sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Blogin ulkoasu kriisi ja ratsastuskuvia

Moni varmaan huomasikin että blogi oli suljettuna nyt päivän :D eilen aloin vaihtamaan innoissani banenria ja kun sain sen vihdoin blogiin en ollutkaan enää tyytyväinen. Nyt olen eilisen illana ja tämän päivän tuskaillut asiaa ja yrittänyt tehdä uutta ulkoasua. Tällä hetkellä blogissa on nyt vähän ei talvinen banneri, mutta se saa luvan kelvata kunnes saan jostain parempaa. Jos joku on etevä bannerin tekijä ja haluaa koittaa tehdä talvista banneria niin saa lähettää sähköpostiin!

Sini minun pikkusisko teki vihdoin meidän koiralle Armille oman blogin. Tästä linkistä pääset blogiin. Moni kyselee aina Armin kuulumisia täällä, niin nyt silläkin on ihan oma koirablogi. Saa nähdä miten blogin alkuun saanti sujuu ja kestää aina hetken ennenkun kirjoitus ja kaikki lähtee sujumaan kunnolla.

Muutama kuvanen myös tähän postaukseen kun ratsastin Lillillä viikonloppuna omalla kentällä. Kentällä on paljon lunta, ja Lillillekkin alkaa olla jo kunnolla vastusta jos ratsastan kunnolla. Varsinkin ravissa tuntee hyvin miten se venyttää hyvin jalkoja.


Käyn aina alku- ja loppukäynnit tiellä, jossa ei ole lumen vastusta niin lihakset pääsevät vertymään ja palautumaan paremmin. Ratsastus sää oli vähän ikävä ja olin ihan jäässä kun vihdoin pääsin talliin. Olin vielä ennen omaa ratsastusta kuvannut Tiia ja Voittoa kentällä niin siinäkin välissä ehti tulla kylmä.


Lilli oli ihan hyvä, varsinkin laukassa työskentelin pitkästä aikaa vähän enemmän ja siirtymiset onnistui kivasti. Tein paljon pieniä välikäyntejä kun Lillillä oli suhteellisen kevyt ratsastuspäivä ja se sai vähän enemmän vastusta lumesta. Talvella kyllä hyvä mennä hangessa niin hevosten liikeradat vähän isonee, ja Lillikin joutuu nostamaan sen takajalkoja eikä vaan suorilla jaloilla sipsuttaa menemään :D


Ratsastuksen jälkeen meidän serkut Nerea ja Einar ratsasti vielä Lillillä, mutta niistä tuli sen verran paljon kuvia että lisäilen ne vasta seuraavaan postaukseen.Älkää ihmetelkö jos ulkoasu nyt on vähän vaiheessa, yritän vielä vaihdella kaikki värit oikeiksi ja saada osaset oikeille paikoille niin näyttää paremmalle. Mitä mieltä olette bannerista?

42 kommenttia:

 1. Tääkin on omalla tavallaan kiva banneri, et ei tarvii hätäillä uuden kanssa, kestää tääkin taatusti ainakin jonkin aikaa :) Lilli näyttää oikein mukavalle kuvissa. Hyvää loppuvuotta sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksanut alemmas mennä laiskuuttani, mutta mustaki toi on tosi kiva banneri! Ihanan yksinkertanen, mut omalla tavallaan myös näkyvä. Tosin se mitä siihen vielä kaipaisin olisi blogin nimi! ;)

   Poista
  2. Juu kiitti! ja meinasin laittaa sen mutta näytti nin oudolle, pitäää tänään kokeilla uudestaan :D

   Poista
 2. Banneri on ihana! Mut miks banneris ei oo blogin nimeä :D Ja voin yrittää tehdä bannerin! Saakos käyttää blogista iha mitä kuvia tahansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti aj en saannu laitettua sitä vielä :D ja kyllä saa jos tekee banneria jota ei itse käytä missään!

   Poista
 3. Toi banneri on kyllä tosi kiva, saisi musta vaan olla jossain kohtaa banneria blogin nimi:D

  VastaaPoista
 4. Banneri on kiva, en edes hoksannut, että nimi puuttuu, ennenkuin ylempi kommentoija sanoi. Ja sama kysymys kun ylemmällä anolla. Saako blogista ottaa mitä vain kuvia banneriin, jos sellaisen tekee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saa ja en saannut laitettua sitä mihinkään vielä :D

   Poista
 5. Kiva banneri! Tuli mieleen, että minkä kokoinen tuo sun kypärä on? :)

  VastaaPoista
 6. Hieno banneri!En mäkään huomannu et nimi ois puuttunu ennen kuin huomasin nuo ylemmät kommentit ja katsoin sitä uudelleen:D

  VastaaPoista
 7. Oii hieno banneri! Ihanan simppeli mutta silti tyylikäs. Värimaailma myös kivasti vähän erilainen moniin muihin talvibannereihin verrattuna. Kiva että Sinikin päätti pistää blogin pystyyn, kiva päästä lueskelemaan koirajuttujakin :)

  VastaaPoista
 8. Minkä kokoinen banneri pitäisi olla? Se on todella tärkeä tieto, ettei tuu liian pientä tai liian isoa banneria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän vähän riippuu minkä mallisen siitä haluaa itse tehdä, mutta ainakin leveys pitää olla 1200 pixeliä ja korkeus ehkä siinä 300-500px välillä :)

   Poista
 9. Mä voisin yrittää tehdä banneria. Onko kokona se perus 1000 x 400px? :) Ja kiva kun Sinikin teki blogin, jäin heti lukemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva ja ehkä leveämpi olisi parempi joku 1200 :)

   Poista
 10. aivan ihana banneri!

  VastaaPoista
 11. Banneri kaipaa kyllä jotain väriä, ehkäpä punaista? Tai sitten jokin hyvin erottuva teksti, jossa olisi blogin nimi :)
  Muuten kyllä tykkään, pientä ehostusta!
  Ihania kuvia, meillä oli kanssa kylmä täällä pohjoisessa. Puki kunnon vaatteet niin ainoa mikä meinas jäätyä oli naama, muttakun ei nyt mitään kommandopipoakaan kehtaisi laittaa :D

  VastaaPoista
 12. Ettekö te lanaa/auraa kenttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan vielä kun lunta on kohtuullisesti ja kunhan vaa ratsastaa niin se litistyy :D

   Poista
 13. Aijai, huomaa kyllä naamasta että on ollut kylmä!
  Tuo väliaikainenkin banneri on kyllä tosi hyvä, mutta siitä on unohtunut (tai jätetty tietoisesti pois) blogin nimi, mikä ainakin minua häiritsee.

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva, että Sinikin sai uuden harrastuksen! Ainut mikä vaan häiritsee on se, että blogi on aivan liian teidän näköinen. Te selvästi olette tehneet ulkoasun tiedän näköiseksi, ei Sinin. Lisäksi videot ovat teidän käsialaa ja kirjoittaminenkin on sitä laatua, että 11-vuotias ei osaa tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se että 11 vuotias ei vaan voi osata vielä pitää itse blogia joten autellaan Tiian kanssa alkuun, ja Sinille kaikki on ihan uutta joten joudutaan alkuun muokkailla videot, kuvat ja tarkistella kirjoituksia :) Pikkuhiljaa sitten tulee rutiinia ja se osaa itsekin alkaa tehdä asioita!

   Poista
 15. Tosi kivan näköistä :-) Tääkin ulkoasu on ihan kiva näinkin. Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 16. Kiva banneri :)
  Taidan alkaa nyt tätäkin blogia seurailla kun seuraan jo Tiian ja Sinin blogiakin ;)

  VastaaPoista
 17. Ihana banneri. Yksinkertainen ja hieno. Ihania kuvia. Kiva että Sinikin teki oman blogin jään innolla odottelemaan.

  VastaaPoista
 18. Älä hätäile uuden bannerin kanssa, tämäkin on tosi upea! Ihania kuvia sinusta ja Lillistä! ♥

  VastaaPoista
 19. Bannerikilpailu olis kiva !(:

  VastaaPoista
 20. Ihana ulkoasu ja banneri varsinkin! Nythän teidän jokaisella eläimellä on vähän niikun oma blogi. Vaikka sulla on myös paljon muutakin kuin Lilli juttuja;) Vie Lillille, Voitolle ja Armille terkkuja ja rapsutuksia!❤❤

  VastaaPoista
 21. Ihan kiva banneri vaikkei olekaan niin talvinen, eli ei kannata panikoida uuden suhteen :) Hienoja kuvia, ihailen aina kaikkien blogien talvella otettuja kuvia kun ae lumi vaan tekee niistä niin hienon näköisen.. Sinillä oli kiva blogi ja halusin heti liittyä lukijaksi :) Aiotko sä lukea Sinin blogia tai luetteko muutenkaan Tiian ja Sinin kanssa toistenne blogeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) ja luetaan aina toistemme blogeja ja autellaan Siniä alkuun sen blogin kanssa

   Poista
 22. Voin yrittää tehä bannerin.Käykö jos käytän blogin kuvia? Mikä sun sähköposti osote oli?

  VastaaPoista
 23. Sulla on aina niin ihana ulkoasu ♥

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.