maanantai 30. kesäkuuta 2014

Heinäeste

Moikka! Tälle päivälle jo toista postausta, haluan nyt vähän postailla luonnoksiin jäänneitä kuvia videoviikon ajalta. Toivottavasti jaksatte ja kiinnostutte lukemaan nyt kun postailen vähän useammin jatkossakin :)

Jokin aika sitten blogissa olleessa mydayssä oli vähän kyseisetä tapahtumasta videota. Hyppäsin Lillillä meidän pellolle kasattua niitetystä heinästä tehtyä estettä. Tehtiin koko päivä heinähommia ja saatiin hyvä idea kasata Lillille heinistä pikku este pellolle hyvälle pohjalle, jotta sekin saisi vähän vaihtelua kentällä hyppäämiseen. Ollaan käyty joskus  monta vuotta sitten ihan  maastoeste radalla maastoeste valkussa, joka oli suuuper hauskaa hommaa. Sillon ei edes osannut pelätä kiinteitä esteitä tai suhteellisen isoja kuoppa esteitä (en tiedä nimeä varmaan joku hautaeste?) kun Lilli suunnilleen hoiti kaiken kunhan ohjasi esteelle ja yritti pysyä kyydissä :D Olisi kiva taas joskus päästä kokeilemaan semmoista näin vähän kokeneempana ratsastajana jonkun toisen hepan kanssa.

Lilli osaa innostua kaikista kivoista vaihtelu jutuista ja sille tuli varmaan mieleen vielä talvella hangessa juoksentelu ja villikointi samassa paikassa. Eka hypyllä Lilli otti varman päälle kun uusi vähän erinäköinen este tuli eteen, mutta hyppäsi senkin ilman minkäänlaista epäröintiä ainoastaan kovasti ihmetellen mitä ollaan oikein tekemässä...


Alemmassa kuvassa olen hieman jälessä hypystä kun Lilli lähti vähän kauempaa joten oli pakko rajata järkyttynyt ilme pois kokonaan :D

Lilli kyllä juoksi vauhdikkaasti pellolla loppuraveista ja siitäkin yksi hyvä kuva missä näkyy kivasti  Lillille harvinaista jalkojen venytystä :D


Ja sitten vikana bannerissakin oleva posekuva, Lilliä on kyllä helppo kuvata kun heti jos pysähtyy se katsoo kiltisti korvat hörössä ympärille hyvällä ilmeellä!

38 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja Lilli on ylisöpö!
  Sun blogi on maailman parhain ja sä oot niiin kaunis!;D
  Ja se on just ihanaa jos postauksia alkaa tuleen paljon!
  Terkut hepoille!:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postous! Sun blogi kuuluu yhtiin parhaimpiin mitä luen. Terkut hepoille!

  VastaaPoista
 3. Vitsi ihanan näköistä ja vielä kesäistäkin :) ♥

  VastaaPoista
 4. millasilla avuilla saa hevosen pään kaarelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolipidätteillä ja myötäämisellä

   Poista
  2. Hevosen saa peräänantoon opettelemalla ratsastamaan. Puolipidätteet ovat tärkeitä ja niitä EI tehdä pelkästään ohjasta vetämällä.

   Mene ratsastustunneille!

   Poista
 5. Ihania kuvia, Lilli on oikea unelmaponi ♥

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus :) ja kiva vaan kun postauksia tulee useasti.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! :) Onks sulla vielä ask?

  VastaaPoista
 8. Miks oot poistanut askin??

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia, Lilli on taas niin söpönä ♥

  VastaaPoista
 10. Hei, sori tää ei liity tähän postaukseen mut mistä saa niihin youtube videoihin sen alku kuvan? Siihen piti asentaa joku? :o kiitos jos jaksat auttaa minua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en osaa selittää itse tarkemmin https://support.google.com/youtube/answer/72431?hl=fi tuossa ianakin joku linkki mistä löytyy :)

   Poista
 11. Ihana postaus + kuvat! Ja mä rakastan tätä ulkoasua! ♥ Oot tosi taitava. :)

  VastaaPoista
 12. Miks Lillillä ei kilpailla enää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja on vastannut tähän kysymykseen monen monituista kertaa eli. Lillin fyysinen kunto ei enää kestä ja muutenkin Se on tullut kilpailu urallaan tiensä päähän. Anteeksi että vastaan Pinjan puolesta.

   Poista
  2. löytyy blogissa ihan joka paikasta, tietoa meistä osiosta sekä jopa esittelystä lukekaahan tarkemmin ne joille on vielä epäselvää...

   Poista
 13. Kiva postaus:) ihania kuvia!

  VastaaPoista
 14. Ihania kuvia ja kiva, kun postauksiakin tulee nyt enemmän :)

  VastaaPoista
 15. kiva postaus ja voisitko esitellä kaikki lillin varusteet videolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä uusi poni kysyn koska katsoin sen kohdan jossa oli se jaakko

   Poista
 16. Ootko ajatellu että Lilli vois olla hyvä kenttäratsastuksessa, jos ei älynnyt pelätä? :)

  VastaaPoista
 17. Eikö sulla tuu kädet kipeeks, kun ratsastat ilman hanskoja? :)

  VastaaPoista
 18. Tule Vanhamäen tallille, kenttätunnille, täällä on hyvät ja helpot esteet ja Jaana kenttäratsastajana osaa asian! :)

  VastaaPoista
 19. paljonko tuo punainen satula huopa maksaa tuolla blogikaupassa mikä olisi minimi hinta :) ja minkä ikäinen sini on ??

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.