keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kevättä kohti Hollisteria ja LivBoxia

Moikka! Enää ei ole paljoa koulua jäljellä ja alkaa olla ihanan keväistä, olen valitettavasti kipeänä jälleen kerran flunssassa ja tänään jäin kotiin tervehtymään. Tiia tuli espanjasta maanantaina ja tuliaisena sain Hollisterin body mistin. Itsessään pullo ja kassi on kivat mutta tuo kyllä tuoksuu aivan ihanalle ja makean raikkaalle.Kuukausi vierähti taas hetkessä ja tämän kuun LivBoxikin tuli postissa kotiin. En ole vielä ehtinyt testailla tuotteita ja tutkailla niitä tarekmmin, mutta mietin josko tekisin taas jonkinlaista videota tuotteista. Alla kuitenkin pieni esikatsaus heti tänään saapuneesta paketin sisällöstä :)


Koulussa alkaa viimeinen loppukiri ja nyt on kasaantunut loput kokeet tälle ja ensi viikolle. Nyt en ole ehtinyt bloggailla tai olla muutenkaan koneella, mutta lupaan taas kiristää tahtia ja aloittaa kiireiden mentyä entistä ahkerammin. Mietin josko tekisin ihan perus videoita enemmän ja muutenkin postailisin säännöllisemmin!20 kommenttia:

 1. uu cool mikä postaus !

  VastaaPoista
 2. kiva postaus ja super mageita kuvia :3 Tykkään tosi paljon tästä sun nykyisestä blogista (lifestyleblogi, mutta kerrot myös hevosista x)) Saatko jossain vaiheessa oman hevosen, ja jos/kun saat, mitä Lillille tapahtuu? Mutta oikein hyvää kevättä ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja tuo body mist on nii hyvän tuoksune

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :) sultakin ois joku my dayn tyylinen kiva!

  VastaaPoista
 5. Itte kans haluaisin tuon hollisterin body mistin, ainakin luulen, että tuoksu on hyvä kun melko monella tuollainen on! :) ja musta my day ois kiva, mieluiten koulu päivältä :)

  ida-adalmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Täällä samanlaista koerumbaa menossa: kokeita on tällä viikolla yhteensä 3 (maantieto, englanti ja saksa), ensi viikolla vielä yksi (uskonto) ja kahden viikon päästä vielä viimeinen (historia). En oo ihan varma että tungetaanko meille vielä yksi äidinkielenkin koe... Huhhuh! Nytkin mun pitäis olla lukemassa saksaa, mutta täällähän mä blogeja lueskelen... Onneks pikkuhiljaa alkaa helpottaa! :)

  Hyvää keväänjatkoa sulle ja Lillille! ♥

  www.ponijutut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Mullakin on paljon kokeita nyt tällä ja ens viikolla. Tänään oli enkun, perjantaina on hissan. Sit ens viikolla on tiistaina fyken ja torstaina uskonnon. Äidinkielen koekin on kuulemma vielä tulossa ja meillä on matikasta kans varmaan koe vielä täs kevään aikana. ;p

  Mut tosiaan..Jokin video olis kyl sulta kiva :)

  Ihanaa kevään jatkoa sulle ja tietty myös Lillille♥

  VastaaPoista
 8. Sun banneri on UPEIN minkä oon koskaan nähny! <3

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä sulle kokeisiin! Mulla on ensi viikolla enkun, ruotsin, matikan ja äikän koe. Ja verkkokurssien tehtäviäkin pitäisi tehdä. Onneksi ensi viikon jälkeen on vain pari arviointikeskustelua ja sitten alkaa loma :)

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus! Varmasti hyvän tuoksuista tuo Hollister tuoksu! Ja mulla ei ole onneksi tulossa enään kuin yks matikan koe eikä sitten enään mitään ellei enää ilmoiteta jotain :)

  VastaaPoista
 11. Ok, parane pian, Pinja! :)♥

  VastaaPoista
 12. joo videot ois kivoja!<3

  VastaaPoista
 13. Hyvä postaus Pinja! :) Mutta voiko tulle panna ennää postia ku sillon viimeksi en kerennyt panna. Niin voiko sulle enää laittaa? :D -anonyymi

  VastaaPoista
 14. Voitko esitellä tuotteet niin että laitat niitä oikeasti?

  VastaaPoista

Kiitos kaikille aktiivisille kommentoijille! Jos odotat vastausta, laitathan sen uusimpaan postaukseen kommentilla.