sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kuulumiset

Moikka! Nyt taas ihan perus kuulumisia tässä postauksessa luvassa. Lillillä on nyt saannut jo alkaa ratsastella, lääkäristä sanottiin että piikityksen jälkeen viikko kävelyä ja sitten 1-2 viikkoa kevyttä liikutusta. Vielä ensi viikko mennään kevyesti, en ole vielä laukannut kertaakaan ja mennyt vaan vähän ravia. Käynnissä Lilli on ihan todella hyvä tilanteen huomioiden. Odotin että se olisi mennyt ihan jumiin ja ollut kauhea ratsastaa viikon tauon jälkeen, mutta varmaan siitäkin on ollut kiva mennä nämä pari viikkoa ihan ihan kevyesti. Ensi viikolla sitten lisään asteittain liikutusta ja tavoite on että loppuviikosta voidaan jo laukkaillakkin normisti. Lilli on ollut oikein vauhdikas ratsastaa, viileä ilma on varmasti virkistänyt sitä ja kevyt liikutus, niin se kyllä näkyy kaikessa sen käsittelyssä ja ratsastaessa.

Eilen Lilli oli karannut laitumelta kun kukaan ei ollut kotona, se tuli Tiiaa vastaan kuulemma pihalla sillalla herkkuja hakemaan ja varmaan ihmetellyt missä kaikki on ollut  :D Onneksi Lilli on niin viisas ja muutenkin tottunut olemaan tosi hyvin vapaana pihassa että se tietää mitä ei saa tehdä ja mitä pitää varoa. Ainoastaan nyt syksyllä vaarana on omenat, omenapuut on ihan täynnä omenoita ja jos Lilli tajuaa alkaa etsiä puista syötävää, niin se saattaa syödä ihan liikaa  ja ei varmasti tee hyvää sen mahalle semmoinen. Ei tiedetä kaunko se oli taas vaihteeksi karkureissulla. Voitto oli jäännyt laitumelle se ei onneksi osaa karata, ja illalla kun vielä tutkin jälkiä niin Lilli oli kyllä kävellyt vähän ympäriinsä joka paikassa kasvimaallaa ja pihassa.

Äsken kävin juuri ratsastamassa, Voitto oli jo laitumella niin Lilliä ei yhtään kiinnostunut mennä kentällä ja katsoa kun Voitto syö vieressä. Menin kunnolla käyntiä, väistöjä taivutuksia ja nyt olen yrittänyt kiinnittää huomiota että Lilli kävelee koko ajan tarmokkaasti. Käynti juttujen jälkeen ravailin ihan yhden kierroksen molempiin suuntiin löysin ohjin, sitten tein hetken käyntiä ja loppuun vielä yhdet kierokset molempiin suuntiin ravia ohjat tuntumalla. Hevoset on nyt viimeisiä viikkoja varmasti laitumilla, kun kohta menee yöllä miinuksen puolelle. Tänään ja eilenkin ollaan pidetty niitä kauemmalla laitumella, missä on vielä hyvin syötävää jotta ne voi nyt nauttia viimeiset laidun hetket kunnolla.

Koulua olen ainakin nyt yrittänyt käydä ensisijaisesti, siksi blogin päivittely on vähän jäännyt. Postailen nyt  ainakun on jotain infottavaa tai ollaan ehditty kuvailla tai muuta. Konetta ei tule kauheasti avattua, tai avaan täytyy tunnustaa että katson muutaman jakson pll tai selailen  blogeja, katson videoita ja hoidan muita asioita. Tiialla taisikin olla blogissa jo infoa että ollaan menossa tänäkin vuonna Horse Showhun vissiin kaikkina päivinä (23.- 26.10.), ihana päästä sinne taas ja odotan jo innolla lokakuuta, täytän myös 16 päivä 16 vuotta :DNyt joku päivä pitää mennä eri aikaan Tiian kanssa niin saan kuvia. Lillin lomailun takia nyt vähän hiljaisempaa ollut, mutta postauksia kyllä tulee, ainakin näin viikonloppusin ehdin ja jaksan kirjoitella hyvin...


32 kommenttia:

 1. Musta on ihan super hienoa, ettette myy Lilliä! Moni ois varmasti myyny sen ja ostanu tilalle hevosen jolla voi kisata yms... Kyllä huomaa, että te pidätte hevosia perheenjäseninä, ettekä vaan urheiluvälineinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta :) mutta ei kaikilla välttämättä ole mahdollisuutta vaan pitää kaikkia hevosia jos niillä ei voi treenata. Nyt minunkin koko harrastuksen ja kisaamisen eteneminen pysähtynyt kun Lilli pidettiin. Ei kaikki jotka vaihtaa hevosta uuteen ole välttämättä niin ettei välittäisi niistä muutakun urheiluvälineinä...

   Poista
  2. ootko tulossa helsinkiin ja sos oot nii minne

   Poista
  3. Horse Showhun ollaan tulossa sillon kun se on :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ;)
  Onneksi saatte aina Lillin kiinni :)

  VastaaPoista
 4. Milloin tulee loppujen ratsastustavaroiden esittelyt siis 4/4 esim???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mitään semmoista? siinä on vaan kolme osaa

   Poista
 5. Ihanaa kun on tullut uusi postaus :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOSKA TULEE VIDEOPOSTAUS TAI MYDAY??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu :D ja sitten kun jaksan kuvailla...

   Poista
 6. Oot tosi kaunis kuvassa ja onko voitto vapaana ja mikä puhelin sulla on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Iphone 4s ja niinkun postauksessa lukee Voitto ei pysty olla vapaana...

   Poista
 7. Kun sä tilasit sillon sitä livboxia niin ootko lopettanu sen? Jos oot niin miks lopetit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kolmen kuukauden yhteistyö :)

   Poista
 8. HAASTAN SUT!! haastoin sut blogissni tekemään Tiian blogi haasteen. Ole siis hyvä ja kerro sinun huonot talli tapasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://laivistaili.blogspot.fi/ osoite mun blogiin

   Poista
  2. Juu voisin vaikka tehdäkin, vaikka sattaa tulla aika samoja kun tiialla itsellä :D

   Poista
 9. Mäkin täytän lokakuussa ^^

  VastaaPoista
 10. mitä makuu toi sun jäätelös on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan kannessa lukee :)

   Poista
  2. ok onko tiia tulossa lähi ikona helsinkiin kisaa

   Poista
 11. Lokakuussa mullakin syndet!:)

  VastaaPoista
 12. Meillä on sama synttäripäivä, oon vaa vuotta vanhempi : D

  VastaaPoista
 13. tosikiva bloki ja miten oikeinsait näin hienon mutta voitko tulla joku päivä kattoo mun blokeja niiden nimet minä ja helmi/minä ja hali

  VastaaPoista
 14. Hyvä postaus Pinja :) Hienot Lilli ja Voitto, Voitko sanoo Tiialle terkkuja? ;)

  VastaaPoista
 15. meidän hevonen (Ramoon) hyppää tuolla Horse Showssa :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.