, joten tämän vuoden HIHS oli ensimmäinen jäähallilla järjestetty horseshow johon pääsin. Expo tosiaan oli tosi ahdas, tauolla ei päässyt edes katsomaan kojuja, kun näytösten aikana olin mielummin katsomassa kuin shoppailemassa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama ongelma varmaan kaikilla, Hartwalilla oli joku mahdollisuus liikkua ja olla vähän vapaammin kun alue oli isompi ja myyntipisteet enemmän erillään....

   Poista
 3. Kiva postaus, hyvät videot ja hienot kuvat. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvii videoit. Ja olinpaikalla. Ja mä nauroin siin kohtaa mis Tiia sano et poliisit:D. Oli hauskoi videoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oli vähän lyhyt video:). Mut ei se haittaa!! Mut oli hauskoi:D

   Poista
  2. Kiitti, kiva että tykkäsit :D

   Poista
 5. Exposta lisää sen verran että sinne ei tsiaan mahtunut+ tauot oli niin lyhyitä ettei kerinnyt oikeen mihinkää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, yleensä aina käydäänkin luokkien tai näytösten aikaan expossa, niin siellä on silloin vähän rauhallisempaa kun juuri tauolla, jolloin kaikki ihmiset on kiertelemässä muutenkin ahtaalla alueella...

   Poista
 6. mikä merkki toi sun toppatakki on? :D

  VastaaPoista
 7. Oon ihmetellyt jotain puol vuotta miks et oo blogannut.. No en ollut liittynyt tän blogin lukijaks ... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D itse tykkään seurata blogeja myös bloglovinin kautta, jonne on helppo lisätä lukulistalle ja sieltä näkee uusimmat postaukset, kun ennen itsekin käytin vain bloggerin omaa lukulistaa...

   Poista
 8. Miä söitte evääksi videolla? Mitä ostitte starbucksista? Onko toi sun sininen takki ONLYn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista enää mitä videolla oli eväänä. Otin perus caramel frappucinon ja Tiia taisi ottaa jonkun Pumpkin spice latten jos en ihan väärin muista. Takki on tilattu House Of Brandonilta ja se on ONLYN takki :)

   Poista
  2. Entäs mitä niissä starbucksin kasseissa oli jotka näkyy sun ig kuvassa?

   Poista
 9. Olin paikalla lauantaina, oli kyllä hienoja ratsukoita jälleen kerran! (Olin viimevuonna myös siellä) Olisin tullut teitäkin moikkaamaan/katsomaan Tiian meikkausta mutta en oikeen kerennyt kun halusin käydä expossakin ja katsoa luokkia, kun oltiin vaan se yksi päivä siellä :| Mutta kivat videot, tuleeko sunnuntailtakin videota nyt jälkikäteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ja ei tule enää sunnuntailta videota, harmi ettet ehtinyt tulla moikkaamaan, mutta ehkä sitten ensi vuonna :)

   Poista
 10. Oon samaa mieltä tossa expo asiassa. Sinne expo alueelle suorastaan eksyy ja sen ihmis paljouden keskellä on tosi vaikea kierrellä ja katsella rauhassa...
  Olin lauantaina paikalla ja ajattelin että käväisisin teidän lukijatapaamisessa mutta kävi vähän hassusti kun en sitten löytänytkään sitä paikkaa... :D Viime vuonna löytyi tuo meet&greet paikka ja sain nimmarit ja yhteiskuvan niin ei ollut nyt sitten niin järisyrtävä menetys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennnen exo oli ns. hallin ympäri ympyrä jossa pystyi liikkumaan kunnolla vaikka oli enemmänkin ruuhkaa ja sovittamaan rauhassa, nyt sitä mahdollisuutta ei enää ole valitettavasti niin kuin sanoitkin. Meilläkin oli ensimmäisen kerran hankaluuksia löytää paikka, koska se oli vähän syrjässä muualta yläkerrassa:D

   Poista
 11. Tosi kiva toi sun sininen takki!! mistä olet ostanut ja paljon makso ?:)

  VastaaPoista
 12. Laitoin sinulle haasteen: http://glenperoakaelvis.blogspot.fi/2015/11/kuvahaaste-mita-hevosen-omistaminen-on.html :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.