keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Voiton ratsastus

Moikka! Nyt kerron vähän lisää kun ratsastin Voitolla yksi päivä. Videopostaus löytyy tästä linkistä, käykäähän katsomassa jos on mennyt ohi viime viikon videoviikolta. Tiia ehdotti ennen talliin menoa että jospa menisin Voitonkin samalla niin se voisi kuvailla ja videoida ja tulisi hyvää videopostaus materiaalia. En ole mennyt Voitolla kunnolla taas vähään aikaan, viimeksi kun Tiia oli Espanajssa viikon, hoidin Voiton ratsastuksen vaihtelevalla menestyksellä

En ymmärrä vaikka olen Voitolla kuitenkin jonkin verran mennyt, en vaan ikinä opi ratsastamaan sillä :D Aina tuntuu että saa aloittaa ihan alusta ja suunnilleen keventäminenkin on ongelmallista, ei se välttämättä sille näytä mutta itsestä vaan tuntuu että on hukassa Voiton selässä. Tottunut katsomaan paljon Tiian ratsastusta ja neuvomaan ja sanomaan jotain kun katsoo toisen ratsastusta, mutta sitten kun itse nousee selkään onkin avuton olo. Voiton luonteeseen ja "tyhmyyteen" on tottunut kyllä sitä muuten käsitellessä mutta ratsastus on edelleen ihan vieras juttu jota en vaan tajua, tuntuu että Voitto on aina jotenkin yliasettunut tai mutkalla johonkin suuntaan ja laukassa istuminenkin hapottaa jo kierroksen jälkeen.


Itsellä on ehkä vähän liian epätoivoinen ja negatiivinen kuva ratsastuksesta Voitolla, mutta kyllä saatiin kivojakin pätkiä ja Voitto rentoutu hyvin vaikka olinkin vähän hukassa. Tiian ohjeilla selvittiin pitkälle ja alkukankeuden jälkeen tuntui jo ihan kotoisalle istua pojankin selässä :D

Pitäisi varmaan vaan alkaa menemään enemmän ihan kotona, niin saa tuntumaan Voittoon. Olen kyllä paljon mennyt eri hevosilla, kun jossain vaiheessa kaikki valmentajat sanoi että vähän jämähtänyt Lilliin. Nyt olen käynnyt ratsastuskoulussa, mennyt siellä kaikille erityyppisillä hevosilla ja poneilla, sitten olen mennyt omilla heposilla sekä kouluvalmentajan muutamalla hienolla kouluhevosella, joten alkaa jo tulla pikkuhiljaa semmoinen jokaiselle hevoselle sopeutuminen helpommaksi. Huomaa kyllä että Voiton paras ja hienoin askellaji on laukka, siitä on kuultu ennenkin paljon ja itsekkin selässä istuessa huomaa eron esim.Lilliin tai muihin vähän erilaisiin hevosiin. Näyttää niin helpolle kun Tiia menee Voitolla ja hyppää, mutta itse selässä sitten ei olekaan niin helppoa ja joutuu kyllä ratsastamaan ihan kunnolla, kyllähän siihenkin tottuu sitten kun menee paljon samalla hevosella.


Sattui tulemaan vastaan myös muutama vanha Voiton ja minun hyppykuva. Olen hypännyt Voitolla tasan kaksi kertaa näiden 3-4 vuoden aikana mitä se on meillä ollut, kerran kotona ihan muutaman kerran mini pystyä ja sitten kerran ihan estevalkussa. Tässä linkki jos joku haluaa vielä katsoa vanhaa videota. Voitosta kyllä jäi semmoinen muistikuva että se hyppää isosti, hienosti ja heti jos itse ei ole ihan ajan tasalla tai paikka tulee huonosti tulee stoppi. Mutta silloin valkku meni kyllä ihan kohtuullisen hyvin ja selvittiin hengissä kaikista esteistä :D
Nytpä ei muuta tässä postauksessa, toivottavasti jaksoitte lukea kun muutama oli pyytänyt vähän tarkempaa selitystä Voitolla ratssatuksesta :)

56 kommenttia:

 1. Osaat kirjottaa niin hyvin blogia! :)

  VastaaPoista
 2. Hei pinja! millä sä oot tehny tonne sivuun ton animaation ja hyvin menee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlettamalla löytyy instagram gadget blogiin :)

   Poista
  2. Kivoja kuvia varsinki toi eka kuva:D:D:D:D:D:D:D:D<3<3

   Poista
 3. Tiiätkö kauan Oasapin tilauksissa kestää,kun tilattiin sieltä vaatteita mut ei löyetty missä sanottas kaua toimituksessa menee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, monta viikkoa :) ja sieltä tulee kyllä säpöön sitten se ilmoitus että millä aikataululla paketti tulee!

   Poista
 4. Tosi kiva että menit taas välillä Voitolaa! :)
  Ja tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Tää oli toosi hyvä postaus! Selitit hyvin yms. Tälläsiä postauksia jatkossakin!

  VastaaPoista
 6. Kiva, ok, okei, oli aik tylsä. :--(

  VastaaPoista
 7. Hienolta näytti! Tälläset postaukset on kivoja!!:)

  VastaaPoista
 8. Moi! Haluisin et sä vastaisit Pinja kun toisessa postauksessa joku muu vastas mutten silti saanu kunnon vastausta :D Niin että saatko sä uuden hevosen jossain vaiheessa, tiedän kyllä ettet varmastikkaan halua Lillistä luopua ennen kuin pakko sillä en mäkään luopuisi, mutta kuhan kysyin :)

  VastaaPoista
 9. Voisitko joskus tehä semmosen postauksen et meet lillillä vaik ilmansatulaa maastoon? Tai ku luin muitakin kommentteja muissaki postauksissa ni joku oli ehdottanut et teette tiian kanssa kaikki toisella kädellä mitä yleen sä (lähinnä tallihommissa ;D)? Olisko se hyvä idea? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä ihan postaus aiheita tänne, ja käyn useinkin maastossa ilman satulaa :)

   Poista
 10. Osaathan sä mennnä voitolla:D Eikö Tiia anna sun hypätä Votella? On voitto saanu karvasa takas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no en tiiä :D Ja ei oikee kun sehä on niiku tiian hevone ja mite saannu takas karvat?

   Poista
 11. Pinja voitko vastata tähän? Jos saisit uuden hevosen, luopuisitko Lillistä? tai jos annat Lillin Sinille niin ratsastatko sillä enää sen jälkeen?

  VastaaPoista
 12. tosi kiva postaus ja tosi hyvin meette:)

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus :) hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 14. Kiva postaus :) hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 15. Harrastatko muuten jotain muuta kun ratsastusta?:)

  VastaaPoista
 16. Kivaa kun pääsit taas menemään Votella :)

  VastaaPoista
 17. Haastoin sut ! http://kilpakentille.blogspot.fi/2014/07/lempirotuhaaste.html

  VastaaPoista
 18. Saako sulle lähettää vielä postia ? Oon aatellu jo kauan mutta en oo koskan muistannu laittaa sitä postiin :) Ootte tiian kans niin parhaita tyyppejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja en enää ota postia vastaan :)

   Poista
 19. Tosi hyvä postaus!! Selkeesti selitetty ja muuten sul on mielettömän hyvä istunta! Mun mielestä teiän pitäs Tiian kanssa ehkä useemminkin vaihtaa hevosia. Tulis enemmän vaihtelua, kokemusta (vaikka voiton tai lillin tuntiski jo) ja sitä vois hyödyntää sit tulevaisuudessakin.
  Mutta vau toi sun istunta! Käy kateeks :D

  VastaaPoista
 20. Kiva postaus :) Hienosti ainakin näyttää sinulla ja Voitolla menevän!

  VastaaPoista
 21. mun mielestä sä taas saatat mennä jopa paremmin voitolla kun tiia :D tiia osaa ratsastaa voittoa paremmin, mut mun mielestä sä jotenki sovit ehkä enemmän voitolle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah ei todellakaa :D Ja voitto menee hienosti Tiialla mulla vaan ehkä yhden pätkän kerralla...

   Poista
 22. millanen olis sun ''unelmien hevonen''? :D meet tosi hyvin voitolla!

  VastaaPoista
 23. Oikeest ihan sika kiva blogi! ♥ Miten saat laitettuu ton ylöspäin nappulan ja meet tosi hyvin voitolla+lillillä :)))) Oot jopa nätti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) ja koodilla saa tuon googlesta löytyy kyllä ohjeita...

   Poista
  2. Miten googlasit sen ylös nappulan?

   Poista
 24. Mistä oot ostanut ne sun meikkisiveltimet? :) Tosi kiva ja monipuolinen blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkisiveltimet Pinja oli muistaakseni tilannu oasapista. :) ja sori kun vastasin,Pinjan puolesta. :)

   Poista
  2. No mulla on aika monet meikkisivletimet mutta pinkki vartiset yhdet Sheinsideltä ja mustat oisko ollu myös sheinsideltä :)

   Poista
 25. Osaatko pinja neuvoo mikä meikki on tarkoitettu vain tummille silmän alueille. Joku esim.meikkivoide tms. Tyyppinen ois kiva? Mulla tulee tosi helposti ryppyinen iho kun laitan meikkiä, mistä johtuu? Kiitos etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitat varmaan liian paksulti meikkiä sitten varsinkin silmän lähelle jossa nökyy ne luomiruypyt. Ja varmaan valokynä tai joku ihan perus peitevoide tai esim lumenella on semmoinne hyvä Dark under eye concealer jolla saa pois kevyesti laittamalla tummat silmän aluset :)

   Poista
 26. mitä kameroita teillä on? ps olet kaunotar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy tuolta tietoa meistä osiosta kaikki kamerat ja objektit :)

   Poista
 27. Oot superkaunis ja hyvä ratsastaja, kunpa mäkin osaisin! :)

  http://avuilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. Oo alkanu kattelee sun ja siskos videoita ja lukeen blogia :) Osaat ratsastaa ihan super hyvin! :) niinku siskoskin :)

  VastaaPoista
 29. Tuutko lauantaina sorsasaloon kisoihin? Hyppäätkö itse siellä ?

  VastaaPoista
 30. Osaatko suositella jotain verkkokauppaa mistä sais hyviä ratsastusvaatteita?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.