lauantai 6. syyskuuta 2014

Ratsastustunnilla

Moikka! Nyt kerron vähän maanantain tunnista. Ostettiin nyt tuntikortti ja alan taas syksyn käymään vakituisesti Keskimäen ratssatuskoululla. Kiva päästä hyppäämään taas pitkästä aikaa kunnolla, toivottavasti kelit pysyy nyt pitkään hyvänä niin voidaan mennä kentällä normisti. Illalla kyllä alkaa hämärtyä aiemmin joka kerta, joten saa nähdä millaista videota tulee jatkossa.

Tällä kertaa mentiin ekana kentällä alkulämmittelyt ja muutama hyppy pystylle. Sitten siirryttiin pellolle. Menin Iinalla ekaa kertaa ikinä, odotukset oli matalalla, mutta se oli todella kiva lopulta hypättäessä. Pellolla varsinkin se sai vähän enemmän vauhtia joten selvittiin kaikista esteistä, jännitti kyllä alkuun miten onnistuu, kun kentällä alkuverkka ei oikein sujunut vauhdikkaasti. Pellolla oli muutama este ylämäkeen, mentin niitä sitten linjoina ja ekana vähän pienempää ja lopussa sitten isompaa. Iina oli ihan vauhdikas, itse tunaroin muutaman paikan, mutta kokonaisuutena tunnista olen oikein tyytyväinen!


Alkoi taas olla sen verran hämärä että kuvista tuli huonoja ja jouduin muokkaamaan niihin paljon valoa, mutta Tiia otti myös hyvin videonpätkät joten ne tähän loppuun. Video on isolla kameralla ja siinä ei ole automaatti tarkennusta joten nuokaan ei ole mitään täydellistä videota. Toivottavasti nyt jotain näkyy vaikka tällä kertaa oli kyllä kaikki materiaali kuvat ja videot vähän huonolaatuisia.Maanantaina sitten uudestaan. Tulee vähän kiire aikataulu kun ekana on Tiian estevalkku ja ollaan kotona vasta vähän ennen kasia, sitten pitäisi vielä purkaa hevoset ja kahdeksaan ehtiä tuonne tunnille. Koitetaan keretä silti ja äiti varmaan voi kuvailla niin saa sitten jonkin näköisen videokoosteen ratsastuksista :)

46 kommenttia:

 1. Kiva, että pääset hyppäämään kunnolla! Mulla ei näy tota videoo vai onko tarkotuski ettei näy?:D No kiva postaus kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja nyt pitäisi näkyä! :)

   Poista
  2. Mikä oli hepan nimi??-'(

   Poista
  3. Selviää lukemalla postauksen.

   Poista
 2. Tosi kivaa että pääset taas hyppimään kunnolla! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun on videotakin :) Innolla odotan tulevia tuntipostauksia! :D

  VastaaPoista
 4. miks odotukset oliva´t matallalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska oli vaan, en tiedä en ollut ennen mennyt tuolla ja nähnyt vaan joskus muilla ratssatajilla niin en tiennyt mitä odottaa :D

   Poista
  2. Kiva postaus, ja kivaa kun pääset hyppäämään kunnolla :) Onpa kaunis hevonen! <3

   Poista
 5. Ihan sika kiva et pääsit ratsastus kouluun :)!! Mun mielestä oot vaan niin hyvä ratsastaa ja toivon et osaisin joskus samalla lailla ridaa ku sä *-*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D jos tarkoitit Minua :D

   Poista
 6. missä menitte esteet kenellä ponilla menit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saat vastauksen postauksesta kun luet sen:)

   Poista
 7. ai että ihan tunilla

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Ei ole ainakaan minulla varmaan :)

   Poista
  2. onko tiialla helsingissä mitäänkasaa

   Poista
  3. Tiia ei taida niin kaukana käydä kisoissa. Eikös hän ole tähän asti kisannut Kuopion lähellä. Tiia päivittää tulevat kisat, valmennukset, tapahtumat yms. omaan blogiinsa sivupalkissa olevaan "Tulossa"- laatikkoon.

   Poista
  4. Ei olla tulossa helsinkiin ainakaan lähiaikoina. Horse Showta mennään kyllä katsomaan, mutta ei itse kisaamaan :D

   Poista
 9. Huomaa noissa poneissa kyllä eron lilliin ja voittoon! :D

  VastaaPoista
 10. Parempi tuollaiset videot ja kuvatkin kuin ei mitään! :)
  Mahtia että sulla on mahollisuus käydä ratsastuskoulun tunneilla vaikka onkin oma heppa :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä niin hias laukka hepalla että eihän se melkee esteistä yli päässy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekalla videolla tuli liian lähelle jäin odottamaan koska Iina ei oikein kaukaa hypännyt ja lähtenyt pohkeesta. Kyllähän se hyvi pääsi isommistakin, mutta oli sillä ehkä vähän pieni laukka, kaikilla hevosilla ei luonnostaankaan ole isoa hienoa laukkaa ja Iinalla oli vähän pienet töpö askeleet :D

   Poista
 12. Mikset mee Lillillä? Näinn syksyllä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja menee myös Lillillä, mutta koska Lillillä on tullut jo vähän kilometrit täyteen, sillä ei voi enää hypätä kunnolla eikä muutenkaan treenata rankasti. Ja kuten postauksessa mainittiin, Pinjasta on kiva päästä hyppäämään kunnolla, joten veikkaan, että siksi hän käy myös ratsastuskoulussa.

   Poista
  2. Toki ratsastan Lilliäkin normisti, mutta sillä ei voi hypätä tai mennä kunnolla niin siksi käyn myös ratsastuskoulussa :)

   Poista
 13. Vastaukset
  1. Kyllähän se, enhän tunne oikeastaan kunnolla noita ratsikoulun hevosia...

   Poista
 14. Onko ton iina virallinen nimi ka-ina. Se oli ennen varkaudessa ja muutti vissiin tonne. On tutun näkönenki

  VastaaPoista
 15. Eikös tiiankin pitäny tulla tunneille :)?

  VastaaPoista
 16. Mitä varte tol hepal on toi hapsujuttu? hyvin ratsastit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi hta jos meni vääri nii voi korjataon hyyttys otsapann nimi appy juttu on sen takii et ötökät ei hiritse ja kai se

   Poista
  2. Kiitti ja en osaa sanoa, ötököiden takia varmaan, itsekkin vähän ihmettelin samaa mutta oli polttiaisia aika paljon niin varmaan se autto siihen :)

   Poista
  3. muute tiiätsä et miks tai heppa ei käyttänny sellasta ötökkä huppua

   Poista
 17. Tosi kiva, että pääsit kunnolla hyppäämään.Kun ei Lillillä enää voi kunnolla hypätä niin onhan se kiva, että pääset edes jossakin hyppäämään kunnolla ;) Tosi kivan näköstä menoa oli.

  VastaaPoista
 18. Hyvä postaus ja hyvä että pääset hyppää esteitä kun lillillä ei voi.
  Mie ratsastan tuolla tallilla ja oon ratsastanut tolla hepalla ja se on todella kiva.

  VastaaPoista
 19. Jes, ihana kuulla taas kesän jälkeen ratsastuskoulutunneistakin täällä, hyvin sulla näyttää menevän! :)

  VastaaPoista
 20. Tämä ei liity tähän postaukseen, vaan aiempaan. Kun tilasit suojakuoret Oasapilta (ne läpinäkyvät) kauanko niiden toimitus kesti? Itse tilasin samanlaiset ja en malta odottaa niiden saapumista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riippuu ihan missä asuu, meneekö paketti tulliin. Sehän tulee jostain kaukaa joten aikaa voi mennä jos yhtään osaan arvioida niin reilu kuukausi :)

   Poista
 21. Noi maastoesteet meni mun mielestä tpsi hyvin! :) Ja muutenkin oli hyvä postaus :)) Mut hevonen meni vähän laiskasti....

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.