maanantai 15. syyskuuta 2014

Tämän vuoden Horse Showsta

Moikka!  En ole tainnut vielä erikoisemmin postailla tulevasta Helsinki International UB Horse Showsta joka on tänä vuonna 23. - 26.10. Ollaan menossa jos nyt oikein muistan niin perjantai - sunnuntai päivinä. Odotan innolla taas perinteistä Horse Showta, tällä kertaa tapahtuma on jäähallissa, eikä hartwalilla joka on kivaa vaihtelua. Monta päivää putkeen ratsastusta, hienoja hevosia ja kiva päästä kieretelemään expo aluetta. Minä ja Tiia siis tullaan, todennäköisesti meidän kavereiden kanssa. Jonkunlaista tapaamis juttua järkätään niinkun viime vuonnakin, mutta siitä lisää informaatiota lähempänä. 

Tänäkin vuonna Horse Showssa on paljon esteratsastusta, mailman parhaimmat ratsasajat ja heidän hevoset, Amateur- ja Junior Tourit, paljon tapahtumaa, väliohjelmia, näytöskiä ja tietenkin expo alue. Uskon että ei ehkä ihan koko viikonloppua jakseta olla aamusta iltaan Horse Showssa, joten käydään myös muualla samalla reissulla. Nyt pitää jo alkaa miettiä mitä sinne pakkaa mukaan ja mitkä vaatteet laitan.

Ajattelin nyt tähän samaan postaukseen laittaa näitä vanhoja videoita, niin niistä näkee ehkä parhaiten vähän millainen tapahtuma on kyseessä. Tuntuu että nuokin oli ihan vähän aikaa sitten, mutta jotenkin näytetään niin erille. Onhan tässä parissa vuodessa ehtinyt kasvaa ja muuttua aikalailla. Tänäkin vuonna sitten taas varmaan kuvaillaan videopostauksia, kun niistä on aina tykätty niin paljon! 


Ensin tämän vuoden Horse Shown pieni esittelyvideo joka tehtiin jo vähän aikaa sitten Tiian kanssa, siinä vähän uudistuksia ja muuta tietoa. Vuoden 2013 ja 2012 videopostaukset löytyy myös alempaa.Oletteko te tulossa tänä vuonna Horse Showhun?

41 kommenttia:

 1. Saapa nähdä... Äiti oli innoissaan lähdössä, kunnes näki lippujen hinnat, joten ehkä me ei nyt sitten tullakaan... Kaipa niitä näkee televisiostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoita pahalla, mutta minun mielestä ei tule televisiosta.

   Poista
  2. En osaa sanoa, mielestäni kyllä pääluokat ainakin on joskus tullut ihan televisiosta :)

   Poista
 2. Kiva postaus, vaikuttaa tosi kivalta tapahtumalta kun nuo hevostarvikekojutkin ja kaikki! Ja ihana tuo koira ja hevonen tuossa aika loppupuolella viimeistä videota:) Tulen tuonne tänä vuonna ensimmäistä kertaa kun sain semmosen lahjakortin :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!Me mennään varmaan Tallinan Horse Show:hun koko talliporukan kanssa.Muuten tekstissä "mailman" ;)

  VastaaPoista
 4. mun olis tänä vuonna tarkotus tonne tulla jos aikataulut antaa periksi ja kyydit onnistuu :) en oo ikinä ennemmin ollut tuola kun asun niin kaukana, mutta toivottavasti tänä vuonna onnistuu! onko tuolla paljon myytävää tavaraa ja jos on niin minkä hintaista? minä päivänä on paras tulla, vai onko noi kaikki päivät samanlaisia? noi lippujen hinnat on kyllä todella kalliit, että onko toi tapahtuma noin ns. ''kiva'', että siitä viittii noin paljoo maksaa? :D olisin ihan innossa tulossa, mutta saa nyt nähdä ku hotellissa pitäisi yöpyä yms. kun oma koti on niin kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva :) expo alueella on tosi paljon erityyppisiä, on ihan super kalliita juttuja mutta sitten ihan perus merkkejä ja tuotteita, tuolla on myös tosi hyviä alennuksia lähes kaikissa liikkeissa jotka on myymässä. Ja on hinnat vähän yläkanttiin, mutta on tuo kyllä sen arvoinenkin että mielellään maksaa sen verran :D Suosittelen kyllä jos vaan mahdollista joku vuosi mennä!

   Poista
 5. Tulossa ollaan! Eka kerta ja ois huippukivaa nähä teijät:D Tiedätkö mitä eroa on normaali- ja fanikatsomoilla?:) Missä yleensä olette yötä(meinaan: hotelli, tutut ym?

  VastaaPoista
 6. Ollaan oltu kerran kun ehdittiin ostamaan hyvästä alennuksessa, mutta nyt ei mennä kun on niin kallista. Yritetään päästä joku toinen kerta. Tai sitten vain tyytyä katsomaan tv jos tulee. ;D

  VastaaPoista
 7. Mä tuun vasta ekaa kertaa ja tuun nyt äitini kanssa ja oon kerran livenä nähnyt teidät Hippolan klinikalla mun kaverin kanssa:) Ja toivon et nään teidät siellä ja jos nään tuun moikkaamaan ja jos äitille käy (pakotan) niin tuon Lillille ja Voitolle jotain♥ Ja mä niin haluan teidän videoon :3 Hippolan klinikka videossa meidän auto näykyin siinä :D Terkuin; Suurin faninne koko maassa!♥ Nähdään sitten siellä!!!!!:)

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus!:) Mä oon ite kans tulossa.<3

  VastaaPoista
 9. Mun olis tarkotus tulla esitymään siihen shetlanninponien Grand Nationaliin

  VastaaPoista
 10. Olin 2012!! ❤ :) Oli toosi mukavaa, mutta kun olin silloin vasta 8 nii väsytti tosi paljon tulla 1,5h takasin= nukahdin autoon, kotona klo 12 yöllä..Mahtava esitys ja ihanat hevoset, ei valittamista! ;)

  VastaaPoista
 11. Mä tuun lauantain ja sunnuntain

  VastaaPoista
 12. En oo ikinä ollu horse showssa...:\ Mut apassionatas kerran ja se oli kyllä kans ihab mieletön hevosshow <3 suosittelen joskus käymää sitäki kattomasa ;)

  VastaaPoista
 13. Hei mää olisin ehkä tulossa lauantaina kaverin kanssa, mutta se expo alue olis omien heppojen kannalta "tärkeä" et onks lauantaina tai sunnuntaina mahdollisuus mennä shoppailemaan heppajuttuja exposta? Jos on lauantainakin mahdollisuus shoppailla ni täytyykö sinne ostaa lippu kans kute to ja pe?
  Yritin ite etisä, mutta en vastausta löytäny tai sit en vaa osaa hakea oikeilla sanoilla :/
  Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saa mennä ja ei tarvi erikseen ostaa lippua jos on näytöslippua jo:)

   Poista
  2. Jos ostaa näytös lipun käsittääkseni sillä pääsee automaattisesti expoon, mutta jos ei osat muuta lippua, niin expoon on erkseen myytävänä lippuja. Ja horse shown sivuilta näkyy aukioloajat, mutta lähes koko päivän ne on avoinna ja siellä on tosi paljon eri myyjiä ja merkkejä yms :)

   Poista
 14. Minä. ja melkeimpä meidän koko talliseura ollaan tulossa horse showhun! Tallin omistaja on järjestänyt meille kaikille jotka on ollut ahkerina ilta- ja aamutalleissa, talutellut talutustunneilla ja muutenkin ollut apuna :) joten siis olen tulossa, en oo ikinä ennen käyny siellä, jännitää hirveesti :)

  VastaaPoista
 15. On ollut kovaa kiirettä ja nytten sitten lueskelen näitä postauksia! Tykkään tuosta bannerista pidä se vielä ainakin vähän aikaa :). Tuun varmaan sinne horse showhun jos äippä suostuu ja joku kamu tulee mukaan...

  VastaaPoista
 16. Onko teillä jotain 33-34 koon ratsastus saappaita/kenkiä myytävänä, tai jotai aika pieniä chapsejä?

  VastaaPoista
 17. Kun lueskelin noita kommuja nii tuli mielee et onko ärsyttävää vastata/lukea noin paljon kommentteja ja muuten en pääse sinne :( Tulisin todellakin jos pääsisin ja tulisin kattoo teit !!! Ootte niin kivoja!! <3 <3

  VastaaPoista
 18. Mulla noi kuvat kun katon kännyl Nii ne kuvat on Nii isoi et mun pitää aina siirtää näyttöö sivulle. Et jos on vaik kaks kuvaa vierekkäin Nii mulla näkyy Siit ekast noin puolet... Näkyykö ne miten sulla jos katot kännykästä? Nimittäin muissa blogeissa ei ole tuota ongelmaa. Vai oletko vain laittanut ne isoiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, puhelimessa voi olla joku lagaus, tai sitten blogissa. Ainakin mobiili versiossa pitäisi olla kuvat oikeassa suhteessa pienenä blogissa :)

   Poista
 19. Tuleeko videopostausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lue postaus jos sitä meinaat että tuleeko horse showsta :)

   Poista
 20. Siis expo alue ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se alue missä on myyjiä ja niitä kojuja ja liikkeitä myymässä yms mainostamassa :)

   Poista
 21. Moi :) Ois kiva tietää että mitä ne liput tonne tapahtumaan maksaa ku en tiiä yhtään :D en oo ollu tuola ennemmin mutta haluaisin kovasti ja jos te ootte sielä nii ois kiva nähä teidät :3 en vaa tiiä että uskallanko tulla puhumaan ku oon niin ujo mutta :Dd ja ei liity nyt tähä postaukseen mutta miksei sinillä ole omaa hevosta/ponia ?
  Olis kiva jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :) ja siniä ei oikein innosta ratsastus..

   Poista
 22. Mä tuun!!! Nähdään siellä

  VastaaPoista
 23. Maksaako sinne expo alueelle pääsy ? :D

  VastaaPoista
 24. Mun kaveri (Pinja) ratsastaa siellä Miss of the universum nimisellä hevosel

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.