lauantai 25. huhtikuuta 2015

Tulossa uusi osoite blogille!

Uusi osoite on www.bonbonpinja.blogspot.com Eli sama vanha sisältöö tulee säilymään ja sama sivu, mutta osoitteen loppuosaan tulee muutos. Tulin ilmoittamaan vaihdoksesta nyt pari päivää etukäteen, koska vanhalla blogin osoitteella ei enää pääse blogiin, vaan pitää olla nimenomaan tuo uusi. Osoite on muuten ihan sama, mutta bonbon kohdan jälkeen tulee pinja, eikä poni mitä se oli ennnen. Toivotaan että vaihdos ei aiheuta kauheasti  sekaannusta ja jokainen blogin haluava löytää oikeaan osoitteeseen...


Viikko meni taas nopeasti, kun tuntuu että juuri oli viikonloppu, täällä muuten yhtenä päivänä oli ihan kunnolla lunta tullut yön aikana. Aamulla kun avasin verhon ja maa oli ihan valkea niin oli kyllä järkytys, onneksi lumi kuitenkin suli päivän aikana ja nyt on taas suhteellisen keväinen sää. Moni pyysi kuvaa Sheinsiden hupparista päällä, joten tuossa ylhäällä olisi, sekä myös kuva huivista päällä alhaalla.

Eilen kävin valmennuksessa Untolla, joka on siis valmentajan kouluhevonen. Meitä oli vaan kaksi ryhmässä, joten opetus oli vielä entistäkin yksilöllisempää ja koko ajan tuli tarvittavia neuvoja. Tehtiin ihan koko ajan hommia ja välilevähdyksiä ei pahemmin tullut, nyt on lihakset ja varsinkin selkä ja jalat ihan jumissa. Valmennuksen jälkeen kyllä sekä minulla että Untolla oli hiki, eli töitä tuli tehtyä. Tänään pitäisi myös ratsastaa molemmat hevoset, koska Tiia ei ole kotona.

Muutan osoitteen siis vasta myöhemmin, jotta mahdollisimman moni ehtii nähdä tämän ja tietää sitten miksi blogiin ei myöhemmin pääse vanhan osoitteen kautta!

29 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu niin ajattelin että ei pidä mennä suorilta vaihtamaan uutta :)

   Poista
 2. Miksi vaihdat osoitetta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin vaan tuon poni kohdan pois ja oman nimen tilalle :)

   Poista
 3. Tuleeko blogista enemmän lifestyle tyylinen, miksi vaihdat osoitetta?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule, normaalisti jatkuu, mutta halusin vaan vaihtaa :)

   Poista
 4. Hyvä että ilmoitit! Monen kanssa on käynyt niin, että lukijana oleminen sekoaa eikä uusia postauksia näy, vaikka blogger sanoo olevani lukija. Osaan sitten liittyä uudelleen!

  VastaaPoista
 5. Tä kommentti ei liity tähän kuvaan millään lailla. Mutta voitteko tehä "iltarutiinin" youtubeen? Sä tai sitten Tiia?

  VastaaPoista
 6. Vaikuttaako tämä osoitteenmuutos Bloglovin-käyttäjiin? :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Mitkä sun ratsastussaappaiden merkki ja malli on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä mulla on kengät ja minichapsit jotka on Ariatin :)

   Poista
  2. Okei :) mutta mitkä ne sun saappaat sitten oli? :)

   Poista
 9. Jos vaihat osotteen ni postaujset ei enää tuu bloggeriin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa tähän, mutta uskoisin että voisi ne ehkä edelleen tulla, jos kumminkin olet blogin lukija...

   Poista
 10. Mitenkäs bloglovin? Tuleeko postaukset sinne vai pitääkö seuraa sua uudelleen tai jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse seurata uudelleen, vaihdan osoitteen sinne niin että se päivittyy normaalisti kaikille vaihdoksen jälkeenkin :)

   Poista
 11. Mitä mieltä sä oot siitä, onko ratsastus urheilua tai liikuntaa? Tuli mieleen kun ponityttö seikkailee -blogissa oli juttua siitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minusta on! Riippuu toki millä tasolla on ja mitä lajia treenaa, mutta itse todellakin pidän ratsastusta urheiluna, aina tulee lämmin, lihakset joutuu töihin ja olen pysynyt koko elämäni ajan kunnossa pelkän ratsastuksen avulla :)

   Poista
 12. kiva tietää osoitteen vaihdosta

  VastaaPoista
 13. Miten saitte vanhempanne suostumaan omaan hevoseen? Ja kuinka vanhoja olitte? Itsellä on ainut asia mitä pyydäm/toivon on oma hevonen/poni. Se on alan niin mahdoton unelma joka ei toteudu ja josta haluan pitää kiinni... Aina kun näen jonkun hevosen omistajan hevosen kanssa mietin, että kunpa mullakin olis hevonen johon luottaa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me edes mitenkään toivottu siihen aikaan omaa hevosta, se vaan sattui kohdalle ja meillä oli tilaisuus ja kaikki mahdollisuudet sitten ostaa poni. Ihan ymmärrän nyt kun ajattelee miiksi joidenkin vanhemmat ei suostu, omassa ponissa on iso homma ja menee paljon rahaa ja aikaa. Voit olla iloinen että sun ei tarvitse tehdä mitään ikäviä ponin omistajan hommia ja vielä ehdit vanhempanakin ostaa sitten oman ponin jos vielä oikeasti haluat yms :)

   Poista
 14. Voisitko varmuuden vuoksi linkittää kaikki postaukset fb sivulle? :) Jos ei ala bloggerissa näkymään, niin ois kiva tietää fbn kautta että olet postannut :)

  VastaaPoista
 15. Miten youtube tilin nimi vaihdetaan?:)

  VastaaPoista
 16. Hei! Haluaisin kysyä että paljonko teillä maksaa kuukaudessa lillin ja voiton pito sielä omalla tallillanne :) eli siis purut, heinät, kaurat, vitamiinit yms. Sori ei liity aiheeseen!

  VastaaPoista
 17. Hyvä tietää! Ei ainakaan tule ihmeteltyä että mitä on tapahtunut... :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.