torstai 1. tammikuuta 2015

Meidän vuosi 2014

Mennyt vuosi on ollut täynnä muutoksia, myös blogin suhteen. Heti alkuvuodesta ilmoitin virallisesti blogin puolella että alan bloggaamaan myös lifestyle tyylisesti, eli kerron ratsastuksen lisäksi muitakin juttuja postauksissa. Näin jälkeenpäin kun muistelen niin alussa se oli vähän hakemista ja en jotenkin tuntenut itse hyväksi blogata molemmista samassa blogissa. Nyt loppu vuodesta olenkin suunnannut postaukset enemmän hevos aiheeseen, kun olen saanut hyvin materiaalia, niin on jotain mistä sitten postatakkin.  Lukio alkoi myös tänä vuonna, joten siihenkin on ollut totuttelua, ja ajan käytön on saanut järjestellä ihan uudestaan. Bloggaus ei ole valitettavasti voinut olla aina ykkösenä, vaikka niin haluaisinkin, joten postauksia ei ole kauhean tasaisesti tullut.


Kesällä/syksyllä aloitin myös ratsastuskoulussa käymisen, nyt talvella se on jäänyt pimeyden, ajan ja huonojen ilmojen takia. Lillillä ei ole menneen vuoden aikana ollut mitään erikoista negatiivisessa eikä positiivessa mielessä. Vähän aikaa sitten se oli pahassa kuumeessa, mutta toipui siitä. Muilta sairauksilta tai tapaturmilta ollaan onneksi vältytty koko vuoden. Hyvä vaan koska edellis vuosina ollaan molemmat sairasteltu enemmän, Lillillä oli jalkaongelmia ja minulla katkeili millon mikäkin luu.

Vaikka en ole päässyt hyppäämään Lillillä tai muutenkaan ratsastelemaan valmennuksiin, niin se on ollut ihan riittävästi koulun ohella. Lilli on ollut tosi tasainen koko vuoden ajan ja reipas oma itsensä. Olen päässyt menemään onneksi myös paljon muilla hevosilla vuoden aikana. Ratsastuskoulussa hyppyjä on tullut paljon erityyppisillä hevosilla, kouluvalkuissa olen saanut käydä valmentajan hevosilla ja Tiia antoi myös hypätä Voitolla ensimmäistä kertaa ikinä valmennuksessa kunnolla tänä vuonna.


Eniten vuodesta 2014 on jäännyt mieleen hevosjutuista ehkä meidän ensimmäinen monen päivän yökisareissu Tiian ja Voiton kisoihin. Lilli jäi hoitoon Kuopioon, ja me suunnattiin Lappeenrantaan isoihin kisoihin. En itse kisannut mutta silti reissu oli minullekin hieno kokemus ja kaikki meni super hyvin! Vuoden aikana olen itse käynyt yksissä kisoissa ratsastuskoulu poni Annilla. Hyppäsin 80cm jossa sijotuttiin ja sitten 90cm jossa tuli yksi ihan turha kielto, mutta muuten olin tosi tyytyväinen suorituksiin, ja oli kiva päästä vähän kisaamaan.

Vuosi vierähti nopeasti, kun koko ajan on ollut paljon tekemistä, toivotaan että seuraava vuosi menee yhtä hyvissä merkeissä! Nyt haluan vielä lisäillä muutamat videot kuluneelta vuodelta. Tuntuu toisaalta että näistä on tosi vähän aikaa, mutta silti kiva katsella ja muistella esim. videoista kaikkea. Ehkä kivoin video näistä mielestäni on meidän yhteinen pitkä videopostaus tai pellolla revittely video. Ihanaa kun kohta tulee taas kevät ja sitten kesä!Kiitos kaikille ihanille lukijoille menneestä vuodesta! 

Nyt on hyvä hetki kertoa vähän teidän omasta blogin lukuhistoriasta, sillä olen blogannut jo monta vuotta, mutta nyt viimeaikoina tuntuu että uusiakin lukijoita on paljon. Pistäkää kommenttia kuinka kauan olette seuranneet meidän touhuja ja mikä juttu on jäänyt erityisesti mieleen blogissa menneen vuoden aikana?

65 kommenttia:

 1. Olen seurannut blogias ja Tiian blogia jo pitkään. Ehkä jopa alkuajoista alkaen. Ihailen teitä ja teidän hevostaitojanne. Te molemmat olette kehittyneet ratsastuksessa sekä bloggaksessa. Olen iloinen että aloin lukea tätä blogia ja Tiian blogia. Ainoa juttu on että kun olen itse niin huono tietokoneitten kaa niin en ole blogissa rekistöröitynyt lukia. Mutta päärjään näin joten vaikka en ole rekistöröitynyt nii kyllä joka ikisin postauksen luen. Olen vaan niin onnellinen että luen näitä. Hyvää uuttavuotta ja toivotaan että tämäkin vuosi menee yhtä hyvin!��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasti sanottu! :) ja eri se rekisteröityminen ole mitenkään välttämätöntä

   Poista
 2. Kiva postaus, hyvää vuotta teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja ihania ja tosi hienoja kuvia noissa collaaseissa :-)! Hyvää vuotta teille!

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut sua ja Tiiaa varmaan kolme vuotta ja löysin teidän blogit youtube videoiden kautta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aika moni on tainnut löytänyt videoiden kautta blogin :)

   Poista
 5. Kiva postaus! Olen seuraillut sun blogia suunnilleen vuoden eli saman ajan mitä olen itse blogannut:) mihin ammattiin haluaisit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) ja en osaa snaoa vielä...

   Poista
 6. Tosi kiva postaus! Oon seurannut sun ja Tiian blogeja noin kaksi vuotta mutta altiivisesti vuoden,päädyin teiän blogeihin youtube videoiden kautta.:D
  Hyvää uutta vuotta sulle,Lillille ja muille!:)

  VastaaPoista
 7. Kesäkuussa aloin seuraaman Tiian blogia ja sitten pian sain tietää että olette sisaruksia niin aloitinlukemaan sun blogia. Kisaviikonloppu jäi kyllä varmaan eniten mieleen

  VastaaPoista
 8. Kohta 2 vuotta oon lukenut sun blogia ja tietty Tiian myös. Vähän kaikki jutut on jäänyt mieleen :) Olisi kivaa ja mielenkiintoista jos vielä kisaisit ja kävisit valmennuksissa, mut ymmärrettäväähän se on miksi et enää käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) ja totta, sillon tulisi enemmän kirjoitusaiheita ja muutenkin varmaan monelle mielenkiintoisempaa...

   Poista
 9. oon seurannut teidän molempien blogeja jo melkein alkuajoista asti ja luen edelleen teidän kummankin blogia säännöllisesti :) parhainta sun blogissa on se, että sulla on aina tosi siistin näkönen ulkoasu, kuvat on aina hyvänlaatuisia sekä videopostauksia tulee kivan usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvä! :) hienoa että mukana on edelleen ihan alkuajoista aloittaneita seuraajia

   Poista
 10. Kiva postaus! Olen seurannut blogiasi noin vuoden, aloitin 2013 loppusyksystä/alkutalvesta. Eniten pidän sinun postauksien hyvälaatuisista kuvista ja hyvin kirjoitetusta tekstistä, ja siitä, että postailet kuitenkin aika ahkerasti. Eniten on varmaan jäänyt mieleen blogin muuttuminen myös lifestyle-aiheiseksi ja sinun ja Tiian yhteiset videopostaukset.

  VastaaPoista
 11. Oisko nyt 1.5-2vuotta tätä ja Tiian blogia luettua. Tää ja Tiian blogi on oikeesti maailman parhaita. Ei oo muuta sanottava kun vaan hyvää : D

  VastaaPoista
 12. Oon lukenut sun blogia n. 1,5 vuotta ja parhaiten mieleen on jäänyt kaikki Lillistä kertovat postaukset ja sun ja Tiian yhteiset videot! :) <3

  VastaaPoista
 13. ihan mahtava postaus, kyllä nyt kelpaa jatkaa tsekkailla sun blogia, hyvä Pinja! :-)

  VastaaPoista
 14. Olen seurannut teidän touhuja jo yli vuoden ja olette hyviä niin blogi kuin hevos jutuissa. Ja parhaiten on mieleen jäänyt kun tulitte tänne lappeenrantaan kisoihin ja näin teidät livenä!!! Ja sain yhteiskuvan!

  VastaaPoista
 15. En kyllä todellakaan osaa sanoa miten pitkään olen seurannut sun blogia. Sen muistan, että luin aluksi Tiian blogia ja sitten eksyin tänne. Olisiko siitä nyt 2 vai jopa 3 vuotta? Kauhean nopeasti aika kuluu o.O

  VastaaPoista
 16. Noin vuoden :) enkä ole rekisteröitynyt :)

  VastaaPoista
 17. Youtudella olen seurannut 2vuotta ja tänne päädyin joskus 2014 tammikuun lopulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva että videoiden kautta moni käy katsomassa blogiakin ja sitten alkaa seurailla :)

   Poista
 18. Nyt varmaankin pari vuotta tullut seurattua ja mieleen jäänyt ehkä parhaiten se kun aloitit ratsastuskoulussa käymisen (:

  VastaaPoista
 19. Tais olla vuonna 2012 kun löysin sun ja Tiian videopostauksia youtubesta ja siitä lähtien oon teiän blogeja seuraillut!:) ja tosi kiva postaus muuten:)

  VastaaPoista
 20. Ja ehkä parhaiten mieleen on jäänyt teidän vuoden 2012 joulukalenteri!:D

  VastaaPoista
 21. Sun postaukset on ollut aina hyviä, mutta haluaisin ehkä lisää livestyleä - tai jos voisit tehdä livestylelle ihan oman blogin, mutta et päivittelisi sitä niin usein?
  Mä aloin säännöllisesti lukeen sun blogia kuin tein google-tilin ja aloin pitämään omaa blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva :) ja aika ei riitä millään ainakaan tällä hetkellä molempiin blogeihin...

   Poista
 22. Tuli vaan mieleen että miks Lillille jätetään karsinaan kohta jossa ei oo purua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat etuosaa, niin siinä on lähes aina heinät ja ruuat kun se on sisällä, eikä se seiso siinä sillon :)

   Poista
 23. Kiva postaus ! Pellolla revittelyä oli ehkä kivoin video ;)

  VastaaPoista
 24. Nää on kivoja postauksia!:)Aloin lukemaan sun bogia joskuuus ...2013 tai 2014 alussa.Mut ktoin youtubest teidän joulukalenteria mikä oli tehty2012 nii pikkusen oli hauska:DDDxD

  VastaaPoista
 25. Kiva postaus, sun tekstejä on aina niin mukava lukea :) Kohta taitaa tulla puoltoista vuotta siitä kun aloitin blogiasi seurailemaan.

  VastaaPoista
 26. Aloin seuraan sun ja Tiian blogeja joskus kesällä...:D Eniten mieleen on jäänyt kaikki ne ihanat kuvat joita oot blogissasi julkaissut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) ja kiva että kuvat on ollut mieleen jääviä juttuja, yritetään aina ottaa hyviä kuvia ja panostaa postauksissa erityisesti kuvapuoleen!

   Poista
 27. Olen seurannut sua noin vuoden. Ootte Tiian kanssa tosi hyviä bloggaajia:)

  VastaaPoista
 28. Kiva postaus! Tykkäsin tosi paljon tuosta teidän yhteisestä tallipäivä videopostauksesta mutta muutkin oli kivoja :) En muistaakseni ole lukenut sun blogia vuotta enempää mut jatkan kyllä sun ja Tiian blogien lukemista :) Voitko tehä sen viikon blogihaasteen jonka Tiiakin on tehny edellisessä postauksessaan?

  VastaaPoista
 29. Tosi kiva postaus ja oli kiva kun oli paljo videoita:)

  VastaaPoista
 30. Tuutko apassionataan?? Ja mikä paikka?

  VastaaPoista
 31. Ihana postaus ja teillä on hyviä videoita:)

  VastaaPoista
 32. Oon lukenu blogias nyt 2vuotta ja viimevuodsta jäi ehkä parhaiten mieleen blogin suunnan muutos, vaikka loppujen lopuksi olet melko samanverran postaillut Lillistä, mitä ennenkin. (tosi sekava lause:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja blogin löysin youtuben kautta. Video taisi olla "yhteinen videopostaus" mikä alkaa kuun kuvailulla:D

   Poista
 33. oon lukenut blogiasi ehkä vuoden :) häiritsee vähän kun bannerissa ei lue blogin nimeä, muuten kiva ulkoasu!

  VastaaPoista
 34. Miksi tuo blogitallin mainospalkki tuolla ylhäällä peittää puolet banneristasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sen kyllä pitäisi ainakaan tällä hetkellä? :D

   Poista
 35. no Blogia en oo jaksanut katsoa aktiivisesti mutta olen joka ikinen päivä katsonut videoitanne ja toivoisin että tekisitte videoita jatkossakin toivoisin myös videota kun Nerea ja Einar ratsastaa ja hoitaa heppoja
  nyt olisi aika ruveta blogiakin lukemaan useammin =)

  T.Laura Instagram: laura_love_cows

  VastaaPoista
 36. Olen lukenut blogiasi ehkä kohta puolivuotta ja olen kyllä tykännyt tosi paljon!:)

  VastaaPoista
 37. Blogia oon lukenut ehkä 3 vuotta :) tuossa ekassa videossa missä meet annin kanssa,niin se laikukas poni on Siilistä :D

  VastaaPoista
 38. Sua ja Tiiaa oon seuraillut jo useamman vuoden. Teidän yhteiset videopostaukset on aivan parhaita oon kattonu ne kaikki monta kertaa ja tuun edelleen katsomaan. Oot myös kehittynyt vuosien varrella valtavasti bloggajana. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.