maanantai 29. joulukuuta 2014

Tuleva hieronta ja kuvia

Muutama päivä sitten oltiin Tiian ja Voiton valmennuksessa mukana. Lillihän on niin kiintynyt Voittoon että ei pärjää yksin kotona. Hevoset kun on laumaeläimiä ja Lilli kärsii pahasta eroahdistuksesta niin se on aina pakko raahata mukaan seuraneidiksi jos lähdetään jonnekkin. 

Onneksi nyt kun ollaan käyty pitemmillä matkoilla tai monen päivän kisoissa, niin Lillille saadaan aina hoitopaikka, ettei sitä tarvitse ottaa sellaisiin mukaan turhaan vaan stressaantumaan ja kököttämään kärryssä pitkiä ajomatkoja. Ollaan yritetty jo vuosia totuttaa sitä, mutta tälläkin hetkellä se saattaa saada kauhean kohtauksen jos Voitto viedään pois, tai se ei näe sitä enää kunnolla. Koitetaan välttää tälläisiä tilanteita, joten joskus pitää tehdä kaikenlaisia järjestelyjä, että Lillin ei tarvitse turhaa panikoida ja loukata itseään.


Otin muutamat kuvat kärrystä tultua kun Voittoa pistettiin kuntoon ennen valmennuksen alkua, ja Lilli tarkkaavaisena katseli pelloille ja tallille. Joskus hyvällä tuurilla Lilli pääsee karsinapaikalle jos on tyhjiä paikkoja. Se onneksi kuitenkin osaa olla hienosti jossain maneesin kulmassa odottelemassa ja seisokelemassa,  joskus hyvällä tuurilla pystyy samaa aikaa kuvailemaankin kun pitää Lilliä.


Nyt on ollut ihana ilma viimepäivinä, pakkasta ei ole ollut liikaa ja kaikki puut on lumessa. Lisäsinkin instagramiin tältä matkalta autosta kuvan kun tie ja puut näytti niin hienoille kirkkaalla ilmalla. 

Kuvat on otettu Olympuksen kameralla, ja siinä mukana tulleella vähän huonommalla objektiivillä, mitä meidän toinen on tuohon kameraan. Kuvista tuli yllättävän hyviä ja sain hyvin otettua Lillistäkin läheltä kuvia, vaikka pidin narusta kiinni. Ainoa vaan että Lilli hukkuu taustaana niin pahasti kun kaikkialla on valkeaa.


Tänään Lillillä on ohjelmassa vielä kohta alkava hieronta. Kävin äsken ratsastamassa, ja tulin hetkeksi sisälle lämmittelemään ja kirjoittamanaa tämän postauksen. Lillillä on hieronta vähintään kerran vuodessa, ja nyt on sopiva aika siihen. Hieronta oli vielä hyvin ajoitettu tälle päivälle, kun eilen käytiin tosi vauhdikkaalla maastolenkillä ja Lilli oli ihan hiessä vielä kun tultiin kotiinkin. Ratsastus nyt ennen hierontaa oli hyvä niin pääsi jumppaamaan eilisen jälkeen, ja Lilli olikin tosi pirteä ja reippaan tuntuinen liikkuessa, vaikka ajattelin mitenköhän jumissa se on maastolenkin jäljiltä. Nyt vielä mukavasti lihksia rentouttava ja venyttävä hieronta ja huomiselle varmaan tosi kevyttä liikuntaa ja vähän jalottelua hieronnan jälkeen.


43 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)
  Bannerihistoria-postaus olisi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) ja valitettavasti ei ole enää tallella vanhoja bannereita, muuten kyllä hyvä postaus idea!

   Poista
 2. Millä ohjelmalla teet bannerit? :)

  VastaaPoista
 3. Osaat kirjoittaa tosi hyvin ja selkeästi näitä postauksia

  VastaaPoista
 4. Lilli on niin suloinen!

  VastaaPoista
 5. Ihanan lumisia kuvia: D onneksi tuli "valkoinen" joulu.

  VastaaPoista
 6. Kiva postsus lilli on nii söpö. Noi kuvat on tosi hienoja♥♥

  VastaaPoista
 7. Ihana toi peilikuva!:')

  VastaaPoista
 8. miten saa sellasen nuolen tonne oikeesee alakulmaan mikä pinjallakin on?:)

  VastaaPoista
 9. Tee joku sellanen postaus Mis opetat tekee bannereita, videoita tai muokkaa kuvia!:) sellanen postaus olis kiva!

  VastaaPoista
 10. Toi eka kuva on aikas sulonen♥
  hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
 11. Tuli vaan mieleen että miksi ratsastat Lillin kanssa loimella? Olisi kiva saada tietää ku oon miettiny ei millää pahalla siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmällä pitää pitää loimea, lihakset lämpenee ja jos ei pääse menemään kunnolla niin ei pääse tulemaan Lillillekkään lämmin. Olen loimittanut sitä syksystä lähtien, jotee talvikarva ei ole täysissä mitoissa niin tykkään pitää kylmällä sitten liikuttaessakin loimea :)

   Poista
 12. Meillä oli aijemmin vain kaksi ponia ja kun asuivat kahdestaan, niin oli tosi vaikea aina järkätä kaikkea kun toisella myös paha eroahdistus, niin ostettiin kolmas miniponi näiden kaveriksi, niin on helpompi sitten kuskata yhtä ponia kisoissa ja toisen ei tarvi jäädä yksin kotiin. Teillähän on siellä yksi karsina niin sinne jokin pieni ponivanhus tms. Viettämään eläkepäiviä niin siinähän olisi helpotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitäkin ollaan mietittyä, mutta en sitten tiedä kelpaako Lillille semmoinen kaveriksi kun Voitto lähtee. Ja vähän hankala ottaa tähän pyörimään kolmas poni kun homma lisääntyisi hirmuisesti :D

   Poista
 13. Kiva postaus :)
  Taidan alkaa tätäkin blogia seurailla kun Tiian ja Sininkin blogeja lueskelen ;)

  VastaaPoista
 14. Mistä sun ja tiian saappaat on ostettu? :)

  VastaaPoista
 15. Kiva postaus ja ihanan talvisia kuvia:)

  VastaaPoista
 16. Kiva postaus!! Te (Pinja, Tiia ja Sini) ootte parhaimpia bloggaajia!!!! Voisitko kuvata esim. Nyt lomalla my dayn tai joskus lähipäivinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) ja teen varmaan, olen jo muutaman kerran kuvaillut, mutta sitten aina unohtuu..

   Poista
 17. Hei!
  Kiinnostuin Lillillä sekä sinun hyvästä istunnossa ja ratsastustyylistä kun katsoin videoitanne☺. Ajattelin että voisit järkätä videopostauksen jossa selität miten treenat Lilliä ☺.Siinä selittät miten lämmitä Lilli ja mitä treenat arkisin sen kanssa ja mieluiten käytännössä että Tiia vaikka kuvaa ja sinä selität selästä käsin että esm:aluksi teen..... ja lopuksi teen......☺mitäs sanot?��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) ja ihan kiva idea, mutta vähän hankala toteuttaa, ja Lillillä nyt en varsinaisesti enää treenaa niin teen sillä aina vähän fiiliksen mukaan juttuja ja Lillin jaksamisen ja mielentilan mukaan...

   Poista
  2. No voi harmi😔 innostuin jo vähän liika😅 mutta olisiko sinun ja Lillin ratsastuspätkiä toteutettavissa sillä youtubessa on Voiton ja Tiian ratsastuspätkiä ihan sunkin osuus😊

   Poista
 18. mitä minun pitäisi tehdä kun eestin hevoseni tekee lähtöjä ja tekee u-käännöksiä ja vain äitini pystyy ratsastamaan sillä niin ettei se tee mitään

  VastaaPoista
 19. Voitko tehdä Lillin ruokinta videon??

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.