torstai 13. marraskuuta 2014

Blogiportaali

Tänään monessa blogissa tulette törmäämään uutiseen, eli Blogitalliin. Minunkin blogi on nyt mukana meidän uudessa blogiportaalissa. Uutinen on varmasti yllättävä ja herättää monenlaisia ajatuksia. Itse odotan innolla tulevaa, on mukava nähdä miten kaikki kehittyy. TÄSTÄ linkistä pääset heti tutustumaan portaalin sivuille.

Monelle varmasti sana blogiportaali on täysin tuttu, mutta selvyyden vuoksi kerron vähän portaalin ideaa. Blogin ulkoasu ei tule paljoakaan muuttumaan, eikä sisältö muutu millään tavalla. Sivun yläreunaan tulee ainoastaan kapea Blogitallin palkki. Blogiportaaliin kuuluu suosittuja, laadukkaita ja kaikille inspiraation lähteinä olevia hevosblogeja. Mukaan ollaan pyritty valitsemaan monen tyylisiä ja erilaisia lajeja harrastavia hevosihmisiä jotka ovat innokkaita bloggaajia. Portaalissa on esittely kaikista bloggaajista jotka ovat mukana.  Etusivulle tulee mm. mielenkiintoisimpia postauksia blogeista, haasteita sekä ammattilaisten kirjoituksia ja haastatteluja. Tavoitteena on olla aktiivinen kaikin puolin ja jatkaa bloggaamista normaalisti tuttuun tapaan!


Lisää tietoa voi halutessaan lukea Tiian blogista21 kommenttia:

 1. Kiva tä blogi juttu, pitää käydä katsomassa tuota sivua :)

  VastaaPoista
 2. Mä en nyt tajunnu, vaikka kuinka luin, niin mikä tää blogiportaali on?:D

  VastaaPoista
 3. En kyl oikeen tajunnu..
  Mutta mahtava ides

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä tosi yllättävä mutta kiva juttu, innolla ootellaan tulevaa... c:

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu 😊 maailmammetakana.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus ;) Mä en tiiä mistä tää tuli mieleen... Mutta mikä on pahin juttu mitä oot loukannut? Ratsastuksessa ja muuten vaan... En tiiä mistä tuli mieleen :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja pahin ehkä kun nilkasta murtui kehräsluu kun tipahdin Lilliltä maastosta.

   Poista
 7. Ite oon tykännyt blogiportaalista. : )

  VastaaPoista
 8. hieno juttu tää blogi talli tettekö teijän kaikkien keppareitten esittelyy kinnostais

  VastaaPoista
 9. Hieno juttu! Mutta eikö olisi järkevää, että kaikki blogitalliin kuuluvien blogien postaukset päivittyisivät etusivulle, niin siitä olisi helppo seurata kaikkia? Omasta mielestäni sillälailla blogien seuraaminen vain olisi vaivattovampaa. :)

  VastaaPoista
 10. Moi Pinja! Sinä ja Tiia ootte parhaita, sanatkaa ei riitä sitä teille kertomaa. Ja seuraankin teidän blogeja ja videoita päivittäin. Ois kiva jos tekisit lillin ruokinnasta postauksen joskus, mulla on myös poni joka muistuttaa vähän lilliä... On muuten ihmeellistä ettei olla ikinä "törmätty" missään hevostapahtumissa,kaupoissa,tien päällä... kun asutaan kuitenkin aika lähellä teitä. Terkkuja! ps. soikaiset kaikki sun kauneudellas!

  VastaaPoista
 11. Teetkö joulukalenterin? Saako heittää siihen postaus idean?
  Blogitalli on kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
 12. Miksi uusinta postaustasi ei näe?!

  VastaaPoista
 13. Olisin halunnut lukea uusimman postauksen...mihin se hävisi? Kiinnostaisi lukea se! Mutta olen tässä miettinyt että sun blogi on parantunut tosi paljon lähi aikoina. Tässä blogissa on jotain tosi kivaa ja "kotoista". Pakko kyllä sanoa että olet kerrassaan loistava bloggaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasti sanottu! tuollainen aina ilahduttaa jos lukijat on sitä mieltä että blogi paranee :) Postauksen kanssa oli vähän ongelmia, nyt lisäsin uudestaan niin että pitäisi näkyä kaikilla.

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.