lauantai 25. lokakuuta 2014

Horse Showssa, 1. päivä

Moikka! Kirjoittelen nyt täältä hotellista Helsingistä. Eilen ennen lähtöä ratsasteltiin hepat aamusta jäisellä kentällä, siitä sitten suoraan lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä. Isi ja Sini hoitelee hevosia onneksi viikonlopun ajan, pitää nyt vaan toivoa ettei Lilli ja Voitto ala possuilla kun ei ole liikutusta. Vähennettiin kauraa ja lisättiin heinää niin ei ainakaan jää liikaa energiaa riehumisen. Ajoaika oli vajaa 5 tuntia, joka meni ihan nopsasti. Helsingissä jäätiin suoraan Horse Showhun ja oltiin siellä iltaan asti. Kaikkia väsytti ja uuvutti koko päivän istuminen joten lähdettiin kyllä jo viimeisen luokan aikana pois joskus 23 aikaan hotellille raitiovaunulla. 

Tänä vuonna erilaista oli myös, että valot sammutettiinn välillä, kun ei ollut tapahtumaa kentällä.
Tänään sitten käydään myös Indiedaysin tapahtumassa ja jatkeetaan Horse Showssa. Meillä on koko viikonlopun hyvät samat istumapaikat, ollaan kuvailtu videopostausta ja otettu paljon kuvia. Tiia juuri lataa ensimmäistä osaa videosta, joten sekin saadaan jo tähän postaukseen :)


Uusi paikka, Jäähalli oli aika erilainen kun viimeuosien Hartwal areena johon on tottunut. Tunnelma oli vähän erilainen, mutta kyllä siihenkin varmaan tottuu. Expo alueella ei ollut nyt ehkä ihan niin ruuhkaista ja yritettiin katsella sopivia välejä luokkien aikana jolloin siellä ei olisi paljoa porukkaa. Ostin jo eilen yhden tosi jännän jutun itselleni, mutta sitä en vielä paljasta millainen se on. Katseltiin Lillille myös kevyttä ulkoilu loimea, ja oltiin jo lähellä ostaa yksi, mutta sitten väri ei ollut kauhean hyvä joten jatketaan etsimistä, koska sillä ei ole kiire.
 


Kun lähdettiin aamulla talliin, taivas oli ihan pinkki, ei ollut oikeen aikaa jäädä kuvailemaan, mutta Lillistä tuli yksi ihan kiva kuva kun se söi heiniä tarhassa. Oikean puolinen kuva pellolta. Myöhemmin on tulossa postausta kun käytiin ratsastamassa pellolla taas yksi päivä. Nyt ei voinut mennä yhtä vauhdikkaasti mitä kesällä, kun pelto oli jo luminen, mutta hyviä kuvia ainakin saatiin otettua. Nyt pitää alkaa valmistautua lähtöön, huomenna sitten varmaan taas postailen jos tulee sopiva väli!

21 kommenttia:

 1. Soot kaunis! :) kiva video!

  VastaaPoista
 2. lilli on SÖPÖ!
  sä oot KAUNIS!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva video, vaikka olikin joskus aika sumea vaikka videon laatu mutterista oli täysillä. Johtuen varmaan pitkästä putkesta. (?) Mukavaa kun tulee videota tästä tapahtumasta kun en päässyt tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voi olla että video oli huonosti tarkentanut jossain koht, mutta mutterista sen laadun vaihto ei vaikuta vaan heti, vaan vasta sitten kun se huonomalla laadulla ladattu kohta loppuu :D

   Poista
 4. Monena vuona olette olleet horse showssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en ihan väärin muista niin 3 tai 4 vuonna ollaan käyty ainakin :)

   Poista
 5. Kivoja kuvia, Ja varsinkin se jossa olette molemmat! <3

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva Lillistä ja ihana video harmi että en itse sinne pääse ku matkaa on 854,7... pitäkää hauskaa ja matka ei sinäänsä olisi ongelma mutta joutuisin lähtemään yksin..

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja kiva videopostaus! :) ♥

  Miten nuo videot saa tollei isoiksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Pitää vaan vaihtaa upotuskoodissa isommaksi niitä lukuja niin tuo muuttu, googlaamalla löytyy tarkemmat ohjeet...

   Poista
 8. Tosi kiva postaus:) ♥

  VastaaPoista
 9. Eilinen horse show oli tosi kiva ja ihanaa et pääsi tapaamaan teitä❤️👌

  VastaaPoista
 10. Tosi kivoja kuvia:)Katoin sitä esteratsastusta telkkarista eilen:)Harmi,kun en päässyt paikalle..

  VastaaPoista
 11. Milloin on tulossa seuraava videopostaus HIHSISTÄ?Tooooosi hyvä postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ehdin tehdä valmiiksi ja saadaan videot koottua :)

   Poista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.