torstai 25. joulukuuta 2014

Joulun kuulumiset

Tässä postauksessa olisi vuorossa joulun aikana puhelimelle kertyneitä kuvia, muutamat lahjakuvat ja sitten myös jouluaaton maastolenkistä kuvia.


1. Joulukuusi illalla ja ihanat lahjapaketit alla 2. Meidän uudet joulupallot jotka ollaan Tiian kanssa ostettu viime jouluna Amanda B:stä, nuo on ihan tosi hienoja ja sopii hyvin meidän muihin koristeisiin. 3. Sinin uusi iPad ja kultaiset kuoret jotka sain Oasapilta. Kuoret on samanlaiset kun minun entiset pinkit, ja nuo on kyllä ollut hyvät! 4. Joulukarkkeja


1.Lahjaksi saadut ihanat pinkit lakanat ja vaalenapunainen kylpytakki 2.Hevoset toppaloimet päällä tarhoissa 3.Ulkona on ihanan paljon lunta, näin pakkasella puut ja kaikki on ihan valkoisia 4.Tiialta sain tavaöllaan meille yhteiseksi puhelimiin objektit. Linssisetissä oli kaksi magneetilla kiinnitettävää putkea puhelimeen. Noita ei olla vielä ehditty paljoa testailla, mutta vaikutti tosi hyville ja sai vähän erilaisia kuvia puhelimellakin.


1.Joulukuusi ja lahjoja  2.Kultaiset iPadin kuoret, noihin löytyy tosi paljon värejä ja oli kyllä hankala taas valita mitkä haluaisin. 3.Kuva sisältä ikkunasta hetki sitten kun hevoset seisoskelee tarhassa taas vakiopaikoillaan 4.Joululahjaksi saadut  Guessin ja Victoria´s Secretin hajuvedet.

 1.Joulukeksejä  2.Hajuvedet  3.ja 4. Maastosta tukkiautotieltä Tiian ottamia puhelinkuvia meistä

 Sitten kuvia eilisen maastolenkistä heti aamusta. Käytiin pidemmällä reissulla mitä normaalisti eli tukkiautotiellä. Suurin osa matkasta käveltiin kun oli niin kova pakkanen, mutta otettiin pienet laukka ja ravipätkät ennen kuin käännyttiin kotiinpäin takaisin.


Täällä oli pakkasta aamulla lähemmäs 20 astetta, vähän meinasi tulla kylmä loppumatkasta, mutta hevoset tykkäsi ja Lilli varsinkin oli innoissaan kun pääsi kunnolla maastoon, eikä vaan  lyhyellä lenkille tienpäähän. Tänään sitten tarkoitus olisi mennä vähän kentällä, ja taas lähipäivinä käydä maastossa. Lomalla ehtii hyvin valoisalla niin pitää nyt ahkerasti maastoilla kun siihen on mahdollisuus ja lunta on sen verran että kaikkialla on suhteellisen hyvät pohjat.

24 kommenttia:

 1. Tosi ihanoa kuvia. Hyvää joulua.

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja vähän hienot noi iPadin kuoret! :)
  Niin ja hauskaa joulua! <3

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ku pääs lukee myös tekstii voitko tehä semmosen postauksen et laitat lillistä vanhoja kuvii ja tekstii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja ehkä voisin jossain vaiheeessa :)

   Poista
 4. Tosi upeita kuvia!Teetkö joululahja esittely videota?

  VastaaPoista
 5. Se on OBJEKTIIVI... Ja jos on kylmä niin miksei pistetä kunnolla päälle, esim pipo, tai ohut kypärämyssy kypärän alle...??! Ja mihin *piiiiiip* talvikarvainen poni tarvitsee toppaloimea jos pakkasta on vaan -20...??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko nauraa? Sun elämä taitaa olla pienestä kiinni. Entä jos Lilli ei liiku tarhassa, ja sen lihakset kohmettuvat? Mun kaverin hevonen jäykistyy muutamankin asteen pakkasella ilman loimea, vaikka talvikarva onkin.

   Poista
  2. Ja vielä lisäyksenä; kyllä rauhallisella maastolenkillä tulee kylmä vaikka kunnolla vaatetta onkin. Varsinkin satulalla, ja uskoisin, että Tiialla ja Pinjalla on kyllä kuule pipot tai jotain muuta päässä! :D

   Poista
  3. tarkotitko kypäriä?

   Poista
  4. Eka ano:
   Pinja on kertonut, että Lillillä on loimi, koska sillä on ollut koko syksyn ja talven ulkoloimi päällä ulkona, joten talvikarva ei ole hirmu paksu. Muutenkin, -20 asteen pakkasella hevosilla olisi ulkona loimet, niin tietenkin Pinja laittaa ulos maastoreissulle loimen.

   Poista
  5. Eka ano kai Tiia ja Pinja pitää itse huolen että heillä on kunnolla vaatetta ja ei sun tartte valittaa Lillin loimituksista kun et tunne kerta koko ponia.

   Poista
  6. Lilli tarvitsee loimea ja todellakin niin kovalla pakkasella laitan sille paksut loimet tarhaankin kun ei ne sieellä yhtään liiku. Ehkä hevonen jota ei olla loimitettu ikinä missään vaiheessa selviää, mutta on se aika ikävää jos nyt laittaisin Lillin ilman loimia yhtäkkiä ulos 20 asteen pakkaseen, kun olen loimittanut syksystä lähtien juuri ettei karva olisi niin paksu. Puin maastoon myös niin paljon vaatetta kun pystyin vaatteiden alle, joku kypärän alle olisi kyllä ollut hyvä, mutta pidin sitten huppua päässä, jos ei pääse kunnolla ratsastamaan ja istuu pitkään vaan käynnissä selässä niin tulee pakosti aika kylmä tuollaisella pakkasella :D

   Poista
 6. Ihana postaus! :) Voitko tehdä postauksen niin että otat kuvat sillä uudella linssillä? :)

  VastaaPoista
 7. Minä vuonna sini on syntyny

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.