maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesäinen puhelimen tyhjennys ja alekoodi

Taas on kertynyt puhelimelle kivasti kuvia kesäloman alusta, otan nykyään tosi paljon snäppiin kuvia ja lisäilen mystoryyn, joten usein unohtuu tallentaa ne itse puhelimelle tai ottaa myös kuvat kameran rullalle jotta saan ne myöhemmin tänne teille blogiin. Jos joku haluaa katsella kuvia snäpistä niin lisätkää ihmeessä pinja1998. Onneksi nykyään puhelimissa on niin hyvät kamerat, kun ikinä ei tule kannettua isoja kameroita mukana, ja usein tulee otettua paljon kuvia ihan yllättäen ilman että on edes suunnitellut kameran mukaan ottamista. Nyt kuitenkin tässä postauksessa puhelimelle kertyneitä kuvia, sekä muutamien uusien juttujen esittelyt ja alekoodi teille!


  Käytiin viikonloppuna kuvaamassa Korholassa olleita pieniä estekisoja, ja oli kyllä kiva vaan katsella kerrankin itse kisoja, kun ei tarvinnut huolehtia mistään muusta. Nipsu pääsi myös mukaan vähän opettelemaan kisakoiran elämää, vaikka sille meinasi aika käydä tylsäksi jossain välissä kun vaan istuttiin ja istuttiin eikä kukaan huomioinut sitä riittävästi.   Kesälukion yksi enkun kirja mahtuu kivasti uuteen kangas kassiin joka tuli saamieni juttujen mukana, tuo on kyllä ehdottomasti käytössä koko kesän, kun olen pitkään katsellut kivoja kasseja, joissa ei olisi mitään ihmeellistä kuviota.    Täydellinen ajoitus kesälomalle uusi lemppari sarjan tuotantokausi, suosittelen katsomaan!     


  Instagramissa moni onkin jo varmaan nähnyt samantyylisen kuvan. Kyseessä onkin siis vasemmassa reunassa olevassa kuvassa näkyvät tuotteet joita sain Beauty Pop Up verkkokaupasta, sekä Nordic Beauty Importin kautta. Aiemmin teinkin jo videota YouTubeen jossa testailin saamaani Beautyblender meikkisientä.   Oikeassa yläreunassa pikku kuvassa näkyy Sheinsideltä saatu kesäinen valkea pitsitoppi, joka saapui juuri sopivasti näin lämpimille päiville. Kokosin oman lempi vaatekokoelman, ja ihana kyllä kun nyt voi käyttää niin kevyitä ja kesäisiä vaatteita.   Viimeisessä pinkin sävyisessä kuvassa kesän lempi hiustuotteita, joita olen nyt ahkerasti käytellyt, sekä tietenkin väriin sopiva Tangle Teezer.   


Olen ollut super tyytyväinen kaikkiin ihaniin juttuihin mitä paketeissa tuli, ja erityisesti Beautyblender ja Taangle Teezer on ihan jokapäiväisessä käytössä. Kaikkien tuotteiden värit on myös kivan pirteitä ja raikkaita näin kesälle. Uutena tuttavuutena testasin EOS huulirasvaa ensimmäistä kertaa ihan kunnolla, monesti olen tuoksutellut kavereiden rasvoja ja kaupassa katsellut mitä on tarjolla. Nyt kyllä olen joutunut välttämään huulirasvan lisäämistä, että huulet ei totu liikaan rasvaamiseen ja kuivu entisestään, tuoksut on vaan niin hyviä että tekisi mieli maistaa rasvoja ja joka välissä lisätä paksu kerros. 

Jos kiinnostuit jostain tuotteesta, niin nyt on loistava tilaisuus saada Beauty Pop Up verkkokaupasta 30% alennuksella tuotteita. Kaikille teille siis alekoodi joka  on voimassa kuun loppuun asti 30.6.2015 saakka, eli eikun tilauksia tekemään! Alekoodi on PINJAS
 

   Sitten taas Nipsu joka on jo niin iso poika, se on nyt kasvanut melkein niin isoksi mitä se tulee olemaan, toki se vielä vähän muuttuu, mutta kyllä se alkaa jo olla täysissä mitoissa. Tuntuu että siitä oli ihan vähän aikaa kun se oli ihan nyrkin kokoinen pallero.   Aurinkoinen sää, tällä hetkellä kyllä kun kirjoitan postausta niin ulkona sataa, mutta muuten säät on ollut ihan kivoja, ja olen muutamana päivänä enkun tunnin jälkeen päivällä mennyt ottamaan aurinkoa, pikkuhiljaa alkaa saada taas normaalia väriä talven jäljiltä iholle.     Enää muutama päivä koulua ja sitten alkaa virallisesti täysin kouluton kesäloma, nyt pitää vielä tsempata loppukokeeseen että selviää läpi kurssista, enkku on ollut aina hankalaa, kun taas muut aineet sujuu hyvin (onneksi).  Vakio maisemakuva, joita puhelimella on kauheat määrät, aina vaan haluaa ottaa kuvan kun on hyvä keli ja näkee jossain kivan kohdan :D   

Nyt on pakko sulkea kone ja aukaista koulukirja, ennenkun pitää taas lähteä hoitamaan iltaruokinta. Aika menee niin nopeasti kun kirjoittelee postauksia ja muokkailee kuvia. Laitelkaa kommenttia mitä piditte tämän kertaisesta postauksesta ja puhelinkuvista? :)
 

24 kommenttia:

 1. Video oli tosi kiva! Mielellään voit tehdä lisää :)

  VastaaPoista
 2. The content in the package obviously was really amazing! Thanks for sharing so many nice pictures :)
  xx Rena
  International Giveaway: Bags are More Than Fun for Me
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 3. Lukioenkku vaatii kyllä sitä että käyttää kieltä paljon vapaa-ajalla, ellei pysty maagisesti vaan pänttäämään kaikkea :D Kannattaa ujuttaa englantia jokapäiväiseen elämään esm youtuben, blogien ja uutisten parissa. Tai kattoa oitnb enkkuteksteillä ;) Quizlet on kans superhyvä ohjelma sanastojen opetteluun (antaa tehdä omia sanakokeita ja pelejä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta! tulee kyllä paljon luettua tekstejä enkuks ja kuunneltua ohjlemia, mutta ei riitä kun pitäisi oikeasti ottaa vaan kaikki tekstit pois ja kuunnella enkuks, ehkä jotain muuta ohjlemaa jossa ei ole ihan niin tarkka ja hankala juoni :D

   Poista
 4. Hyvä, että kerroit videostasi tubeen, menenkin heti katsomaan! -->

  VastaaPoista
 5. Meilläkin oli toi kirjasarja lukiossa, se on ihan kauhee : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks mulla omassa lukiossa ei ole tuo, vaan nyt kesällä :D

   Poista
 6. joku päivä my day?? :)

  VastaaPoista
 7. Hyvin kirjoitettu ja oli hyviä kuvia! :) Tuo on kyllä totta, että puhelimissa on nykyään sen verran hyvät kamerat, ettei isoa kameraa jaksa kantaa joka tilanteessa mukana! Aion kyllä käyttää mahdollisesti alekoodia.

  www.rebenheppablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kuulla jos on hyötyä alekoodista :)

   Poista
 8. Voitko tehdä tiian kanssa joskus taas sister tagin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jo YouTubessa yksi, mutta ehkä jossain vaiheessa voidaan tehdä uus :)

   Poista
 9. Missä lukiossa oot ☺

  VastaaPoista
 10. Ihanan värinen tuo sun tangle teezer <3 itelläni tylsä kokopinkki...

  VastaaPoista
 11. Tosi kivoja kuvia ja nuo sun saamien tuotteiden värit ovat niin ihania :D

  VastaaPoista
 12. Kivoi kuvii nii ja miten pitkä oot ?


  Vastaa

  VastaaPoista
 13. Oot kaunis ja tee my dey joku päivä. Ja onko kivaa kun on oma talli.?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.