maanantai 17. elokuuta 2015

Kuvapostaus kuumuudesta


Viikonloppu sujui aurinkoisissa keleissä! Ihana kun on lämmintä, mutta olisi nyt sattunut kesälomille nämä kunnon helteet. Harmittaa istua koulussa, kun ulkona paistaa aurinko ties monettako päivää putkeen. Aurinkoa on nyt ainakin otettu, ja toivottavasti hyvät ilmat jatkuu vielä seuraavallekkin viikonlopulle. Onneksi sentään koulu loppuu joka päivä kahden jälkeen, ettei tarvitse neljään asti istuskella sisällä. Saa nähdä nyt miten postausrytmin käy, kun palaan tosissaan kouluun, vielä pari ekaa päivää ei olla tehty täysillä hommia, mutta kohta alkaa painaa päälle pitkän matikan tehtävät ja koeviikkoon valmistautuminen.


Lilli on palautunut viikon levon jälkeen tosi hyvin, ja nyt Tiia ja Sini on jo ratsastellut sillä ihan kunnolla. Pientä jäykkyyttä rentoilu viikon jälkeen, mutta pikkuhiljaa Lillikin alkaa saada työskentely intoa päälle. Huomenna myös selviää miten minun ratsastukset jatkuu, kun vihdoin on mennyt kuukausi ja käsi on toivottavasti parantunut.  Yllättävän nopeasti aika kyllä vierähti, vaikka alkuun se tuntui ikuisuudelta. Pari vikaa viikkoa on myös hyvin sujunut ilman kantosidettä, joten ei ole jäänyt kaikesta kivasta paitsi yksikätisenä. 

Pelkkien kuvien lisäksi ajattelin tähän postaukseen lisätä teille videota, joka on alunperin kuvattu Blogitallin projektia varten. Oletteko myös huomanneet videosarjan bloggaajien arjesta, joka nyt ilmestyi lopettavan Blogitallin sivulle. Jos et vielä ole käynyt katsomassa 4 jaksoa jossa ollaan Aadan kanssa, niin tästä klikkaamalla pääset!  Mutta nyt linkki itse videoon, joka löytyy tällä kertaa vain Youtubesta! Toivottavasti tykkäätte :)

17 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Oot paras!!

  VastaaPoista
 2. Hyvii kuvii:) ja hyvää koe viikkoo sulle! Ja mukavaa viikko sulle:) sinne kuopioo ja ota paljon aurinkoo:)☺

  VastaaPoista
 3. Oon pistänyt merkille, että julkaisette Tiian kans monesti samana päivänä postaukset :D Onko tuohon muuten joku syy vai tuleeko ihan sattumoisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein varmaan kun näkee että toinen on koneella, niin itsellekkin tulee mieleen tehdä postaus :D

   Poista
 4. Moikka! Olisin tekemässä hevosvideoata. Itse kun en saa ratsastaa niin minulla ei ole mitään materiaalia ja minulla olisi kamala hinku tehdä jokin hevos video! Ajattelin kysyä sinulta luvan, saako sinun materiaalia käyttää videossa ? Iso kiitos jos saa !

  VastaaPoista
 5. Kivat biksurajat :P tonne pökayihin ku pääsis

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.