maanantai 8. joulukuuta 2014

Hevostellen jättisuosioon


Tämän päivän Savon Sanomissa ilmestyi juttu meidän bloggaamiseen liittyen. Viime viikolla toimittaja ja kuvaaja kävi, ja oli kyllä hienoa päästä tälläiseen juttuun ja lehden kanteen. Paljon on tullut luettua lehtiä ja uutisia, mutta ikinä aiemmin itse ei ole päässyt niin tarkasti seuraaman miten uutinen valmistuu. Kuvista tuli tosi hienoja ja itse lehdessä ja netissä oleva teksti on onnistunut!


  TÄSTÄ linkistä pääset lukemaan nettiversion.38 kommenttia:

 1. Tuolla kun sanottiin että "monet pitävät tyttöjä idoleinaan." Niin pakko sanoa, että vaikka olenkin jo 24-vuotias, niin silti ihailen teitä paljon: olette niin reippaita ja hoidatte hevosenne ( ja tallin!) niin hyvin! :D Itse en ikinä jaksais raahautua joka viikko hevoseni kanssa useampaan otteeseen maneesitallille ja jotenkin te vaan pidätte kaikki paikatkin aina niin siisteinä ja järjestyksessä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvä juttu :) ja hyvä postaus + kiinostava :D

   Poista
 2. Olin tosi innostunut teidän lehti uutisesta😸

  VastaaPoista
 3. Ei pahalla Tiiaa kohtaa mut noissa kahessa kuvassa missä Lilli ja Voitto on mukana nii sil on aik hauskat ilmeet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin on muka oikeus sanoa kelle tahansa mitä tahansa, kunhan sanoo "ei pahalla". "Ei pahalla oot aivan helvetin ruma" ... aaa eihän se sit mitään ku se oli "ei pahalla".

   Poista
  2. Eikös se oo mun oma asia mitä mä laitan. Toiseks mä en sanonu et tiia on helvetin ruma tai mitään sellast. Ja ei olekkaan oikeutta tehä nii vaik sanoo ei pahal mut oisko mun pitäny laittaa et "anteeksi arvon neiti että sanon näin mutta sinulla oli aika hupaisat ilmeet kahdessa kuvassa" Oliko parempi? Ja siis omg mä sanoin sen läpäl voi jeesus ootteko noi tosikkoja :D

   Poista
  3. Se panostus on varmaan pikkuisen vaikeaa jos kotiin ei pääse reilusti ennen kolmea, jolloin pimeys jo alkaa tulla, neljän maissa alkaa olla jo tosi pimeää, jolloin kuvista ei oikein tule mitään. Tiiahan postailee paljon nyt juuri tämän saman syyn takia valmennuksista, joissa Pinja ei käy Lillin kevyen käytön takia -> et voi verrata sitä että "Tiia jaksaa postata sinä et".

   Poista
 4. Te ootte mun idoleita :D Kiva et pääsitte lehteen! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä et pääsitte lehteen! Ootte mun idoleita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on munkin idoleit :D

   Poista
 6. Hienoa! Ootte todellaki ansainnu ton lehtijutun! <3 jatkakaa samaan malliin :D

  VastaaPoista
 7. Vau, ompas teillä paljon ruusukkeita ja kiva oli toi lehtijuttu! Valmistauduitteko mitenkään siihen että toimittajat tulee? Varmaan ainakin siivositte vähän tallia (vaikka onhan se aina suht. siisti) ja harjasitte hepat? Lilli ois halunnut näköjään yksityiskuvan ainakin ekasta kuvasta päätellen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) siivoiltiin talli vähän normaalia paremmin, järjesteltiin tavarat ja pikaisesti harjailtiin hevsoet ihan viimeisenä ennen toimittajien tuloa.

   Poista
 8. Ootko poistanu ask.fm? :O

  VastaaPoista
 9. Siis ootte on niin ansainnut :). Tossa viimesessä kuvassa näytit ku sua ei olis yhtään kiinostanut ( ei siis pahalla). Ja hyvi kuvia!:)

  PS. Hyvä toi eka kuva Lilli.

  VastaaPoista
 10. Hieno juttu! Teillä molemmilla on kyllä mahtavat blogit, ja ovat mun kaksi lempiblogia :)

  VastaaPoista
 11. Hyvä lehtijuttu oli! :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 12. Pinja sä näytät jotenkin väsyneeltä/räjähtäneeltä jossain kuvissa ja Tiia näyttää mielestäni muutamassa kuvassa hamsterilta ;) En tiedä miksi XD XD

  VastaaPoista
 13. Olette kyllä ansainnut tämän lehti jutun!:D Ootte molemmat niin kauniita!:D:-)

  VastaaPoista
 14. Hyvä! Onko kalle k vai racesafe parempi? Onko yhtä joustavia ja minkälaisii päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankala sanoa kun oma Kalle K oli tosi pieni jo, ja Racesafea en ole niin kauheasti käyttänyt. Mutta ehkä itse tykkään ulkoanäöltä ja suojaavuudelta enemmän Racesafesta, se on hitusen huonompi päällä kun KalleK ainakin itselleni, mutta kannattaa testailla mikä tuntuu itsestä juuri sopivalle jos olet ostamassa :)

   Poista
 15. Varmaan tosi kivaa päästä lehteen :D Jossain kuvissa näytät Pinja väsyneeltä :( :/ :D

  VastaaPoista
 16. Ite Oon Ratsastanut N. 1 vuoden ja meinaan hankkia omaa hevosta niin mitä neuvoja antaisit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) kannattaa etsiä juuri sellainen täydellinen opetusmestari ensimmäiseksi hevoseksi joka on kiltti ja todella helppo käsitellä. Sitten vaan hyvät valmentajat ja asiantuntevat ihmiset jotka neuvoo alkuun ja katsoo vähän perään.

   Poista
 17. Olen tykännyt blogistasi ja lukenut anonyyminä jo pitkään, mutta nykysin postauksia tulee aika vähän joten ei mielestäni enään niin hyvä.

  VastaaPoista
 18. Tosiaan, miksei enää tule postauksia? Mikset vastaa kommentteihin? Tuntuu ettet tee mitään blogisi eteen mutta ilmaisia tuotteita hankit silti yhteistyökumppaneilta.. Oletko huomannut, että kommenttien määrä on laskenut?
  Ymmärrän, että sinulla on kiireistä lukion kanssa. Mutta niin on muillakin bloggaajilla, jotka pyörittävät vielä joulukalentereitakin. Ja kyllähän tiiakin jaksaa postailla, joten toivoisin sinultakin varmasti sen verran aikaa löytyy! Ulkoasusi on kiva, ja tapasi kirjoittaa mukava. Olet superkaunis ja Lilli söpö, joten teistä lukisi mielellään ! Toivoisin siis panostusta blogin suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se panostus on varmaan pikkuisen vaikeaa jos kotiin ei pääse reilusti ennen kolmea, jolloin pimeys jo alkaa tulla, neljän maissa alkaa olla jo tosi pimeää, jolloin kuvista ei oikein tule mitään. Tiiahan postailee paljon nyt juuri tämän saman syyn takia valmennuksista, joissa Pinja ei käy Lillin kevyen käytön takia -> et voi verrata sitä että "Tiia jaksaa postata sinä et".

   Tää meni nyt teknisten vaikeuksien takia väärän kommentin alle, mutta laitan tän nyt sit tähän uudestaan ;)

   Poista
  2. Valitettavasti aina en pysty postailemaan arkena, ja kaikkia syitä en voi edes blogissa kertoa niinkuin varmaan ymmärrätte. Vasatilen kommentteihin aina kun pystyn ja postailen myös aina kun vaan voin :)

   Poista
 19. Hei Pinja sinä ja Tiia ja Lilli ja voitto mun paras kuva

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.