lauantai 13. joulukuuta 2014

Videopostaus Nerean ja Einarin kanssa

Moikka! Kuluneen viikon aikana postailu on vähän jäännyt, ja olinkin saannut jo muutaman tiukka sävyisen kommentin miten en ole postannut tai vastaillut kommentteihin ollenkaan. Nyt taas viikonlopun aikana yritän tehdä muutaman postauksen valmiiksi ja otetaan valosalla kuvia, niin ensi viikolle jää postattavaa. Aina ei vaan jaksa ja pysty olla koneen äärellä vaikka moni sitä odottaa kovasti.

Tässä postauksessa kuitenkin meidän torstaina ottamia kuvia ja videopostaus meidän serkkujen Nerean ja Einarin kanssa! Nerea ja Einar on monesti ennenkin esiintynyt blogin puolella aina kun tulevat käymään Suomessa.  Hevoset osaa olla tosi hyvin kun Nerea ja Einar hoitaa ja on tallissa, Lilli vrsinkin tuntuu että se tajuaa miten pitää olla ja vaikka vähän ärsyttäisi kun joku harjaa mahasta se ei saa samanlaista kohtausta kun vaan minun ollessa tallissa :D


Ulkona oli sen verran pimeää ja kauhea tuuli että ratsastettiin vaan itse kevyesti jäisellä kentällä. Nerea oli sitten tallissa Lillin selässä ja Einar Voiton selässä. Tällä viikolla ollaan päästy vaan kerran maneesille. Tiia ratsasti eilen Lillin sekä Voiton korholassa maneesilla, ja itse en ollut edes mukana kun oli muuta menoa. Sitten ollaan vaan köpsytelty kentällä, jossa ei edelleenkään ole lunta kun ehkä pari senttiä. Ollaan myös ravailtu ja laukkailtu pellolla joka on ollut vähän pehmeämpi kun hiekkakenttä. 

Muutama päivä sitten oli lähellä että tipahdin, kun Sini käveli Armin kanssa läheisessä metsässä ja hevoset kyllä näki sen, mutta Lilli nyt jostain syystä sai kunnon kohtauksen :D Mentiin pellolla ilman satulaa ja molemmilla hevosilla oli vähän pöhkö energiaa sopivasti tuulisella kelillä. Lilli hyppäsi suoraan ylöspäin pukitti ja ryntäsi Voiton luo, mutta ihme kyllä onnistuin roikkumaan selässä. Nyt on ollut monta kertaa sellaisia lähellä piti tilanteita kun hevoset on riuhunut tai säikähdellyt ratsastaessa, enkä ole kyllä tippunut kun viimeksi ehkä pari vuotta sitten viimeisen kerran estevalkussa. Lillin tuntee jo niin hyvin ja niin monesti ollut kyydissä kun se säikähtää että ei ihan helpolla tipahda.


Otettiin myös muutamat kuvat kentällä valojen alla. Ollaan ennenkin otettu samantyylisiä kuvia, ja niistä tulee tosi kivoja kun tausta on ihan musta. Tiiasta oli tarkoitus enimmäkseen ottaa kuvia, mutta minusta ja Lillistäkin oli yksi kiva kuva. Tuulisella kelillä Lilli oli tosi tarkkana ja se kyllä aina osaa olla hereillä kuvissa.

Videopostaus on lähinnä tallista Nerean ja Einarin kanssa kun laiteltiin hevosia valmiiksi ja siivoiltiin tallia. toivottavasti tykkäätte! En tiedä olenko muistanut mainita, mutta meillä on kamerassa mikki, ja huomaa kyllä vidon äänistä että siitä tulee paljon parempaa ja se ottaa äänet kauempaa ja paremmalla laadulla, eikä kuullu ikävää kameran tarkentelua. Yleensä tulee kyselyjä minkä ikäisiä lapset on joten pistän nyt suoraan tähän että Nerea on 7 vuotta ja Einar ihan kohta 4 vuotta.Ratsastuksen jälkeen vielä kun Nerea ja Einar lähti otettiin Tiian kanssa paljon kuvia tallissa. Löydettiin kamerasta uusi hauska juttu jolla tuli tosi kivoja kuvia, mutta ne kuvat tulee vasta seuraavassa postauksessa :)


35 kommenttia:

 1. I can imagine that it was cold! But the pictures with your cousins are really cute.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  International Giveaway: Christmas Surprise with Self Interest
  www.dressedwithsoul.com

  VastaaPoista
 2. Onko Nerea ja Einar erimaalaisija ku yhessä kohassa luki: "tulevat käymään Suomessa.". Niin onko ne siis erimaalaisija, luulin että ne on SUomaliasija. Hyvä Postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *erimaalaisia, suomalaisia....

   Ja muuten videon pikkukuvassa pieni tavutusvirhe, se tavuttuu hep-pai-le-mas-sa.

   Poista
  2. Aioin kommentoida myös tuosta videon pikkukuvasta, jäi häiritsemään takaraivoon :D

   Poista
  3. Juu sille ei valitettavasti enää mahda mitään, ja siis Tiia teki kyseisen videon kansikuvan :D

   Poista
 3. Vitsi tykkään näistä videopostauksista! Pikkuset on niin ihania!

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ton takin ostannu ja paljo se makso??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Oasapilta, loppuun myyty valitettavasti jo :)

   Poista
 5. osaatko tavuttaa, kun videossa on väärä tavutus? :D

  VastaaPoista
 6. Voi että tuo Einarin "mistä mun pitää painaa" kuulosti niin söpöltä! Muutenkin videoa katsoessa tuli iloinen mieli! :)

  VastaaPoista
 7. Nää on niin kivoi videoita :)

  VastaaPoista
 8. On teillä vaan niin söpöt serkut! Einar on varmaan aika veikeä kaveri, kurkkii milloin mistäkin oviaukosta ja aina hymysuin ja Nerea vaikuttaa osaavan perus tallihommat jo aika hyvin. Itse tuossa iässä olisin pitänyt talikkoakin varmaan väärästä päästä kiinni :D Sulla täytyy olla aika hyvä tasapaino jos et tipu pukkilaukasta ilman satulaa! Onko Lillillä usein kiima ja näkyykö se sen käytöksessä selvästi? Mun omalla ponilla on kiima aika usein (tälläkin hetkellä) ja silloin se litistää ihmiset milloin mitäkin vasten, "tunkee syliin" ja pissailee joka paikkaan, häntä muutenkin kokoajan ylhäällä. Ratsastukseen kiima ei juurikaan vaikuta, ainakaan sellaisella tapauksella, kuin mun poni on. Ruuniakin meidän tallissa kyllä asustaa, mutta ennen kuin meillä oli niitä, niin kiimaa ei silti ollut yhtään enempää eikä vähempää. Tiedätkö muita hevosia joiden käyttäytyminen on kiiman aikana samanlaista kuin minun ponillani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä :D Nerea kyllä osaa jo hyvin kaikki hommat!

   Poista
 9. Tää videopostaus on tosi ihana!

  VastaaPoista
 10. Hei Pinja, pystyykö sulle tänä vuonna laittamaan joulupostia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei varmaankaan, en ole vielä miettinyt tarkemmin :)

   Poista
 11. Ihania kuvia, ja muutenkin kiva postaus! Olisi mukavaa jos tekisit joku päivä videopostauksen kun menet Lillillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja joo teen jossain vaiheessa taas kun on sopiva hetki :)

   Poista
 12. Tosi kiva vähän erilainen video.:) ja pidän blogistasi muutenkin paljon, hienoja videopostauksia ja kuvia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä. Jatka samaan malliin.;)

  VastaaPoista
 13. Hei Pinja kiva postaus mä oon katsonut sen oli kiva postaus

  VastaaPoista
 14. Onko teillä enää se kypäräkamera? Jos on niin voisitko tehdä sillä jonkun videon Lillin selästä kun menet sillä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole missään vaiheessa ollut, elis e yksi vanha video joka oli, niin viritettiin vaan tavan videokamera kypärään :D

   Poista
 15. Voisitteko pliis tehä taas sellasii bloggaajan rankka elämä tyylisiä ne on parhaita!

  VastaaPoista
 16. Hei Pinja on tosi kivaa postaus Nerea ja Einar on söpöjä

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.